Nadam se da je dobar link..
Help....Da li da zadrzhim dete ili ne? Uff...
Hwala wam..
Nadam se da si svesna da je odluka samo na tebi,niko od nas ne moze da preuzme toliku odgovornost da ti kaze sta da uradis.
Ja licno nisam sigurna sta bih ti savetovala gledajuci tvoj horoskop.
Tr.SA je u egzaktnoj opoziciji sa tvojim MO,sto ti stvara paniku,depresiju,nesigurnost,jednostavno ti je poljuljao sva zivotna polja.Pa jos uz to direktivni MO,koji je pri tom vl.tvog asc-ta pravi kvadrat na nat.NE,sto opet ukazuje na razocarenje,depresiju,period koji opominje da se klonis poroka kao sto su alkohol,tablete,droga,mozda imas velike ambicije po pitanju karijere pa ti se sad vera u svoje snove poljuljala..
S jedne strane direkcije najavljuju sledecu godinu kao bitnu za neka desavanja,dok s druge strane,gledajuci natalne predispozicije, ne bih rekla da ces roditi iz prvog zaceca,mislim da ti je sledeci mesec presudan za odluku..ja cu ti posavetovati sledece zbog trenutog MO/NE i zbog MO u ribama,sigurna sam da je to najbolje za tebe:
Ovih dana ces da se opustis i da se molis ujtru i uvece,molitva "oce nas" i molitva sa kojom ces se iz srca pomoliti Bogu da ti pokaze pravi put,na kraju molitve obavezno kazi "u srecu vasu vecnu i slavu,hvala.Amin!"
Time porucujes da prihvatas da bude onako kako Bog odluci,i prekini da razmisljas o tome,mislim da ce sledeceg meseca sve samo po sebi resiti i da ce biti onako kako mora biti,do tada molitva i bez brige dok ti se ne iskristalise sta je najbolje za tebe.
Pa nam javi sta si odlucila..