Položaj anala

Ako ja poželim, kad poželim, mogu da predložim... jer retko se dešava da poželim.
Znači svih ostalih puta ne želim da mislim kako on želi baš to.. to je opterećujuće.

Ne valja zdarvstveno da bude često, možda jednom u 6 meseci baš? Ali imaj ti hemoroide jednog dana pa pitaj što. Nije dobro za ****, ako baš moram da budem eksplicitna. To je moje zdravstveno mišljenje. ;) Nemojte se ljutiti haha

Ish brate 30 godina. Pa ko to koga yebe u dupe 30 godina? Uh to je bas kinki i ljubavno.
pa ne mora biti jedan, dođe drugi hoće to isto, pa treći to isto...zamisli žena ima 3 braka tri analna tipa... pa mislim stvarno haha

Poenta, ništa bolje od imanja nekog ko se pali na p.

A, ko me vuko za jezik da išta napišem !

pa ne mora biti jedan, dođe drugi hoće to isto, pa treći to isto...zamisli žena ima 3 braka tri analna tipa... pa mislim stvarno haha

Poenta, ništa bolje od imanja nekog ko se pali na p.

A, ko me vuko za jezik da išta napišem !
z:mrgreen:

Znači nije problem sam anal nego kontinuirano insistiranje na istom? :think:
Ako bi to bilo povremeni seksualni užitak, uživala bi u istom?

z:mrgreen:

Znači nije problem sam anal nego kontinuirano insistiranje na istom? :think:
Ako bi to bilo povremeni seksualni užitak, uživala bi u istom?

E, pa neću da odgovaram eksplicitno na te teme u čemu uživam ili ne, ali da, tako sam napisala ko se "baš baš na to pali", znači ima tipova kojima je to fetiš da kažem i samo se tako uzbude. Čim to čujem red flag.

Neeemoj, zvuči nekako jako samokompromitujuće :trlja::kez:
Eeeee, sad sam tek razumela šta si napisao !! Pa neeeeeee.. nema veze sa mnom, mislim zdrava sam i prava, između ostalog, čuvam se i pazim s kim sam ;)

Nego nekako je već puno žena počelo da se žali .. mnogima to uopšte ne leži,a muški sve više insistiraju, opet kažem možda je to neki lokalni zaključak.

Back