Polja dece u natalnoj karti

Jarac na vrhu 5.odlaze trudnocu,ali i SA,i VE i MO su u plodnim znacima,znaci nema nikakvih problema sa plodnoscu.Jedini rizik koji kod tebe postoji to je mogucnost kiretaza ili spontanog,pa mi reci da li se do sada to vec desilo?

Poslednja izmena:
narode, ne snalazim se bas najbolje na forumu, poslednji put sam bila...pa prosle su godine. nego, ako bi neko bio ljubazan da mi pojasni ili me uputi nekako, zanima me kako mogu malo rastumaciti svoju natalnu kartu i moze li mi neko bar malo pomoci oko toga....cisto me nesto malo zanima. cimala bih nekog drugog, al* ne znam nikog ko ista zna o tome. poslednje 2 godine su mi "ringispil", kao da sam upala u neki film, u kome se i ne snalazim bas najbolje, bas po pitanju tih nekih emotivnih odnosa.

imala sam spontani pobačaj 30.4. :( može li mi netko molim vas pogledati ima li kod mene u natalu jos ovakvih nemilih događaja i ima li nade da uskoro ostanem trudna, da se trudnoća održi? unaprijed hvala!
natalna:

200cxeq.jpg

ps. početkom 2008g. dobila sam odgovor od @vipcurlic između ostalog da će moje prvo dijete biti moja druga trudnoća, pa se iskreno nadam da nakon ovoga i bude tako, samo me zanima kada je najbolje vrijeme za planirati sljedeću trudnoću, pošto se ova prva nije održala. :(

Poslednja izmena od moderatora:
Ovaj Saturn komplikuje stvari....uglavnom pišu da osobe sa Saturnom u petoj kući nemaju decu ili imaju samo jedno dete, ali valjda to ne mora da znači...Vladar tvog petog, Uran, otišao u četvrtu, u Jarca, a to bi trebalo da znači da ćeš dobiti decu malo kasnije,u drugom delu života. :confused: Nemoj da mi veruješ, ja sam početnik.

E sad, imam jedno pitanje koje može da se odnosi i na tvoju natalnu Klaudjerski....
Da li su sledeći aspekti pokazatelji lošeg zdravlja naše dece? :think:

Moj Merkur, vladar petog polja (deca), otišao u prvo i pravi kvadrat sa Mesecom, koji se vladar šestog polja (bolest) i nalazi se u devetom. Mesec je u Škorpiji (u padu), u skoro egzaktnoj konjukciji sa Plutonom, vladarem devetog polja.
Merkur je još i u konjukciji sa Saturnom, vladarem prvog i dvanaestog polja, i u kvadratu sa Plutonom.
Mesec je i u kvadratu sa Saturnom, Venerom, i u sekstilu sa Neptunom i Uranom. Venera je vladar trećeg i osmog polja.

A za tvoju natalnu....
Uran, vladar petog polja, u konjukciji sa Neptunom, vladarem šestog.

Molim vas odgovorite....

Poslednja izmena:
Mireli tebi u svakom slucaju predstoji borba po meni sa tom temom. Mozda neka manja operacija i onda lekovi koji ce regulisati trudnocu ili samo ostajanje u trudnoci. Moguce je ovaj mars vec pokazatelj nekih predhodnih operacija ili povreda i ta tema otezava celu pricu...Ali ja mislim da ces imati uspeha...

Mireli tebi u svakom slucaju predstoji borba po meni sa tom temom. Mozda neka manja operacija i onda lekovi koji ce regulisati trudnocu ili samo ostajanje u trudnoci. Moguce je ovaj mars vec pokazatelj nekih predhodnih operacija ili povreda i ta tema otezava celu pricu...Ali ja mislim da ces imati uspeha...

Hvala Nevena...Ali ja nisam imala nikakve povrede i nemam povoda za operacije:(:(:(:(:Sad nista ne razumem:dontunderstand-Mozze li biti da je nesto drugo u pitanju???Danas mi je stigla natalna karta u kojoj mi je receno da cu najkasnije do polovine oktobra ove godine ostati trudna???

Back