Polja dece u natalnoj karti

Ajd da vas vidim - ja imam vrh V na Algolu, Ve u XII na 0 jarca, u konjukciji sa Sa, Ur, Ne i ASC, pravi jos samo sekstil sa Ma u Sco...neka mi neko protumaci (dojadilo mi da samo ja tumacim drugima :mrgreen: )

E pa znas sta,pitanje je da li ti vrh 5.pocinje u Biku ili Blizancima,VE ti nije u konj.sa UR i SA jer nisu u istom znaku,ima konj.sa NE i kvadrate sa cvorovima,ME ima inkonj.sa JU vl.12.
Mozda ce biti potrebna neka vrsta prilagodjavanja,ili odrzavanja trudnoce,mozda i nekih spontanih pobacaja zbog kvadrata VE i cvorova,ali dispozicije govore da ce sve biti ok.;)

Planeta JESTE u konjukciji sa drugom planetom ukoliko se nalaze na rastrojanju do 9 stepeni, nevezano za to da li su u istom znaku ili kuci...to ce reci svaki astrolog :) cak vise osecam konjukciju sa UR nego sa NE, jer je manji orbis

Ovu teoriju koriste samo Marion March i Dzoan Mecevers,reci mi koji jos astrolog koristi?
Uostalom radi po kom hoces principu,necu da se ubedjujem s tobom,to mozes procitati kod Predraga P,Imsiragica,Frolija,itd.To su iskusni i vrsni astrolozi,pa ako oni lupaju lupam i ja..;)
Moj ti je savet,ako vec ucis astrologiju-uci od proverenih astrologa.

Poslednja izmena:
Ovo je 10 put da ostavljam svoju natalnu. Moze li IKO da mi kaze BAREM NESTO

Prilozi

• sofi.jpg
    sofi.jpg
    64,5 KB · Pregleda: 12
Mene brine vladar 5, Merkur i njegovi aspekti. nesto sve se nadam da ovaj separacioni kvadrat sa Saturnom vremenm slabi (bar sam tako cula).... ali opet. Sto se partnera tice, gotovo da smo se presaltali na drugarski odnos. Bez veze, toliko smo dugo zajedno da prosto ne mogu da zamislim sebe u vezi sa nekim drugim, a ovako ne ide. Ne bih volela da se odreknem potomstva, mislim da bi bila dobra mama (sto kazu svi koji me poznaju), a u poslednje vreme dosta o svemu tome razmisljm. Verovatno i zbog godina.... bas me je sustiglo.

Imam jedno pitanje. Neki gledaju samo vladara 5, gde je otisao i kakve aspekte pravi. U ovom slucaju Merkur. Medjutim neki posmatraju i Veneru posto je taj Merkur u Biku kao i njene aspekte. Ja zaista nemam pojma, i ja sam ti laik, po nesto natucam i trudim se da vremenom nesto naucim. Inace svi pitaju za kakav pobacaj (verovatno zbog Urana) no toga nije bilo (a mozda bi, da sam ranije bila u drugom stanju), niti sam ikada pokusavala da ostanem u drugom stanju. Zdravstveno sam super, ali godine su godine.... a prtnera za tako nesto (trenutno) nema.

Jana 77,aspekti ukazuju da prva trudnoca najverovatnije nece biti iznesena,to se vidi iz vise uglova,vl.5.je u konj.sa Hironom,u opoziciji sa UR i kvadratu sa SA,pa mi sve lici na prekid prve trudnoce jer je i VE u ovnu u konj.sa MA,pa jos i u opoziciji sa PL, a SA ce te muciti cekanjem i iscekivajem,jer je SA vl.12.polja pa ima veze sa tim da si mozda u nekom prethodnom zivotu odbacila dete ili izvrsila cedomorstvo,ili nesto sl.pa kako ce drugacije da te natera da silno zelis dete nego dugim cekanjem,kako i sama kazes da je partner taj koji ne moze da doprinese tome,znas i sama da je odluka na tebi da li ces ostati u tom odnosu..

da dodam i ovo, ako prva trudnoca ne prodje ok, uzrok jedino moze biti spontani. Jel tako? Nikako ne mogu da zmislim prekid, obzirom da trudnoca ne bi mogla da mi se desi tek tako sa bilo kim, iz kakve "sumnjive" veze, gde je tip npr. ozenjen i sl. Nisam takav tip. Mozda bi pre trebalo da se zamilsim hocu li (posle ove veze) naci koga i kada, obzirom da popitanju trudnoce jedino "panicim" zbog godina. Srece sam da sam nasledila zaista odlicnu genetiku, fizicki veoma aktivna, zdrava ishrana itd... tko da za zdravlje toliko i ne brinem. Ja vas smorinh razmisljajuci na glas, ni prijateljima se ovoliko ne "jadam" a kamo li ovako javno... :rumenko:
Nego, ima li sanse da Jupiter (mada u Blizancima) na vrhu V izvadi situaciju (kod prve trudnoce)?

Nego, ima li sanse da Jupiter (mada u Blizancima) na vrhu V izvadi situaciju (kod prve trudnoce)?

Pa ne znam,iskreno da ti kazem,i ja sam to gledala,jer je JU u padu,mada je generalno dobro aspektovan,nisam sigurna da vrh 5.predstavlja blizance u tvom slucaju,pre ce ukazati na vise trudnoca,tj.dobijanje deteta iz najmanje dva puta jer je retogradan,hajde da sacekamo Vip da se ukljuci kad stigne,ipak je ona mnogo iskusnija od mene,ne bih da donosim pogresne zakljucke i da te demoralisem,pa da cujemo sta ona kaze,ok?:)

Pa ne znam,iskreno da ti kazem,i ja sam to gledala,jer je JU u padu,mada je generalno dobro aspektovan,nisam sigurna da vrh 5.predstavlja blizance u tvom slucaju,pre ce ukazati na vise trudnoca,tj.dobijanje deteta iz najmanje dva puta jer je retogradan,hajde da sacekamo Vip da se ukljuci kad stigne,ipak je ona mnogo iskusnija od mene,ne bih da donosim pogresne zakljucke i da te demoralisem,pa da cujemo sta ona kaze,ok?:)

Tnx Emillly. Dok se nisam zainteresovala za astrologiju i pogledala svoje 5 polje uopste nisam brinula. Volela bih da samo da znam da li je moguce IKADA doci do zivog i zdravog potomstva, pa makar to bilo i iz desetog puta. U mojoj (siroj i uzoj) familiji nije bilo blizanaca, mozda je neko pomislio zbog retrogradnog Merkura ili vrha 5-og. Iako retrogradan, Merkur je u Biku, koji nije dupli znak (ako to tako uopste moze da se gleda/kaze, jer astroloski sam totalno nepismena a i citam na engleskom), pa mozda iz par pokusaja bude jedno dete. Pride cula sam negde (ili procitala) da Jupiter na vrhu 5 daje jedno dete..... Cekam Vip :-)
:zag:

da li mi neko od vas iskusnijih od mene (a vecina vas i jeste:confused:) moze reci kako se gleda iz natala broj dece koju bi zenska osoba mogla imati.

znam da se kao i za sve ostalo gleda planeta koja je u kuci, dispozitor, aspekti, ali nisam dokucila na osnovu cega postavljate prognoze za broj dece u zenskom horoskopu.

:lol:

Poslednja izmena:
Jana 77,aspekti ukazuju da prva trudnoca najverovatnije nece biti iznesena,to se vidi iz vise uglova,vl.5.je u konj.sa Hironom,u opoziciji sa UR i kvadratu sa SA,pa mi sve lici na prekid prve trudnoce jer je i VE u ovnu u konj.sa MA,pa jos i u opoziciji sa PL,

Sad mi nesto pade na pamet (hvatam se za slamcicu :) ) jes Ve0Ma, ali Ma u Ovnu nije valjda tako razoran, a Ve sem opozicije sa PL (separacioni aspekt ako uopste moze biti za utehu) pravi i po koji lepe aspekt... Molim ispravite ako gresim da se ne fixiram jos na pocetku neka pogresna "saznanja".

Sad mi nesto pade na pamet (hvatam se za slamcicu :) ) jes Ve0Ma, ali Ma u Ovnu nije valjda tako razoran, a Ve sem opozicije sa PL (separacioni aspekt ako uopste moze biti za utehu) pravi i po koji lepe aspekt... Molim ispravite ako gresim da se ne fixiram jos na pocetku neka pogresna "saznanja".

VE je u ovnu u padu,jos u konj.sa MA,taj aspekt mora biti odradjen,jer MA je noz,bez obzira na sve druge lepe aspekte koje ona prima,svaki od tih aspekata ce se nekom prilikom ispoljiti,to se ne odnosi samo na polje zaceca,vec na sve ono sto VE predstavlja,i ljubav,i brak,narocito vodi racuna o reproduktivnim organima,to su upale besike,jajnika,itd.
MA je Bog rata,pa kako se on oseca na svom terenu(u Ovnu)?A kako se VE planeta ljubavi, lepote,harmonije,sklada moze osecati na takvom bojnom polju(u Ovnu)?

Poslednja izmena:
Make sense...
U pravu si sto se besike tice, cim se dobro ne obucem - pijem caj od brusnice; reproduktivni organi su (do sada) super. Skrecem sad sa teme, Ve predstavlja i novac, a u ovoj conj sa Ma mi donosi poprilicnu zaradu od posla sa "uniformom" i uniformisanim licima. (ako se tako gleda). Ono sto me cudi jeste da nikako ne ne odgovaram opisu Ve u Ovnu, niti fizicki,a ni po osobinama. Ni najmanje. Odoh ja nacisto s teme! Pozz

Back