Polja dece u natalnoj karti

Pa kod tebe bi to trebalo da uspe iz vise pokusaja,najmanje jedna neiznesena trudnoca,ali ne ocajavaj,bitno je da ces roditi,nemoj da se ulenjis;)..ove godine tesko jer je direktivni pluton egzaktno na vladaru tvog 5.polja ali sledece godine kad se pomeri odatle nece biti problema.

Bebeto,sam vrh 5.polja pocinje u jarcu,sto vec naglasava mogucnost da ces dete roditi u zrelijim godinama,kako je vl.SA dobro postavljen-egzaltiran je pa jos i u konjukciji sa JU to je dobar pokazatelj.Pogledajmo dalje VE i MO..VE kao SA-nov dispozitor je u svom sedistu a tu je plodna,medjutim malo je ostecena od Sunca,ne moze u potpunosti da ispolji svoje kvalitete.MO je stvarno u nezavidnom polozaju,em je u padu,em je u praznom hodu,ali to ce se vise odraziti na druge stvari nego konkretno na samo pitaje dece,no u svakom slucaju moras dobro paziti na reproduktivne ogane,reci mi jesi li imala do sada neki abortus ili neku dr.intervenciju?
Sa saturnovim povratkom ce se aktivirati polje dece,to ce biti krajem godine,i nemoj da ocajavas ako ne uspe iz prvog puta,to ce biti aktuelno i u naredne dve godine,mislim da ce najpovoljniji period biti kad progresivni mesec promeni znak,tj kad izadje iz skorpije gde se ne oseca dobro,a to ce biti polovinom naredne godine.
Opusti se sad i uzivaj malo,pa javi kad budes imala novosti..:)

Imala sam 2 spontana pobacaja pre 2 god.,od tada iz straha da se ne ponovi nisam ni pokusavala da ostanem trudna. Molim Vas da mi predocite koji mi je najpovoljniji period za trudnocu u ovoj i sledecoj godini? Unapred zahvalna.http://img217.imageshack.us/gal.php?g=astrow2gw01majahp621142.gif

Pa da,progresivni mesec ti je isao kroz 1.polje(to je tvoje telo),pa jos u raku-morao je doneti trudnocu,medjutim pravio je egzaktan kvadrat na nat.PL,a i tr.UR je pravio kvadrat na nat.VE,zato trudnoce nisu mogle biti iznesene,jedna se odigrala bas u ovo neko vreme oko aprila 2007,jel tako?A kad je se desio drugi spontani?
Nezgodo je sto ti je na pocetku 5.polja severni cvor,a tu je PL,sto govori o gubitku prve trudnoce,pa cak je i sam mesec na 22.st.koji ukazuje na isto.
VE kao vl.5.polja je na st.ovna,takodje ukazuje na abortus,gubitak trudnoce,medjutim ona je u egzaktnoj konjukciji sa retro ME,pa jos u strelcu,sto ce reci da ces roditi bar dvoje dece ali iz nekoliko pokusaja.
Najverovatnije kada SA udje u vagu krajem ove,pocetkom naredne godine,aktivirace tvoje 5.polje(polje dece),to ne znaci da u medjuvremenu ne trebas da radis nista po tom planu,natalno ti je bilo neminovno da bude tako kako je bilo.

emillly hvala ti puno na odgovoru!!!!!koliko sam razumela ima nade za mene!nisam imala trudnoca do sad...proslog maja sam imala operaciju ciste na jednom jajniku...radila dva puta inseminaciju...i nista.pa sam sad u dilemi da li i dalje da idem kod doktora,da mozda idem na vantelesnu ili da cekam da li ce se desiti...da se probam to opustanje kao sto kazes
hvala ti jos jednom....cmokicccc

emillly hvala ti puno na odgovoru!!!!!koliko sam razumela ima nade za mene!nisam imala trudnoca do sad...proslog maja sam imala operaciju ciste na jednom jajniku...radila dva puta inseminaciju...i nista.pa sam sad u dilemi da li i dalje da idem kod doktora,da mozda idem na vantelesnu ili da cekam da li ce se desiti...da se probam to opustanje kao sto kazes
hvala ti jos jednom....cmokicccc

Pre bih rekla da ce to kod tebe na konvencionalan nacin da bude,prirodno,desice se kad dodje vreme..

Bok!
Molim vas pomoc. Tri godine sam u braku, a vise od dvije i pol godine pokusavamo dobiti dijete. Nisam do sada bila trudna, niti sam imala spontani, abortuse.
Prosli mjesec sam krenula na inseminaciju. Lagano gubim nadu. Obozavam djecu i mislim da bi mogla biti jako dobra mama.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Prilazem i svoju natalnu kartu. :D

Prilozi

• astro_juli.jpg
    astro_juli.jpg
    66,7 KB · Pregleda: 22
Ponekad cetvrta kuca govori o potomstvu i genetici pa kako je u tvojoj jupiter u raku doduse malo usamljen ali izuzetan mislim da ne bi trebalo da se sikiras i da samo malo ublazis nestrpljenje i sacekas svoje blizance.ili barem dva slicna bebca .
Mozda bi trebalo pogledati i natal partnera i videti koci li tamo nesto.

Hvala na informacijama.
:lol:
Prilazem vam i natalnu kartu svoga muza. Nadam se da ce biti od pomoci.

Ciao

Po njegovoj karti problemi su izvesniji,moguce zbog pada broja spermatozoida ili neceg slicnog mozda zacepljenja semenog kanala mada pored toga postoji i podsvesna zelja da se zadrzi stanje u kojem ste jer si njemu dovoljna i samo ti,
I za njega je nepovoljan period za potomstvo do oktobra novembra

Back