Polja dece u natalnoj karti

Cverglan, interesuje me kada bih ja mogla da ocekujem prvo dete i kada je povoljan period za to, i da li uopste postoje sanse da imam bebu. Do sada nisam pokusavala da ostanem u drugom stanju, ali sada to jako zelim, pa me zanima da li je sada povoljan period za to. Ako ti ne oduzimam puno vremena, prokomentarisi mi malo to moje peto polje. Hvala!!!!

da vidim da li imam neke sanse sa mojom natalnom kartom:)

Prilozi

• astro_w2at_01_jovanka_jevtic_hp_66183_20642.jpg
    astro_w2at_01_jovanka_jevtic_hp_66183_20642.jpg
    74,9 KB · Pregleda: 8
How to print the chart without the text shown on this page:
Click on the image. You get a new page showing only the image. Print it as usual.
PS: Printing problems: If the chart is too big for your printer, please also save the image on your hard disk. It is simply a GIF-format bitmap which can be opened with most image processing software. To save, click on the image with the right mouse button, and choose a filename ending with .gif when asked.
Graphics software will allow you to scale and rotate images, so that they fit on your printer. For professional print quality you should consider the 'Acrobat PDF' option which is offered on top of the chart drawing, at the left side. The PDF charts are available for a small subscription fee.

Potpuno neocekivano sam zatrudnela pre dva meseca..Premlada sam i u ocajnoj celokupnoj situaciji.. Ima li to dete ikakvu perspektivu, postoji li sansa da ja iznesem trudnocu jer mislim da sam preslaba..???
molim vas, odgovorite mi, poludecu...
Kakvi su aspekti?
U mojoj natalnoj, jednoj jedinoj koja mi je uradjena, pise jedva jedna trudnoca i jako tezak porodjaj..da li je to istina? :besna:

Potpuno neocekivano sam zatrudnela pre dva meseca..Premlada sam i u ocajnoj celokupnoj situaciji.. Ima li to dete ikakvu perspektivu, postoji li sansa da ja iznesem trudnocu jer mislim da sam preslaba..???
molim vas, odgovorite mi, poludecu...
Kakvi su aspekti?
U mojoj natalnoj, jednoj jedinoj koja mi je uradjena, pise jedva jedna trudnoca i jako tezak porodjaj..da li je to istina? :besna:

Hajde postavi kartu ili ostavi podatke pa da vidimo da li mozemo da ti pomognemo..:)

Nadam se da je dobar link..
Help....Da li da zadrzhim dete ili ne? Uff...
Hwala wam..

Nadam se da si svesna da je odluka samo na tebi,niko od nas ne moze da preuzme toliku odgovornost da ti kaze sta da uradis.
Ja licno nisam sigurna sta bih ti savetovala gledajuci tvoj horoskop.
Tr.SA je u egzaktnoj opoziciji sa tvojim MO,sto ti stvara paniku,depresiju,nesigurnost,jednostavno ti je poljuljao sva zivotna polja.Pa jos uz to direktivni MO,koji je pri tom vl.tvog asc-ta pravi kvadrat na nat.NE,sto opet ukazuje na razocarenje,depresiju,period koji opominje da se klonis poroka kao sto su alkohol,tablete,droga,mozda imas velike ambicije po pitanju karijere pa ti se sad vera u svoje snove poljuljala..
S jedne strane direkcije najavljuju sledecu godinu kao bitnu za neka desavanja,dok s druge strane,gledajuci natalne predispozicije, ne bih rekla da ces roditi iz prvog zaceca,mislim da ti je sledeci mesec presudan za odluku..ja cu ti posavetovati sledece zbog trenutog MO/NE i zbog MO u ribama,sigurna sam da je to najbolje za tebe:

Ovih dana ces da se opustis i da se molis ujtru i uvece,molitva "oce nas" i molitva sa kojom ces se iz srca pomoliti Bogu da ti pokaze pravi put,na kraju molitve obavezno kazi "u srecu vasu vecnu i slavu,hvala.Amin!"
Time porucujes da prihvatas da bude onako kako Bog odluci,i prekini da razmisljas o tome,mislim da ce sledeceg meseca sve samo po sebi resiti i da ce biti onako kako mora biti,do tada molitva i bez brige dok ti se ne iskristalise sta je najbolje za tebe.
Pa nam javi sta si odlucila..

Poslednja izmena:
Abortirala sam juche.Bio je krajnji momenat, jer sam bila wec preshla dewetu nedelju. Znam da je to isprawna odluka i da ce mi kasnije biti drago shto sam to uradila.
Psihichki se osecam jako loshe, mnogo sam tuzhna i nesrecna, a nemam utehu ni u chemu..
Hwala na odgoworu. Zanima me samo da li mi je owo bila jedina shansa za trudnocu? Da li cu opet moci da imam dete? Ako ikako to mozhe da se widi...
Znam da je abortus weliki greh i nadam se da ce mi Bog oprostiti i jednog dana kad budem zaista spremna podariti dete, jer bi suprotno bila najweca kazna! Zhelim da budem majka jednog dana... Od sweg srca...
Ako ishta kazhu, jel kazhu da ce biti josh shansi?
Ochajna sam...
Hwala josh jednom.

,dok s druge strane,gledajuci natalne predispozicije, ne bih rekla da ces roditi iz prvog zaceca,

.

Citiram sebe da ne ponavljam,da nisi abortirala sledeci mesec bi sigurno imala spontani pobacaj,zato sam ti rekla da se opustis i da ce se sledeceg meseca sve samo po sebi resiti i da ce biti kako mora.
Zbog tvog natalnog polozaja meseca u ribama,a narocito sto ti ove godine Saturn pritiska dusu teskobom i nemirom pa jos direktivni Mesec Neptuna,molitva je za tebe najbolji lek i to ce ti doneti utehu i vratiti mir,naravno da ces ostajati ponovo u drugom stanju,ali se pazi nezeljenih trudnoca jer si sklona tome i verovatno ce ih biti jos.
Nema sad grize savesti,zaboravi na to,nego me poslusaj ako zelis i rezultati nece izostati..;)

Pozdrav svima!Da li mi imamo neke sanse za potomstvo molim za odgovor!!!! Ocajna sam i stvarno vas molim da mi neko odgovori!!evo i nase karte,,,
Hvala vam i unapred!!

Damo,pretpostavljam da je ova druga karta tvoja,natalne predispozicije inace najavljuju dete u malo zrelijim godinama,malo ces se muciti cekanjem ali imaces dete.
Meni se cini da ce biti bar jedna neiznesena trudnoca,tj.pobacaj ili kiretaza,pa me zanima da li si ih do sada imala?
Trenutno tr.SA seta kroz 5.polje i kad dodje krajem godine na svoju natalnu poziciju tada ce otvoriti aspekte za to polje.

Poslednja izmena:
Damo,pretpostavljam da je ova druga karta tvoja,natalne predispozicije inace nejevljuju dete u malo zrelijim godinama,malo ces se muciti cekanjem ali imaces dete.
Meni se cini da ce biti bar jedna neiznesena trudnoca,tj.pobacaj ili kiretaza,pa me zanima da li si ih do sada imala?
Trenutno tr.SA seta kroz 5.polje i kad dodje krajem godine na svoju natalnu poziciju tada ce otvoriti aspekte za to polje.

NEnisam imala nista do sada samo neku upalu ciste!!! tu je natalna od mog muza i od mene!!!kad ce se to desiti za 3,4 godine????:worth:Hvala ti Emilly

showgif.cgi

Evo jos jedna natal karta, http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=1fafile9oqUWI-u1250752463
pozdrav hvala unapred

Evo otvaram direktnu temu koja bi , po mojoj zamisli, trebala da sadrzi sledece...

U njoj cemo ubacivati natalne karte i analizirati polje dece, mogucnosti za godine u kojima stoje aspekti za trudnoce ili godine u kojima muski clanovi mogu da se nadaju prosirenju porodice, pa da trazimo najpovoljnije momente za one koji planiraju decu ili da trazimo uzroke i nalazimo objasnjenja i resenja za one koji nikako da dobiju decu...
Osnova ce biti ovo, i ovde nece spadati analiza natala za decu koja vec postoje, nego samo za mogucnosti oko dobijanja buduce dece...

Za pocetak toliko, pa cu prebaciti neku kartu malo kasnije..

Poslednja izmena:

Back