Polja dece u natalnoj karti

Da li bi mi Vipcurlic ili ko drugi mogao odgovoriti hocu li imati dece? Brine me vladar V (Merkur) koji iz III polja pravi opoziciju sa Uranom (IX) i kvadrat sa Saturnom (VII). Tek sam nedavno pocela da se interesujem za astrologiju i totalno sam freaknula kad sam, laicki, pocela da analiziram V polje. Nisam do sada pokusavala da ostanem u drugom stanju nii sam imala spontani. Naravno, nisam udata a partner s kim sam u dugoj vezi (koju cu mozda i prekinutu) je uradio vazektomiju jos pre nego sto smo se upoznali. (mozda se to moze predstaviti Merkur 90 Sarurn) Par puta mi je receno da cu imati dvoje dece, no ipak brinem hoce li sve biti u redu. Evo moje karte. Hvala unapred!

Drage moje, a sta ce sa mnom biti?

Mnogo godina, a dece jos nema...samo jedan spontani 11.01.2002. i od tada nista...

Zaista bih volela da cujem vase sugestije, pa cak i u vezi vantelesne ili usvajanja ( mada nisam bas
zastupnik ovih metoda - nekako mislim da je to mesanje u Bozji posao, ako shvatate sta hocu da
kazem z;) )

Ljubim vas i unapred hvala! z:hi:

nije tu samo vladar 5.

pogledajte veneru i mjesec.

mjesec na početnim stupnjevima zna dati odgodu imanja djece ili mali interes prema njima.

mjesec na početnim stupnjevima škorpiona , od 0 pa negdje do 7-8 stvara odbojnost prema djeci posebno ako je venera jaka.

ako je venera u padu ili izgonu pa još mjesec u škorpionu mogućnost za dobivanje djece je drastično otežana.

nije tu samo vladar 5.

mjesec na početnim stupnjevima zna dati odgodu imanja djece ili mali interes prema njima.

mjesec na početnim stupnjevima škorpiona , od 0 pa negdje do 7-8 stvara odbojnost prema djeci posebno ako je venera jaka.

ako je venera u padu ili izgonu pa još mjesec u škorpionu mogućnost za dobivanje djece je drastično otežana.

Vindex, koliko je bitan Merkur kada su u pitanju deca u natalu? Pitam ne vezano za moj horoskop (gde je vladar V)

Da biste mi mogli nesto preciznije reci, postavljam i kartu mog muzica z:)

Inace, Vindex, razmislila sam jos jednom o onome sto si mi napisao i moram priznati da jesi u pravu...iako obozavam decu, lako uspostavljam kontakte
i radim sa njima svaki dan, ipak nemam naglasen materinski instikt, niti sam ga ikada imala...Vecina zena razmislja o svojoj udaji i porodici, deci koju ce imati,
a ja nikada o tome nisam razmisljala. Moje preokupacije su uvek bile opste-filozofske i ticale se smisla zivota i postojanja svega postojeceg, pa i mog licnog kao jedinke
(sebi sam i dalje ista nepoznanica i dalje ne mogu da odlucim sta bih sa sobom radila i da li sam na pravom putu...ah, jako zamorno).
I kako sam se udala je pravo cudo, a cini mi se da bi rodjenje deteta bilo jos vece, a mozda i nemoguce cudo z;)

Unapred se radujem vasim odgovorima, a jedva cekam i da cujem Vipcurlic z:shock:

A do tada, idem malo da se zabavim citanjem ove duuuuuge teme :sanke:

Zdravo svima ja sam nova ovde,i zaista nemogu da se otrgnem strahu da cu ostati bez dece za mene bi to bilo starsno!Ja prosto obozavam klince cuvam sestrinu decu komsijsku prosto uzivam sa decom i ona samnom.Rodjena sam 7.05.1978.u Bgd u 00 Bik/Jarac imam propao brak iza sebe koji je kratko trajao hvala bogu.U V kuci nemam planeta a na vrhu je blizanac,U IV mi je venera 11^43^08 u blizancima takodje,VII polje polje braka ima mars10^39^17 U lavu,saturn 23^46^05 takodje u lavu,Vartex 29^43^21 u lavu takodje bivsi mi je naravno lav,imam mesec u Biku 13^15^29 i sunce 16^2^37 isto u biku i sve to u III kuci, zbog meseca u biku mislim da bi bila divna majka i osecam to Molim sve koji mogu da mi kazu dali postoji mogucnos II braka i da li cu imati decu posto mi je V kuca prazna.MOLIM ZA POMOC JAKO<JAKO MI JE VAZNO:worth::worth: HVALA UNAPRED COKOLINA CURA FINA

dali cu iamti male slatke strunfove i da li cu se udati II put
Cokolina ne vidim razlog tvog straha. Znak bika simbolise plodnost, a tamo su tvoje sunce i mesec (majcinstvo). E sad zbor direktne opoziije urana to simbolise ili jedan pobacaj/abortus ili vrlo nagli krah prvog braka kojim mesec vlada. Bilo prvo ili drugo, ili prvo i drugo opet si na sigurnom sto se tice da li mozes i da li ces imati decu :-)
Deca su pod prirodnom vladavinom merkura, ali kod tebe merkur i vlada petim poljem. On je u znaku ovna i u drugom polju, pa su deca od velike vaznosti (drugo polje -polje vrednosti) ali i zelis ih na ovnovski nacin -mora, po svaku cenu onda kada imas zelju/potrebu.
Merkur se nalazi u divnom trouglu sa saturnom pa bi svima vama bilo lepse da se to desi oko 35te.
Ako je bas problem ili se pitas kad je najbolji momenat... oni ce sukcesivno nailaziti godinama. Dakle prvi najbolji momenat je 2011 jer ce tranzitni jupiter tada preci preko merkura, ali naknadno i preko mesec/sunca, pa je 2012 pretpostavljam bolja po tom pitanju (da se ne bi naknadno aktivirala opozicija). Nakon toga 2017 je godina kad ti uran staje na natalni merkur, pri cemu ce tranzitni jupiter biti u osmom polju, ako bi tad isla i na vestacku ona bi bila uspesna (jedna od pozitivnih simbolika urana), else nenadana trudnoca ili nasledstvo.
Sto se tice braka... prvi je prikazan bas lose.Oba vladara u opoziciji sa uranom jedva si cekala da pobegnes ili da se zavrsi. U sedmoj kuci su i mars i saturn tako da nasilje ne bih iskljucila ovde.
Drugi brak je mnogo bolji, vladar devete kuce je venera koja je u blizancu na vhu petog polja (deca u drugom braku), venera je u sextilu sa drugim vladarom koji je i onako u kuci partnera pa to sve izgleda mnogo smirenije.... mada natalne predispozicije za sklad i smirenost nisu bas izrazene pa ne mozes ocekivati nikad mirne bracne vode.

Evo moje karte,da li se kod mene vide deca,pošto već godinama imam problema sa tim.
astro_w2gw_01_nena_hp.85611.26154.jpg

Evo moje karte,da li se kod mene vide deca,pošto već godinama imam problema sa tim.Pogledajte prilog 51677

Hajde ovako,reci mi prvo da li si vec ostajala u drugom stanju?Po natalu nema nekih problema da zacnes,a rekla bih cak da bi trebalo i vise puta,vl.5.polja je egzaltiran i ima dobre aspekte osim kvadrata sa SA sto ce reci da ce deca doci kasnije,o tome takodje govori i MO u 5.polju koji je u separac.opoziciji sa SA,znaci da ce prvu,ili prve trudnoce biti tesko izneti ali kasnije ces ipak roditi.Jesi li probala vestacku oplodnju?

Hajde ovako,reci mi prvo da li si vec ostajala u drugom stanju?Po natalu nema nekih problema da zacnes,a rekla bih cak da bi trebalo i vise puta,vl.5.polja je egzaltiran i ima dobre aspekte osim kvadrata sa SA sto ce reci da ce deca doci kasnije,o tome takodje govori i MO u 5.polju koji je u separac.opoziciji sa SA,znaci da ce prvu,ili prve trudnoce biti tesko izneti ali kasnije ces ipak roditi.Jesi li probala vestacku oplodnju?

Ne treba njoj veštačka oplodnja baš...već dobar sex i plodan muškarac....On je problemos. :rida:

Ne treba njoj veštačka oplodnja baš...već dobar sex i plodan muškarac....On je problemos. :rida:

He,he,nasmeja me,Mars je u dobrom aspektu sa VE i sa vl.5.polja,ali u njegovom 5.polju jeste SA koji je u inkonj.sa njenom VE i u kvadratu sa njenim vl.5.polja pa moze biti da je problem do njega,ali svakako bi cekala na dete jer SA pravi kvadrat na njenog vl.5.polja i opozic.na MO.

nije tu samo vladar 5.

Ja imam Veneru na 6 stepenu skorpije i tacno bi mi zivot propao ako ne bih imala decu i to dosta dece ... Nisam sad nekih fanatik za decom, ali stvarno smatram da svaka zena koja nema decu je u srzi nesrecna ....:sad2:

Tako da ovo i nije bas tacno ...

Meni je Pluton u 5......i pravi 5 trigona,a najjaci sa poznakom od skoro 0 stepeni,sa Marsom koji je skoro na podznaku i Mesecom....a jedna zena mi je rekla da ce to prvo dete sto 5.polje pokazuje biti uhh...."divlje" klasican pluton i mars jer su oba u bliskom kontaktu sa mojim podznakom...

Hvala,za odgovore,bila sam trudna pre dva meseca,posle vantelesne oplodnje,ali nažalost,bebac nije oživeo,pa sam morala na užasnu kiretažu(ne ponovilo se).Sad sam u nekoj užasnoj frci da li bi se nešto takvo opet ponovilo,jednostavno mi se stvorila neka blokada i strah.

Hvala,za odgovore,bila sam trudna pre dva meseca,posle vantelesne oplodnje,ali nažalost,bebac nije oživeo,pa sam morala na užasnu kiretažu(ne ponovilo se).Sad sam u nekoj užasnoj frci da li bi se nešto takvo opet ponovilo,jednostavno mi se stvorila neka blokada i strah.

Ovako,najverovatnije ces sledece godine ostati trudna i roditi u aprilu 2011-te,jer ce do tada progresivni Mesec promeniti znak i uci u znak svoje egzaltacije,pa jos u 8.polju-trudnoce,pa kad napravi egzaktan aspekt sa vladarem 5.polja tada ces roditi,pri tom je i progr.venera u sedistu,tako da ne brines,opusti se,rodices lepu bebicu..
Reci mi samo koliko je trudnoca do sada bilo?

Back