tajchiv
Početnik
- Poruka
- 11
Hvala na tumačenju. Imam jedno dete. Drugo sam izgubila u petom mesecu trudnoće. To se desilo u septembru. Moje pitanje je da li se u natalnoj karti vidi koliko ću dece imati i kada?
Pozdrav
Pozdrav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)

nije tu samo vladar 5.
pogledajte veneru i mjesec.
mjesec na početnim stupnjevima zna dati odgodu imanja djece ili mali interes prema njima.
mjesec na početnim stupnjevima škorpiona , od 0 pa negdje do 7-8 stvara odbojnost prema djeci posebno ako je venera jaka.
ako je venera u padu ili izgonu pa još mjesec u škorpionu mogućnost za dobivanje djece je drastično otežana.

HVALA UNAPRED COKOLINA CURA FINACokolina ne vidim razlog tvog straha. Znak bika simbolise plodnost, a tamo su tvoje sunce i mesec (majcinstvo). E sad zbor direktne opoziije urana to simbolise ili jedan pobacaj/abortus ili vrlo nagli krah prvog braka kojim mesec vlada. Bilo prvo ili drugo, ili prvo i drugo opet si na sigurnom sto se tice da li mozes i da li ces imati decu :-)dali cu iamti male slatke strunfove i da li cu se udati II put

Evo moje karte,da li se kod mene vide deca,pošto već godinama imam problema sa tim.Pogledajte prilog 51677
Hajde ovako,reci mi prvo da li si vec ostajala u drugom stanju?Po natalu nema nekih problema da zacnes,a rekla bih cak da bi trebalo i vise puta,vl.5.polja je egzaltiran i ima dobre aspekte osim kvadrata sa SA sto ce reci da ce deca doci kasnije,o tome takodje govori i MO u 5.polju koji je u separac.opoziciji sa SA,znaci da ce prvu,ili prve trudnoce biti tesko izneti ali kasnije ces ipak roditi.Jesi li probala vestacku oplodnju?

Ne treba njoj veštačka oplodnja baš...već dobar sex i plodan muškarac....On je problemos.
nije tu samo vladar 5.
pogledajte veneru i mjesec.
mjesec na početnim stupnjevima zna dati odgodu imanja djece ili mali interes prema njima.
mjesec na početnim stupnjevima škorpiona , od 0 pa negdje do 7-8 stvara odbojnost prema djeci posebno ako je venera jaka.
ako je venera u padu ili izgonu pa još mjesec u škorpionu mogućnost za dobivanje djece je drastično otežana.

Hvala,za odgovore,bila sam trudna pre dva meseca,posle vantelesne oplodnje,ali nažalost,bebac nije oživeo,pa sam morala na užasnu kiretažu(ne ponovilo se).Sad sam u nekoj užasnoj frci da li bi se nešto takvo opet ponovilo,jednostavno mi se stvorila neka blokada i strah.