Polja dece u natalnoj karti

Po Duporu...kad ce zena zatrudneti

- u danima kada je Mesec iznad horizonta
- Kad mesec ili Venera prelaze mesto Asc,Venere i Meseca u zenskom horoskopu
- kad Mesec zaklapa isti ugao(aspekt) sa Suncem koji je bio u njenom natalu (plodnost jaka 2 dana uoci i 1 dan iza toga).
- narocito kada Mesec dodiruje liniju Asc ili Dsc zene, mnogo manje kad dodiruje mesta Venere,IC ili MC a manje jos kad dodiruje Mesec ili Mars

Mesec snazno utice na more a covek je vreca od 65% morske vode.Mesec utice na ovulaciju,na ciklus.Sve se da razumeti ali ne i strogo prihvatiti, jer ko zna koliko na neku ovulaciju deluju zracenja televizora,dnevni stresovi,moderni tempo rada....
pise Dupor...

Sta ce roditi, musko ili zensko..pise Dupor:

" 1. muski se radjaju vise uoci ratova i iza ratova;od mladjih majki, prva djeca,djeca bogatijih;
2. ako je zacece iza ovulacije tendenca je na musko;
3. isto tako ako Mjesec raste;ovo narocito ako u Rw opada;
4. ako je kod odnosa Mjesec na Asc radja se musko...
Sve sto je obratno od gornjega znaci ima se roditi zensko.kosmicka zracenja koja kruze oko Zemlje drukcije djeluju ako je Mjesec na izlazu ili zalazu:zenski x kromosomi su tezi,spiralniji,bogatiji s DNK kiselinama,od pocetka vec okrugliji.Vec u startu na njezno telo fetusa djeluju zrake,koje inace ravnaju psihom zene nosilje...
Aforizam 51 Trutine hermetis uci i ovo:Ono mjesto gdje je bio Mjesec u casu zaceca tamo ce biti Asc novorodjenceta,eventualno DSC: gdje je bio ASC ili DSC tamo ce se naci Mjesec (sluzeci se ovim pravilom pisac je imao mnogo uspjeha u prognozama).Ovo isto pravilo je sacuvala i indijska predaja,kasnije zamrseno mistikom devetke,Navamsa..."

Prilozi

• astro_w2gw_01_maki_hp.69312.10575.jpg
    astro_w2gw_01_maki_hp.69312.10575.jpg
    75,9 KB · Pregleda: 36
Da li neko moze da mi kaze...dete...da ili ne i ako da kada je najbolje i najverovatnije....
:shock: :shock: :shock: sestro slatka, otvori' kartu i ko' svoj odraz da videh :?
Ja sam uzasno tanka sa vremenom do 14og nakon toga ako ne dobijes detaljan odgovor cimni me na pp ne stizem otpratiti.
Dakle prezivela si pluton kvadrat sunce, to je sjajno!!! Jedna od najtezih stvari ... bice cupavo jos jedno vreme.. ako ne moras... nemoj radjati dete jos neke tri godine. Mesec je osnovni simbol majcinstva, pluton planeta regeneracije ali i smrti ce za (ja mislim) dve godine imati egzaktan kvadrat. Mlada si... prosto nema potrebe da imas rizicnu trudnocu ako ne mora.
Nakon te tri godine ide jedan mnoooogo lep interval i jupi i uran ce doci na tvoj stelijum ma/so/ve.
Sa ovakvim chartom se NE preporucuje raditi drasticnije stvari pre saturnovog povratka, samo jos malo... nema potrebe da zuris. Dete je prikazano marsom koje je u ovnu, dakle prirodnom sedistu, mars ima trigon urana pa ta trudnoca treba da je nagla i neplanirana.

@ zgubired
U globalu se slazem sa konciznim iznosenjem Web, kao sto je rekla, nema potrebe zuriti mada sada reagujes tako usamljeno i mozda sa osecajem kako si maota i kako si propustila svoju sansu i kako neces imati dece ako ga sada nemas...ali to je samo Osecaj koji ce da prodje..Kad se izmakne saturn bice lakse i neke stvari ce ti biti jasnije za godinu dana..Do braka i deteta dolzi zaista kako je rekla, naglo i neplanirano i uopste nije pogresno i uopste nije tako daleko..Ovog trena, pitala sam, zbog polozaja saturna na mesecu, sta je bilo bitno jer to ne ukazuje na dobro u vezi, u emocijama i kako bi se kretao pravio bi problem i suocavanje sa situacijom da mozda partner to ne zeli kao ti, zato, glavu gore i nastavi dalje, bice lakse od maja-juna pa na dalje i imas cemu lepom da se nadas...

Hvala vam puno...
Mozda i jeste stvarno do toga...pocela sam da se osecam napusteno...svi oko mene se udaju,zene,dobijaju decu,,,a ja kao poslednji luzer....znaci da sacekam...stize neko bolje vreme i za mene
Wehanuma i Vipcurlic hvala vam puno

Nema na cemu, samo polako i srpljivo, stanje je prolazno i brzo ce doci promene, sad se samo cini da nema kraja i da je sve tako strasno..

Mislim da ne bi trebalo pre 26-27 godine, ona ti dodje nekako karmicka, da tako kazem, mada imas aspekte i u 24-toj vec, no svako radi onako po izboru sopstvenom..prelomna, je 27-ma,pa je povoljna takodje 29-31 pa 33..itd.To su pozitivne godine za trudnoce, ne znaci da moras da radjas fudbalski tim..ali bi 3 mogla...taman

Mislim da ne bi trebalo pre 26-27 godine, ona ti dodje nekako karmicka, da tako kazem, mada imas aspekte i u 24-toj vec, no svako radi onako po izboru sopstvenom..prelomna, je 27-ma,pa je povoljna takodje 29-31 pa 33..itd.To su pozitivne godine za trudnoce, ne znaci da moras da radjas fudbalski tim..ali bi 3 mogla...taman

Znaci, realno, nista u narednih 4-5 god.. pa dobro :) ma meni je i zhelja 3 ;) hvala vip

Zdravo,
prvi put se javljam.
Htela bih da se zahvalim osobama koje razumeju problem ljudi koji žele,
a još uvjek nemaju ili ne mogu da imaju decu.
Još uvjek nemam decu, a u braku sam već nekoliko godina.
Da li možete da mi odgovorite da li ću imati decu, kada, koliko?
Da li postoji neki problem u vezi sa tim ili sa mojim brakom?

Unapred zahvalna,
Ljubica

Ovo su natalne karte za mog supruga i mene:

Back