Polja dece u natalnoj karti

i sve krece od jedne zabrinute majke koja bi da sacuva svoje dete ako moze i od staklenim zvonom,ali n moze...zar nisu sve majke u sustini takve...ova majka samo ima naglasenu Devicu i ne zna sta mi znamo..

PS krinka, vidi ako imas vremena one horoskope na prvim stranama, ja moram kasnije

Samim tim, ako je VII polje drugo zacece, po principu derivatnih kuca za koji smatram da je velika greska sto se ne koristi cesce, osma kuca od VII je rodjenje drugog deteta, ili druga od VIII sto je X ako vam je tako lakse da racunate
.
Ovo je lapsus 100%
Druga od osme, ili osma od trece sto je deseta.
* uranom (zena se zeli osloboditi trudnoce, abortus),
* plutonom (slicno kao sa uranom ali mnogo jace, trudnoca je rezultat strasne veze),
* neptunom (neplanirana trudnoca, tokom dana koje smatra neplodnim).
Ovo je tacno, ali naravno nista nije zdravo za gotovo, te uran moze dati i pobacaj, pluton opasnost po samu majku, neptun gusenje deteta plodovom vodom...

Ali teze su sjajne!

Uvek je u tim slucajevima vladar V ugrozen:
* saturnom (zabranjena),
* suncem (ne ugleda svetlost dana),
* mesecom (cesto je i zena sama u sukobu sa trudnocom, mozda se dogadja u neprikladnom trenutku, sa osobom koja nije adekvatna, nedostaju osnovni uslovi za zivot), * marsom (abortus),
* uranom (zena se zeli osloboditi trudnoce, abortus),
* plutonom (slicno kao sa uranom ali mnogo jace, trudnoca je rezultat strasne veze),
* neptunom (neplanirana trudnoca, tokom dana koje smatra neplodnim).
Najcesce su u pitanju kombinovani aspekti, pa ako je vladar V ugrozen tu je citav set aspekata koji opise sta je sve ugrozilo trudnocu, u zavisnosti od toga koji su vladari kuca lose aspektovali vladara V, kojim orbisom (separacioni, aplikacioni, priroda orbisa), dispozicija...

a sto je kada je vladar V ugrozen sa jupiterom i asc? dali taj kvadrat ili cak mozda opozicija sa asc govore o tome da samo tjelo majke odbacuje djete??

i sto je kada je recimo vladar V u sextilu sa uranom?? kako se to gleda?

a sto je kada je vladar V ugrozen sa jupiterom i asc? dali taj kvadrat ili cak mozda opozicija sa asc govore o tome da samo tjelo majke odbacuje djete??

i sto je kada je recimo vladar V u sextilu sa uranom?? kako se to gleda?

ne moze ovako, govoris o sebi i za svoju kartu,zar ne...!?da bi telo majke odbacilo plod, mora da majka bude Rh negativna a plod Rh pozitivn,ima li to kod tebe ili samo brines unapred i pokusavas sama da tumacis..reci

ako govoris o svojoj karti. tebi je Lav u 5 polju i sunce u 10, konjukcija Venera i rekla bih Mesec, ne vidim stepene na karti

da, pitam za svoju kartu...
stepeni su ispod slike u tabeli ljevo.... sunce na 4°vodolije, venera 29°jarac, mjesec 24°jarac...
ali opet generalno, sto bi znacilo to kada je vladar V polja u kvadratu sa asc i sa jupiterom? ovo sa kvadratom asc mi ne zvuci bas najbolje! mirise mi na neki problem i nesto lose...

http://img176.imageshack.us/img176/9446/lidijaox0.gif

kod tebe je merkur iz polja 6 u 11 i retrogradan i to oznacava da ces imati , kako je u Vodoliji, od 18 godine povremeno (sa kvadratom Jupitera) hormonalnih problema, vidno ili ne ali nestabilnu hormonalnu situaciju, bilo kroz poremecaj ciklusa bilo kroz stvaranje cista vodenih jer je nedovoljns nekada koncentraciaj hormona za sazrevanje jajne celije..jupiter dolazi iz 9 ali je vecinom u 8 i mislim da ces to morati da ispitujes u nekom periodu zivota..to prvo

kod tebe je merkur iz polja 6 u 11 i retrogradan i to oznacava da ces imati , kako je u Vodoliji, od 18 godine povremeno (sa kvadratom Jupitera) hormonalnih problema, vidno ili ne ali nestabilnu hormonalnu situaciju, bilo kroz poremecaj ciklusa bilo kroz stvaranje cista vodenih jer je nedovoljns nekada koncentraciaj hormona za sazrevanje jajne celije..jupiter dolazi iz 9 ali je vecinom u 8 i mislim da ces to morati da ispitujes u nekom periodu zivota..to prvo

da, to predpostavljam da ce biti, mislim do sada nisam imala nekih problema (kuc kuc)..

Sam cin porodjaja za majku je opisan njenim VIII poljem, kao i Plutonom, Marsom, kao i sadrzajem Skorpiona sekundarno. Isto je navedeno i u "Knjiga vladarstava u astrologiji", A. Imsiragica

Samim tim, ako je VII polje drugo zacece tj. drugo dete, osma kuca od VII je rodjenje drugog deteta, ili druga od VIII sto je X ako vam je tako lakse da racunate.

da kapiram, 8 bi bila porodjaj sa prvim a "brat ili sestra po rodjenju odn porodjaju" kako bih rekla bukvalno je treca 8 kuci, 8 je onda prva, 9 je druga a 10 je treca,a pa si ti rekla zato druga od osme je 10.. jel da?

da, to predpostavljam da ce biti, mislim do sada nisam imala nekih problema (kuc kuc)..

da, nisi imala naglasenijih problema ali ces se pratiti u vreme druge trudnoce u kasnijim godinama, u stvari, bolje, preciznije receno, u vreme kad budes bila udata i kad prodje prvo radjanje ..da ne shvatis bukvalno u vreme druge trudnoce..moram sebi da ubacim onu kartu sa astrokoma , ovde ne vidim stepene i odnose, sve mi ovo prejako za moje carne oci..mozes li mi dati podatke ,samo datum rodjenja,mesto i vreme ,a ako je problem, moze i na pp, necu ubacivati kartu ovde, samo da vidim bolje za sebe..

da, nisi imala naglasenijih problema ali ces se pratiti u vreme druge trudnoce u kasnijim godinama, u stvari, bolje, preciznije receno, u vreme kad budes bila udata i kad prodje prvo radjanje ..da ne shvatis bukvalno u vreme druge trudnoce..moram sebi da ubacim onu kartu sa astrokoma , ovde ne vidim stepene i odnose, sve mi ovo prejako za moje carne oci..mozes li mi dati podatke ,samo datum rodjenja,mesto i vreme ,a ako je problem, moze i na pp, necu ubacivati kartu ovde, samo da vidim bolje za sebe..

poslala sam ti pp :) hvala!

Back