Politički progon Srba u BiH, jedini koji nemaju imunitet

Sam sebe da juri :mrgreen:
Па зашто га због лоповлука не јуре исти они који га јуре због кршења Шмитовог закона који је, иначе, сам Шмит написао?
Дакле, зашто га Шмит не јури због лоповлука?

Зашто сада јуре и Вишковића и Стевандића?

Novinari klix.ba dok su tražili Srbe koji su protiv nezavisnosti Srpske:

Nervous Ted Striker GIF by filmeditor

Додик: Данас су одредили притвор мени, Стевандићу и Вишковићу (ВИДЕО) - https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=592730

- Данас су одредили притвор мени, Радовану и Ненаду. Знаш ли за то?", питао је Додик, окрећући се ка Стевандићу и Вишковићу.

Данас су, каже Додик, рекли да одређују и то су нашли, пошто смо ми изнападали муслимане, неку Хрватицу која ће то потписати.

- Ок. Сад смо ми као у притвору. Хоћете ли нас ухапсити? Хајде пробајте - рекао је Додик, те додао: Хоћете ли улетјети овдје у Скупштину? На чему заснивам то своје самоувјерење. А шта ћете за мјесец или два дана када не приведете и не остварите неке жеље опозиције, шта ћете онда, хоћете ли бити јаки?"
E moj milokrade, omatorio si a nisi omudro....ne stigne te onaj što te goni, nego onaj što te čeka....... :think: :think: :think: :think: :think:

Додик: Данас формирамо суд и тужилаштво и први оптужени биће Шмит (ВИДЕО) - https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=592721

Устав никад није авантуризам, ни документ који се доноси на брзину, нити без манифестације воље

Додик је поручио да се данас у НСРС утврђује један полазни елемент и документ који ће ићи у расправу.

- Документ је имао намјеру да буде предочен као такав да избрише све што је наметнуо Волфганг Петрич и тако га скрнавио до мјере да више није био воља народа, већ воља странца. Петрич је у тешким и изазовним временима за Српску наметнуо анексе на Устав који су установили нову уставноправну структуру. Једнако су важна и ова времена, али нису ни тешка ни драматична - рекао је Додик.
Jes, samo što je dodik skinuo poplašena sa vlasti zasjeo u sedlo, pa opleo po karadđiću i mladicu da su kukavice što se ne predaju. Pa lijepo izjavio da zna dobro šta je bilo u srebrenici, da je bio i riječju i slovom Genocid. Poslije izvjesnog vremena, svatio mile da se od istine ne živi, okrenu mile ćurak naopako i postada "prvak" u srba, poliza sve što je do tada mislio i reko i počne onu priču koja je milija srpskom uhu, i evo đe smo sada.........:think::think:

Jes, samo što je dodik skinuo poplašena sa vlasti zasjeo u sedlo, pa opleo po karadđiću i mladicu da su kukavice što se ne predaju. Pa lijepo izjavio da zna dobro šta je bilo u srebrenici, da je bio i riječju i slovom Genocid. Poslije izvjesnog vremena, svatio mile da se od istine ne živi, okrenu mile ćurak naopako i postada "prvak" u srba, poliza sve što je do tada mislio i reko i počne onu priču koja je milija srpskom uhu, i evo đe smo sada.........:think::think:
Јесте кад обрнеш ћурак наопако, још у тим годинама.
Природно је се развијати у другом правцу. 📈

E moj milokrade, omatorio si a nisi omudro....ne stigne te onaj što te goni, nego onaj što te čeka....... :think: :think: :think: :think: :think:
Дневна доза Баје бар 100 наслова дневно, од "The ..." до убачених елеманата из Санџак-Рашке.
biglaughh.gif

fwwefwe.jpg
wfrwfr.png

Да ли си можда помислио да је Додик схватио да се не живи од лажи и наметнутог наратива од стране Запада и бошњачке стране?
Иначе, Поплашена није скинуо са власти Додик већ тзв. Високи представних тј. колонијални управник БиХ!
Да ли ти уопште знаш колико су одлука наметнули ти тзв. Високи представници? Шта рећи о народу који дозвољава да им тамо некакви колонијални управници одређују како ће они живети у својој властитој држави?

Да ли си можда помислио да је Додик схватио да се не живи од лажи и наметнутог наратива од стране Запада и бошњачке стране?
Иначе, Поплашена није скинуо са власти Додик већ тзв. Високи представних тј. колонијални управник БиХ!
Да ли ти уопште знаш колико су одлука наметнули ти тзв. Високи представници? Шта рећи о народу који дозвољава да им тамо некакви колонијални управници одређују како ће они живети у својој властитој држави?
A da li si ti možda pomislio, da je MZ uvidila da je pogrešila pa da bih popravila tu grešku predložila tu instituciju, jer je vidjela da vi u stvari ne prihvatate B i H ni u kom slučaju, i da samo gledate kako bi ste je uništili. Ni sam u više navrata nisam bio zadovoljan sa visokim predstavnikom, kao ni sa Daytonom, ali ako je tako dogovoreno i potpisano, pridržavali smo se toga, za razliku od vas da sve što ste radili radili ste van državnih institucija i van parlamenta, pa kada vam se to ospori onda vam svako drugi kriv, samo vi ne. Da nedužim, da smo se mi o svim našim problemima i zakonima dogovarali i poštovali parlamentarnu proceduru, visoki predstavnik bih davno ostao bez posla i otišao iz B i H, kao i OHR,...ovako šta je tu je....

Back