Položaj anala

Ma brate mora da nju to uzbudjuje. Jer ona mora da ucestvuje u tome. Da se igra i sama sa sobomi stekne osecaj. Zato je analni intimniji odnos jer zahteva toliko poverenje i prepustanje.
Te fore radisava na kolac, on joj ajduk ga gurrne a ona drekne ko fazan i zbuni se jel je to boli ili voli, to seksualni retardi rade. Osim ako je to stvarno uzbudjuje tako. Ali vecina stekne traumu i posle je u fazonu ne prilazi tamo.

To me je, oduvek, zanimalo. Kako to funcionise?
Je l' ga samo stavis... ili?
Krenes da ga stavis, pitas da li voli, zeli, hoce...ili...?
Pa obicno pitas. Razgovaras. Ne znam kako drugi al ja tokom odnosa dosta pricam xD a i ako ste zajdno zna se ko sta voli i to
Mora se podmazati da ne boli, ne moras sad koristi lubrikant, bilo sta, ulje za kosu lupam sad, kremu za telo :D Ako promasis i to, i nastavis, rece ti 90% da boli jako.
E sad mozes i ko u zatvoru prvo prst da pripremis teren haha
E sad ako bas neda a ti bas oces kad je najnapaljenija, samo krenes da se oblacis 😜😅 to uvek prodje

nekako ovu koju volis zelis neznosti, kao da ces je povrediti. Dok s ovom drugom s kojom nemas taj osecaj odgovornosti prema njenim osecanjima ide ludilo. Ne znaci da s drugom nemas osecanja, imas ih, samo je drugaciji osecaj, neka vrsta uzbudjenja.

Back