emillly
Primećen član
- Poruka
- 596
Lidiia,hajde posalji mi podatke na pp,ja to ukucam na svoj prograncic..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lidiia,JU nije doneo trudnocu kada je prlazio preko MO,VE,i SO?
Tebi ce ova godina biti prekretnica neka,puno direktivnih aspekata..
Nisam bas sigurna da je jos uvek vreme za trudnocu,eventualno kroz nekih godinu dana,ne smem tvrditi 100%,ova ce ti godina biti bitna,a i sledeca,mislim da ces poceti da menjas filozofiju,verovatno ces se vise posvetiti duhovnim stvarima,2011.ti direktivni NE staje na MO,i zapamti ako mozes da ce ti molitva tada biti najbolji prijatelj,cisto radi zamene energije da ne bi zapadala u depresije,jer taj aspekt nosi i tu mogucnost.
Verovatno ces imati jedno dete,i postoji mogucnost cak i gubljenja trudnoce,jesi li do sada ostajala u drugom stanju?
ne, jupiter nije donjeo trudnocu, donjeo je zaruke... a ove godine je vjencanje. mozda su zato ti vazni aspekti. ne, nisam ostajala jos u drugom stanju do sada... znaci nebi bilo dobro vrijeme za djete sada?? znaci li da bi mogla da ga izgubim??
Nisam rekla da nije dobro vreme,nego nije jos vreme,a rekla sam ti i da me ne drzis 100% za rec,nisam sigurna,ti se naravno opusti i uzivaj..verovatno kroz nekih nepunih godinu dana![]()
Molim vas pogledajte i moju natalnu kartu i ima li sanse da cu i ja imati dece?
Hvala!
Ne verujem da ce moci ove godine,verujem na prolece sledece godine biti povoljan period,pa od proleca naredne dve ipo god.
U naredna dva meseca postoji mogucnost da ponovo dodje do zaceca i spontanog,ali takodje mislim da ces posle nove godine poceti da resavas neke stvari po pitanju bracnog stanja,ako postoji nezadovoljstvo bracnim partnerom postoji mogucnost razdvajanja,i mislim da vec sada postoji odredjena tenzija,ili je mozda tvoj suprug pod tenzijom,kada se pocetkom naredne godine budu resile neke stvari,pocetkom aprila,najverovatnije,tada ce se otvoriti i aspekti za trudnocu.
Pa sto to znavi izgubicu muza? Pa skim cu onda da imam decu? Jel ustvari meni ima neke dece u natalnoj karti? Hvala na vremenu.
Ana jesi li vec gubila trudnocu(spontani ili namerni)?
Ja bih rekla da je vec bila neka trudnoca,mozda jos sa prvim deckom,kod tebe su reproduktivni organi dosta osetljiva tacka,u smislu da si sklona upalama,savetovala bih ti da posebnu paznju posvetis svom zdravlju u tom smislu jer postoji mogucnost i hirurskih intervencija tokom zivota,ukljucujuci i kiretaze.
Postoje otezavajuce okolnosti za dobijanje deteta ali ne smem sa sigurnoscu davati prognozu po tom pitanju,nisam sigurna.
Nadam se da ce ukljuciti neko malo iskusniji pa da kaze svoje misljenje..
Emilly, hvala na odgovoru. Bila je kiretaza, relativno nedavno, ovo sve sa sadasnjim muzem, nista ni sa kim drugim. Znaci ne vidis nikakvu trudnocu uopste? :-(
Pozdrav svima!
Negde sam prochitala da se po dispozitoru pete kuce mozhe videti koliko osoba ima potencijalnih trudnoca i to preko aspekata koje dispozitor gradi, da li je to tachno? I kako mogu da znam koliko cu dece imati i kog pola? Meni je 5 kuca u Biku (zhenski znak) a dispozitor otishao u Vagu (mushki znak), isto mi je tako i za 7 kucu koja je u Raku (zhenski znak) dok je dispozitor u Shkorpiji (muski znak). Shta josh treba da gledam da bih tachno utvrdila da li su u pitanju mushka ili zhenska deca?