Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 80.980
Kome?Ne, obaram Trampa irl
Pošto ruke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome?Ne, obaram Trampa irl
Američki Tito.
Prešao si i ti u komuniste.![]()
fak bajden... prvo da vidimo sta cemo sa ovima od ranijeBritva ti je tupa...
Pa ne znamUSA svaki rat izgubili, Afganistan, Irak, Syrien, Somalija
iduci rat ce isto izgubili
kako utekli iz afganistan kao kukavice mizerene,
masivno dolaze izbjeglice u USA, kako su navalili za godinu ce doci 15 mio izbjeglica
a crni i Mexikanci unistili iznutra USA
Prvi komentar na vest:fak bajden... prvo da vidimo sta cemo sa ovima od ranije
“War Criminal!” – Hillary Clinton Booed, Heckled Outside Queen’s University Belfast (VIDEO)
I will take all necessary actions that are supported by the evidence and where I have legal authority.a brnovic, nije brnapicka, ubrzo cete videti potpuni forenzicki pregled pa onda sledi kriminalna istraga, i naravno hapsenja
samo gledamo da ne krenemo pre vremena u akciju, nego da ih kuvamo na laganoj vatrici, dok ih zavlaci onaj cakri
Mozda, ja bih licno voleo da se to sto pre desi, da probude mecku iz sna, pa da se vise resi ova agonija
zapad-istok. Mozda svet nakon toga konacno krene napred ujedinjen.
Zahtevi rusa za azil u USA su porasli za 40% zadnju godinu pred kovid lockdownJesu i razderali USA
ja ne citam nosfija, jer 50% bih se slozio sa njim, ali je problem onih drugih 50%Mozda, ja bih licno voleo da se to sto pre desi, da probude mecku iz sna, pa da se vise resi ova agonija
zapad-istok. Mozda svet nakon toga konacno krene napred ujedinjen.
USSR se rapao daPa ne znam
USSR se raspao odavno, a Komunizam ce da izumre zajedno sa CCP
Ja ne govorim o Rusiji koji su kao kukavice se sakrivali iza SrbaZahtevi rusa za azil u USA su porasli za 40% zadnju godinu pred kovid lockdown
U Ameriku je pobeglo na stotine hiljada rusa
Sa druge strane u rusiju je otisao
1.snouden
2. Nastavi spisak
bajden/harisovu admin smo postavili da bi razresili rasni problem u americi, i gospodar britvica i fufa kamalica imaju pretke ROBOVLASNIKE, i sutra kada budemo davali obojenima reparacije, sta mislis ciju imovinu cemo cesljati?kakav li si tek ti
ako ti je ovaj DOBRI GOSPODAR?
Pa Amerika je dobra zemlja. Samo su u poslednjih 30ak godina zastranili.Zahtevi rusa za azil u USA su porasli za 40% zadnju godinu pred kovid lockdown
1.snouden
2. Nastavi spisak
ti mislis pogresno da mi ameri ne vodimo real politikuNjihov problem je sto zele da budu jedini hegemon u svetu i da imaju apsolutnu vlast, a to nije izvodljivo.
Neki drugi takodje traze svoje mesto pod suncem. I gde to vodi? Pa u novi veliki konflikt.
Zahtevi rusa za azil u USA su porasli za 40% zadnju godinu pred kovid lockdown
1.snouden
2. Nastavi spisak
sto je sa Reps kada na barikade?ti mislis pogresno da mi ameri ne vodimo real politiku
elem, mi smo mogli da imamo veliki konflikt za vreme hladnog rata - nuklearni, koji je pretio i posle hladnog rata
kako smo ga razresili?
prosto prihvatajuci traznziciju sa bi-polarnog na multi-polaran svet kada govorimo o vojno-ekonomskim odnosima
na drugoj strani, nulearni lobi uskace u pricu o ''zelenim novim tehnologijama'', jer je iluzorno da cemo duvati u vetrenjace, ili imati svi solarne panele na severnoj zemljinoj polulopti, ili prozivoditi vodonik, ili...
narocito imajuci u vidu da jedna koreja i iran vec imaju kapacitete...
na trecoj strani, umesto nuklearno podeljonog sveta, mi uvodimo svet podeljen na bazi kovida, vakser sekte...i na taj nacin izbegavamo veliki konflikt, uvodeci niz malih konflikta, ulicnih demonstracija protiv mera, .... veliki medijski konflikt, jel podeljeni smo ideoloski opet, ali ne pretimo jedni drugima nuklearnom anihilacijom vec smo okreniti svako u sebe samog, i pretimo svojima da cemo ih strpati u karantin, ko se ne zigose, pelcuje, nema plate nema slobode itd
evo ti primer> ako ceo svet zna da su ovi hohstapleri pokrali izbore, sta mislis koliko nas je spremno da ide u neki 3. svetski rat za te iste hohstaplere? NULA NAS.
ako su nas sve lagali za kovid? ISTO NULA NAS IM VERUJE
barikade su za ostatak sveta protiv korona bezumlja, australija, evropa, a mi imamo drugi plan, prvo da pohapsimo ovih 500-tinak koji. su ucestvovali direktno u izbornoj kradjisto je sa Reps kada na barikade?
do nov 2022 je dugobarikade su za ostatak sveta protiv korona bezumlja, australija, evropa, a mi imamo drugi plan, prvo da pohapsimo ovih 500-tinak koji. su ucestvovali direktno u izbornoj kradji
vidis da im smeta oruzje, ZENTAJU, nema reps, pravimo novu stranku
What do I know, but perhaps instead of relying on the Senate to do your job, maybe you and your 134 RINO buddies should have just ******* voted NO and sent it back to be deleted before it would get your vote.
I mean, I’m no “Congressman” or anything, but that’s what I’d do.
You piece of shit RINOS.
Ali danas ih simpatišeš jer lionizuješ njihov uskoro pokojni cevovod Severni PotokJa ne govorim o Rusiji koji su kao kukavice se sakrivali iza Srba
Pišisto je sa Reps kada na barikade?
je ne simpatujem Ruse samo kazem istinuAli danas ih simpatišeš jer lionizuješ njihov uskoro pokojni cevovod Severni Potok
Piši
propalo
Krepira USAAli danas ih simpatišeš jer lionizuješ njihov uskoro pokojni cevovod Severni Potok
Piši
propalo
ja mislim da njima one ne trebaju da promene demografsku strukturu, ili pokradu izbore, jer i bez njih su pokrali izbore, vec im trebaju kao opravdanje da su na njih skucali silne trilione, i da mi ameri gledajuci njihovu bedu budemo srecni sa ovo malo sto imamo.... sta znam, mozda i gresimdo nov 2022 je dugo
tu ce democrates jos masivno uvici izbjeglice u USA
The Kalergi Plan (Italian: Piano Kalergi), or sometimes called the Coudenhove-Kalergi Conspiracy,[1] is a far-right,[2] anti-semitic, white nationalist conspiracy theory,[3] which states that a plot to mix white Europeans with other races via immigration was constructed by Austrian-Japanese politician Richard von Coudenhove-Kalergi and promoted in aristocratic European social circles.[4] The conspiracy theory is most often associated with European groups and parties, but it has also spread to North American politics.[5]
ili su se vec dogovorili Democrats i Reps kako ce USA podjeliti?ja mislim da njima one ne trebaju da promene demografsku strukturu, ili pokradu izbore, jer i bez njih su pokrali izbore, vec im trebaju kao opravdanje da su na njih skucali silne trilione, i da mi ameri gledajuci njihovu bedu budemo srecni sa ovo malo sto imamo.... sta znam, mozda i gresim
USA je nedijeljivaili su se vec dogovorili Democrats i Reps kako ce USA podjeliti?