sneki31
Početnik
- Poruka
- 23
Jao,kako si me sada obradovala,ne mogu ti opisati.Do sada sam imala samo tu jednu loše završenu trudnoću.Kissssssssssss
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imala sam 2 spontana pobacaja pre 2 god.,od tada iz straha da se ne ponovi nisam ni pokusavala da ostanem trudna. Molim Vas da mi predocite koji mi je najpovoljniji period za trudnocu u ovoj i sledecoj godini? Unapred zahvalna.http://img217.imageshack.us/gal.php?g=astrow2gw01majahp621142.gif
emillly hvala ti puno na odgovoru!!!!!koliko sam razumela ima nade za mene!nisam imala trudnoca do sad...proslog maja sam imala operaciju ciste na jednom jajniku...radila dva puta inseminaciju...i nista.pa sam sad u dilemi da li i dalje da idem kod doktora,da mozda idem na vantelesnu ili da cekam da li ce se desiti...da se probam to opustanje kao sto kazes
hvala ti jos jednom....cmokicccc

Thanks.
Mozete li mi objasniti dio - vl.5 je u blizancima - buduci da mi je Mars u Lavu u 5. kuci.?!
Da li se moze vidjeti period kada bi se mogla desiti napokon zeljene trudnoca?
Hvala na informacijama.
Prilazem vam i natalnu kartu svoga muza. Nadam se da ce biti od pomoci.
Ciao
Ajd da vas vidim - ja imam vrh V na Algolu, Ve u XII na 0 jarca, u konjukciji sa Sa, Ur, Ne i ASC, pravi jos samo sekstil sa Ma u Sco...neka mi neko protumaci (dojadilo mi da samo ja tumacim drugima)

I mene zanima da li cu imati djecu?