ucencovjek
Ističe se
- Poruka
- 2.855
Kad moram da se ponavljamOdavno nije bilo glupih tema.

Pa kad ne razmišljaš donjom glavom samo gornjom, Bog nam je s razlogom dao 3 glave
Ustvari s ti umno nerazvijen a ne glupa tema!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad moram da se ponavljamOdavno nije bilo glupih tema.
Pa kad ne razmišljaš donjom glavom samo gornjom, Bog nam je s razlogom dao 3 glave
Ustvari s ti umno nerazvijen a ne glupa tema!
Da, nije glupa, vrlo je zanimljiva i nadasve pametna.Kad moram da se ponavljam![]()
Uključi donju glavu, pasijaglavo!Da, nije glupa, vrlo je zanimljiva i nadasve pametna.
Uključi ti gornju!Uključi donju glavu, pasijaglavo!![]()
a sta je pitanje?@andjelijaa ne cerekaj se odgovaraj na postavljena pitanja![]()
Ne volim da se ponavljam, vidia sta je pitanje?
aha,to- pa ne preferiramNe volim da se ponavljam, vidi![]()
Dakle koji anal preferirate: ležeći, sedeći ili stojeći?
Što?Ništa gore od muškarca koji se na to baš baš pali... što se mene tiče. red flag.
kaži sestropaula brate...
koga znas da je dobio hemoroide od analnog?kaži sestro![]()
Neeemoj, zvuči nekako jako samokompromitujućeNapisala bih nešto kao - primaj ti 30 godina pa nam reci, ali neću.![]()
pa ne mora biti jedan, dođe drugi hoće to isto, pa treći to isto...zamisli žena ima 3 braka tri analna tipa... pa mislim stvarno hahaIsh brate 30 godina. Pa ko to koga yebe u dupe 30 godina? Uh to je bas kinki i ljubavno.
pa ne mora biti jedan, dođe drugi hoće to isto, pa treći to isto...zamisli žena ima 3 braka tri analna tipa... pa mislim stvarno haha
Poenta, ništa bolje od imanja nekog ko se pali na p.
A, ko me vuko za jezik da išta napišem !
Znači nije problem sam anal nego kontinuirano insistiranje na istom?
Ako bi to bilo povremeni seksualni užitak, uživala bi u istom?
JasnoE, pa neću da odgovaram eksplicitno na te teme u čemu uživam ili ne, ali da, tako sam napisala ko se "baš baš na to pali", znači ima tipova kojima je to fetiš da kažem i samo se tako uzbude. Čim to čujem red flag.
Eeeee, sad sam tek razumela šta si napisao !! Pa neeeeeee.. nema veze sa mnom, mislim zdrava sam i prava, između ostalog, čuvam se i pazim s kim samNeeemoj, zvuči nekako jako samokompromitujuće![]()