Zelen bor
Poznat
- Poruka
- 7.963
e pa sad, kako se uzme..![]()
Pa možda se kod ovog vida edukacije malo više znoji,to jeste, ali svakoako je lepše od litanja knjižurina!!! uostalom shvatila deca ozbiljno praktičnu nastavu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

preterujes i kvaris sve, tuzibabo....![]()
.....
ma bez prakticne nastave nema nista, kakve knjigePa možda se kod ovog vida edukacije malo više znoji,to jeste, ali svakoako je lepše od litanja knjižurina!!! uostalom shvatila deca ozbiljno praktičnu nastavu...![]()

pa ako nisu želele trudnoću u 15-oj godini, onda su shvatile na teži način![]()

Sta li njihova katolicka crkva kaze na sve to..![]()

jao, da..Па буни се, наравно ...
Појавио се мањак дечака ....
![]()
uh..a parada plavusa u Letoniji, skoro..to nama treba a ne neke gay paradešta vraća...nenapušta!!!!!![]()
jao, da..
uh..a parada plavusa u Letoniji, skoro..to nama treba a ne neke gay parade

ma plavuše,crnke riđe,smeđe...nemarim....smo nek su...pravoverne....![]()

jao, da..
uh..a parada plavusa u Letoniji, skoro..to nama treba a ne neke gay parade

pokusao sam ja tebi, ali isto mi izadje..nismo stipse...
ako ta parada plavusa postane redovna, svake godine, eto mene tamo, ionako ne trebaju vize..a i priznajem da sam slab na plavuse..![]()
zamisli stopiras, poveze te crnak, tokom puta bude bum bam, a onda te isposruci na paradu plavusa..nastavak sledi..Колико кошта карта до Летоније? Да почнем да скупљам...
Колико кошта карта до Летоније? Да почнем да скупљам...
a što biste išli čak u Letoniju kad plavuša ima svuda![]()
Možeš odma
tako je..cujem da su se neki vec snasli..povescemo pojacanje odavde..vodimo ljubav a ne rat..a što biste išli čak u Letoniju kad plavuša ima svuda![]()
Шта могу одма?
.... jos vise mi se ide 
Poljakinje ne znam, al za Cehinje znam da su kvalitet![]()
IZ iskustva ili...si nacuo...Eh, uvek sam zeleo da odem u Poljsku, i sad ovo.... jos vise mi se ide
Po meni su poljakinje najlepse devojke u evropi (:
Али не парадирају...

tako je..cujem da su se neki vec snasli..povescemo pojacanje odavde..vodimo ljubav a ne rat..