Poljske igrice;)

Danima ova tema sluzhi kao zajebavanje ovim stranicama! Ja i dalje zaprepashcena i temom i nachinom na koji se raspravlja o omladini koja nije naucila da repektuje SEBE a ni druge!

ovo je propast!

majka je vazda dojila svoje dijete ali ochito i to neke perverznjake pali pa sad prirodni chin treba da prikrije u chetiri zida ili da ispumpava mleko pa da nosi uzase! kakva bolest samo pitanje ti je bolest....izvini ali je tako usporediti prirodu sa seksom je bolest.

Jao, ej, ne znam sta ti mislis o tome, ali ja ispizdim kad se negde zadesim u situaciji da neka zena bez upozorenja, najave i trunke stida drusne sissu da doji dete u mom prisustvu... :eek:

Pa, heee... Nisam , bre, perverznjak, ali meni je to kao da neko razgoliti polni organ pred gomilom ljudi iz cista mira.

Nisam od onih koji bi navalili kao Dzim Keri u "Me, Myself and Irene", ali stvarno nekima tako treba.

Ono, 'ajde kad se mora, ali bar se malo okreni u stranu, bar iz ciste kurtoazije... :rumenko:

Jao, ej, ne znam sta ti mislis o tome, ali ja ispizdim kad se negde zadesim u situaciji da neka zena bez upozorenja, najave i trunke stida drusne sissu da doji dete u mom prisustvu... :eek:

Pa, heee... Nisam , bre, perverznjak, ali meni je to kao da neko razgoliti polni organ pred gomilom ljudi iz cista mira.

Nisam od onih koji bi navalili kao Dzim Keri u "Me, Myself and Irene", ali stvarno nekima tako treba.

Ono, 'ajde kad se mora, ali bar se malo okreni u stranu, bar iz ciste kurtoazije... :rumenko:

eto vidish nisu ni u tebe sve pritjice na sajli!

da li je dozvoljeno da to shto reche upotrebim u novu temu na na drugoj diskusiji ovog sajta!?

Back