Politicki grbovi i logoi

evo ti par predloga, a ti izaberi onaj koji ti odogvara, i nemoj da si preoziljan na forumu, ako je nekom do zezanja neka se malo i zeza, kasnije se mozda i uozbilji ili....

images18xz4.jpg
imagesidn6.jpg

imagesiikt7.jpg
imagesiiiiao8.jpg

"Хвала" ти на геноцидним грбовима.

koja si ti faca:lol::lol::lol::lol:
zao mi jer svih koji moraju biti u tvom okruzenju. ja mogu birati citati ili ne citati tvoje postove, ali oni:cry::cry::cry:

Патетичан си. Постављаш на форуму геноцидне грбове. Хвалиш се зверима који су клали Србе. Русију не убрајаш у свет. Видели смо ми Срби твоју "демократију". Нека хвала.

Nik jeste irski, posto znam irski, svaka tebi cast sto si prepoznao!

A grb je moje porodice. Svaka porodica moze da ima grb i moj drugi posao je pravljenje grbova za jednu organizaciju, trudimo se da i tako proslavimo Srbiju.

Мени је ово јасно од почетка, да је ирско.

Ирац си, дакле? :)

Онда, знаш свакако и о Gráinne Mhaol? ;), једној особи мени посебно занимљивој.

А постојала је и друга, из новијег доба, ирског порекла, такође ми врло симпа, из САД непосредним пореклом, али с познавањем својих ирских корена до 14. века.

Није "comic relief". Свакако да ти као "демократа" волиш геноцидне грбове и логои против Срба.

Ubi me nachisto. Jesam "demokrata", tj. nisam "nedemokrata', ali ja sam i monarhista...

I odakle ti molim te ideja da ja branim to sto je stavio Adem? Samo sam rekao da to nisu grbovi

i kad tako pocnete (neodredjeno vi, vise iz besa receno) da prosipate mudrosti da su svi sem vas protiv Srba, dodje mi svasta mi dodje... satroh se od rada za Srbiju, ali ne, ja sam izdajnik samo sto ne glasam za radikale. aman...

Inace, albanski grb krsi najosnovnije pravilo heraldike, "boja na metal, metal na boju" i u heraldickim krugovima je prava sprdnja. jos jedan dokaz o neevropskom opredeljenju te nacije.

Nas grb je fantasticno preuzeto nasledje Vizantije i Zapada. Tako sam srecan sto se konacno vratio!

A nasa najnovija heraldicka sramota je na trenerkama nasih sjajnih tenisera. Ladno stoji bivsi grb Srpske (kruna je u stitu, ne iznad kao na grbu Srbije!) Ispada da igraju za Srpsku...

Мени је ово јасно од почетка, да је ирско.

Ирац си, дакле? :)

Онда, знаш свакако и о Gráinne Mhaol? ;), једној особи мени посебно занимљивој.

А постојала је и друга, из новијег доба, ирског порекла, такође ми врло симпа, из САД непосредним пореклом, али с познавањем својих ирских корена до 14. века.

Лала, тј. Србин из Баната, али ето, волео сам ирски језик. Ирце, онако...

Гроња је била супер! Има и једна песма о њој, често је певам, Oro se do bheatha 'bhaile (мрзи ме да куцам цртице изнад). Иде прича да кад се срела са Елизабетом да су причале на латинском, јер Гроња није знала енглески, а ова није знала ирски...

А, хеботе, ви кад видите црног орла, не умете да макнете од уобичајених стереотипа.

Па, да, али не могу да их кривим... Зелени детаљи су у гранчица багрема и липе, багрем је за мушку страну, липа за женску, а и словенско је дрво.

О црном орлу бих могао да причам сатима, али испљуваће ме

ma nije uopshte grb problem, nego kazem da crni jednoglavi orao na zutoj podlozi jeste vrlo chest motiv u svetom rimskom nemachom carstvu.
eto meni bash lichi na shleski a saxonija koja je blizu ima i odredjene zelene motive pa sam mislio da je neka kombinacija mada su mi neki detalji delovali zbunjujuce shto sam i rekao

cshieldsilesia.gif

manite se stereotipa shta 'mi' mislimo ;)

ma nije uopshte problem grb nego crni jednoglavi orao na zutoj podlozi je vrlo chest motiv u svetom rimskom nemachom carstvu.
eto meni bash lichi na shleski a saxonija koja je blizu ima i odredjene zelene motive pa sam mislio da je neka kombinacija mada su mi neki detalji delovali zbunjujuce shto sam i rekao

cshieldsilesia.gif

Тачно, али златна подлога, црни орао је био у читавој Европи симбол царства, племенитости, и све тако то (зато и на руском царском грбу, хабсбуршком, сви који су претендовали на римско или византијско наслеђе). А ја имам и немачке крви, тако да немам проблема са тим. али ја сам издајник, не? Издајник Србије која није имала крст на грбу, то сигурно! То и није била Србија, него СР Србија. Бласфемија.

Истина је да је Србима црвена боја дубоко усађена као присна, наша национална боја. Има ту нешто, па и Црвена звезда је бројчано поуларнији клуб, зар не?

Довољно је да се разликује један детаљ и то је други грб

Тачно, али златна подлога, црни орао је био у читавој Европи симбол царства, племенитости, и све тако то (зато и на руском царском грбу, хабсбуршком, сви који су претендовали на римско или византијско наслеђе). А ја имам и немачке крви, тако да немам проблема са тим. али ја сам издајник, не? Издајник Србије која није имала крст на грбу, то сигурно! То и није била Србија, него СР Србија. Бласфемија.

Истина је да је Србима црвена боја дубоко усађена као присна, наша национална боја. Има ту нешто, па и Црвена звезда је бројчано поуларнији клуб, зар не?

Довољно је да се разликује један детаљ и то је други грб
ma ok. mozda moj prethodni post moze da izazove nesporazum pa sam ga ispravio, ali vidim da si ti citirao staru verziju. a nikad nisam rekao da si ti izdajnik ili nestho slichno niti ova pricha ima bilo kakve veze sa time. samo kazem da mi grb lichi na nemachke , shto nije nishta loshe;)

ma nije uopshte grb problem, nego kazem da crni jednoglavi orao na zutoj podlozi jeste vrlo chest motiv u svetom rimskom nemachom carstvu.

cshieldsilesia.gif

А још кад се помене и ово... ;)
518px-Russian_Empire_1914_17.svg.png

Јел' бар још малко разбија стереотипе? ;)

Back