Да, тако га, због криминала јури и БиХ држава. Стално се прича о криминалу а до сада још нису пронашли никакве конкретне доказе. Да постоје докази, одавно би Додик нестао са политичке сцене.
Да је сиров, јесте, Да је дрзак, јесте. Да је безобразан, јесте. Да је богат, јесте, Да се са вама не може лепо већ мора тако као Додик, тачно. Да вам смета у плану стварања унитарне БиХ, тачно. Да сте јасни и жалосни као народ јер нисте у стању да сами са Србима и Хрватима решите проблеме у БиХ, тачно. Да вам је важније да комшији (Србима) цркне крава него да живите нормално са својим комшијама, тачно. Да вам је важније да укинете Републику Српску (РС) него да се договором реше БиХ проблеми, тачно. Да сте спремни на рат, на жалост, тачно. Да желите рат, на жалост, још тачније.
Е, пошто је тако како је, онда сте одлучили да га макнете уз помоћ нелегитимног колонијалнг управника али сте тим чином изазвали такав политички потрес у БиХ да је велико питање како ће све ово да се заврши. Ако мислите да ће РС под неким новим притисцима да се одрекне свих ових закона који су донешени, варате се јер би то била смрт за РС. Или ће се све вратити на Дејтонски споразум (и самим тим поништити све наметнуте мере Републици Српској) или ће ова тренутна ситуација ићи у даљу ескалацију јер трећег избора нема. У ствари, трећи избор је рат а буде ли рата онда свет опет неће дозволити да буде победника и поражених јер том свету, нарочито подлом Западу, треба једно буре барута које могу потпалити када им то год буде одговарало.
Видиш, ја сам прилично сигуран да је Запад спреман да врло брзо потпали то буре барута уколико се ситуација у Украјини настави одвијати неповољно по њиховог штићеника тј. по њих саме.
Буди сигурна да су спремни на нови рат у БиХ само да би њиховој јавности колико толико скренули пажњу са евентуалног пораза у Украјини.
И Срби и Бошњаци су Западу монета за поткусуривање. Хиљаду пута сам рекао да сам апсолутно сигуран да би управо Запад спречио договор Срба и Бошњака (и Хрвата, наравно) о мирној подели БиХ. Толико о подлом Западу којем ви слепо верујете.