Edmund
Domaćin
- Poruka
- 3.572
Izgleda kao one slike u busu ko gde treba da sedi i da se drži za rukodržače
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda kao one slike u busu ko gde treba da sedi i da se drži za rukodržače
Subliminarne poruke u busu?Izgleda kao one slike u busu ko gde treba da sedi i da se drži za rukodržače
Anal vrijeba iza ćoškaSubliminarne poruke u busu?
Čovek nikad ne znam čemu je sve izložen...
Svaki put kad se žena nagne napred i malo "natrti" je "subliminarna analna poruka" ?Anal vrijeba iza ćoška
U busu
I u šumi
I na njivi
I na stolu
I na šljivi
Tko to zna?Svaki put kad se žena nagne napred i malo "natrti" je "subliminarna analna poruka" ?
Tko to zna?
Ja sam šokiranpaula brate...
Pa zar danas nije standardno pitanje: "O'š u pi*ku ili normalno?"Nego nekako je već puno žena počelo da se žali .. mnogima to uopšte ne leži,a muški sve više insistiraju, opet kažem možda je to neki lokalni zaključak.
Pravi lovac vrijeba iza ćoška
U busu
I u šumi
I na njivi
I na stolu
I na šljivi
E ne zajebavajposle pitaju kao sto mladi ne svracaju na forum.
a ono jeste. Meni je omiljena doggy. Tako i sa analom. Sve ostalo mi je usputno kao side quest. Moze da probamo ali se vracamo doggy. A za anal treba da je ona zagrejana. Ako je ti nagovaras i ona ti da sa stavom da proba poput nove kuzine, bolece je. Ti ako budes previse nezan a ona stegla chmaric, ti ga gurnes ono nece da udje, preznojis se, ona u fazonu: jesi ok, nesto nece da udje, pogledas je i kazes joj: okreni se da te vidim. A ona ti da whale eye. jbga. tako da za dobar anal ti treba poseban tip devojke. Za nevinasce tu nema mesta koja god da je poza. Osim ako hoces da je boli a ona da trpiu zarad osvezavanja veze hahahahaha
Sve je stvar dogovora prijatelju.. i u krevetu je sve dozvoljeno što tvoj partner ili partnerka pristane da praktikuje sa tobom, nekome je anal sodomija i dirty mind a nekome je to kao dobar dan.. tako da mislim da je to prilično individualnoDirty mind ne mora nikakve veze imati sa analom...
Just saying
Mislim nemam ništa protiv nikoga ali eto nekako mi uvek na pamet padne ona žizela sa tik tok, ja bih rađe trenirao godinama tako da mogu sam da ga dovatim u ustima nego da se podam njoj..dzaba dogovor ako se fasuju suljevi posle pa ti to ostatak zivota prebacuje.
Baš .. treba nešto ostaviti i mašti za voljuTi baš sve moraš upropastiti, jel tako?
Rekli i meni. Da neke cak i vise vole i uzivaju u njemu nego u klasicnom sexu...ne znam zasto mnoge zene izbegavaju, moze se i tome uzivati. Rekao mi drugar
Sad mi je jasno što ne volim analKo ima mali rac, voli anal, jasno i zašto.
Jadan Džoni ako vidi ovo ovdjeTamo gde se vahali lome ostavljahju prostor otvorehen. Ispada se vrlo lako, no se zato tesko ulazi.