Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Američki Tito.:lol:
Prešao si i ti u komuniste.:lol:

Ја само пратим инструкције мог професора писања ФАНТАСТИЧНИХ постова, Свемоћног Комше.

Он је назвао Бритву Америчким Титом, и има ту неке истине.

Па зар то није фантастично?!

stugots:
sta bi sa rezultatima audit-a?

AZ Audit Results: EMS Server Connected to Internet, Remote Access Granted!

jel su sajber nindze napisale da je bajden pobedio? samo nisu razcunali FALSIFIKATE, buahaha

Doug Logan from Cyber Ninjas Speaks After Dr. Shiva – Uncovers Additional 57,000 Issues (Not Counting Shiva’s 17,000 Issues)

shiva je unistitelj u hinduizmu! sajber nindze nisu, zapravo jesu brojali dva puta neke glasove, jer su i bili DUPLIRANI, kako to niko nije javio cnn-u?

Dr. Shiva at AZ Senate Hearing: Over 17,000 Total Duplicate Ballots — Votes By Those Who Voted More Than Once in Arizona — 1.5 Times Biden’s Winning Margin (VIDEO)

copy/paste glasovi iz drugih state-ova? :dash:

Arizona Senate Audit: Dominion Machines Contained Non-Maricopa County Data — From South Carolina and Washington State (VIDEO)

ne znam samo da li prvo da hapsimo, ili prvo da ponistimo izbore,,,, neka tramp nas predsednik odluci
1632575631797.png

Poslednja izmena:
a brnovic, nije brnapicka, ubrzo cete videti potpuni forenzicki pregled pa onda sledi kriminalna istraga, i naravno hapsenja

samo gledamo da ne krenemo pre vremena u akciju, nego da ih kuvamo na laganoj vatrici, dok ih zavlaci onaj cakri
I will take all necessary actions that are supported by the evidence and where I have legal authority.

Arizonans deserve to have their votes accurately counted and protected. https://t.co/KZ8AHqyMmB

— Mark Brnovich (@GeneralBrnovich) September 24, 2021

Mozda, ja bih licno voleo da se to sto pre desi, da probude mecku iz sna, pa da se vise resi ova agonija
zapad-istok. Mozda svet nakon toga konacno krene napred ujedinjen.
ja ne citam nosfija, jer 50% bih se slozio sa njim, ali je problem onih drugih 50%
agonija nema sansi da se resi, niti da se svet ujedini, samo sto smo umesto nuklearne ravnoteze bi-polarnog sveta, sada uveli korona ravnotezu - umesto globalnog sukoba istok-zapad, mi imamo sukob vakser sekta vs mi slobodni

kakav li si tek ti
ako ti je ovaj DOBRI GOSPODAR?
bajden/harisovu admin smo postavili da bi razresili rasni problem u americi, i gospodar britvica i fufa kamalica imaju pretke ROBOVLASNIKE, i sutra kada budemo davali obojenima reparacije, sta mislis ciju imovinu cemo cesljati?

WEIRD. Kamala Harris Giggles Comparing Phony US Border Patrol Agents on Horses to Times of Slavery (VIDEO)

elem, oni su se odusevili kada su culi da se haicani bicuju, DOLE NA GRANICI, to im je u genima:

Joe Biden’s family owned slaves.
Maybe she thought it was funny because her ancestors owned slaves?
IMG_5625-3.jpg

Zahtevi rusa za azil u USA su porasli za 40% zadnju godinu pred kovid lockdown
U Ameriku je pobeglo na stotine hiljada rusa

Sa druge strane u rusiju je otisao

1.snouden
2. Nastavi spisak
Pa Amerika je dobra zemlja. Samo su u poslednjih 30ak godina zastranili.
Smatram da su unapredili covecanstvo bar za 100 godina. Dace bog da
mi u Srbiji imamo sudstvo i tuzilastvo kao i oni. Da nasi lovatori imaju preduzimackog duha kao i njihovi,
pa da pocnu nesto da proizvode, a ne da kupuju poljoprivredno zemljiste i da profitiraju od subvencija po hektaru.

Ali su od pada berlinskog zida od sveta napravili mocvaru.

Njihov problem je sto zele da budu jedini hegemon u svetu i da imaju apsolutnu vlast, a to nije izvodljivo.
Neki drugi takodje traze svoje mesto pod suncem. I gde to vodi? Pa u novi veliki konflikt.

Njihov problem je sto zele da budu jedini hegemon u svetu i da imaju apsolutnu vlast, a to nije izvodljivo.
Neki drugi takodje traze svoje mesto pod suncem. I gde to vodi? Pa u novi veliki konflikt.
ti mislis pogresno da mi ameri ne vodimo real politiku
elem, mi smo mogli da imamo veliki konflikt za vreme hladnog rata - nuklearni, koji je pretio i posle hladnog rata
kako smo ga razresili?
prosto prihvatajuci traznziciju sa bi-polarnog na multi-polaran svet kada govorimo o vojno-ekonomskim odnosima
na drugoj strani, nulearni lobi uskace u pricu o ''zelenim novim tehnologijama'', jer je iluzorno da cemo duvati u vetrenjace, ili imati svi solarne panele na severnoj zemljinoj polulopti, ili prozivoditi vodonik, ili...
narocito imajuci u vidu da jedna koreja i iran vec imaju kapacitete...
na trecoj strani, umesto nuklearno podeljonog sveta, mi uvodimo svet podeljen na bazi kovida, vakser sekte...i na taj nacin izbegavamo veliki konflikt, uvodeci niz malih konflikta, ulicnih demonstracija protiv mera, .... veliki medijski konflikt, jel podeljeni smo ideoloski opet, ali ne pretimo jedni drugima nuklearnom anihilacijom vec smo okreniti svako u sebe samog, i pretimo svojima da cemo ih strpati u karantin, ko se ne zigose, pelcuje, nema plate nema slobode itd

evo ti primer> ako ceo svet zna da su ovi hohstapleri pokrali izbore, sta mislis koliko nas je spremno da ide u neki 3. svetski rat za te iste hohstaplere? NULA NAS.
ako su nas sve lagali za kovid? ISTO NULA NAS IM VERUJE

Poslednja izmena:
Zahtevi rusa za azil u USA su porasli za 40% zadnju godinu pred kovid lockdown
U Ameriku je pobeglo na stotine hiljada rusa

Sa druge strane u rusiju je otisao

1.snouden
2. Nastavi spisak

Да, из Русије у САД су углавном побегли припадници ЛГБТ популације, након што се у Русији њихова сексуалност кажњава смртном казном.

Они су са собом однели све своје умеће и новце.

ti mislis pogresno da mi ameri ne vodimo real politiku
elem, mi smo mogli da imamo veliki konflikt za vreme hladnog rata - nuklearni, koji je pretio i posle hladnog rata
kako smo ga razresili?
prosto prihvatajuci traznziciju sa bi-polarnog na multi-polaran svet kada govorimo o vojno-ekonomskim odnosima
na drugoj strani, nulearni lobi uskace u pricu o ''zelenim novim tehnologijama'', jer je iluzorno da cemo duvati u vetrenjace, ili imati svi solarne panele na severnoj zemljinoj polulopti, ili prozivoditi vodonik, ili...
narocito imajuci u vidu da jedna koreja i iran vec imaju kapacitete...
na trecoj strani, umesto nuklearno podeljonog sveta, mi uvodimo svet podeljen na bazi kovida, vakser sekte...i na taj nacin izbegavamo veliki konflikt, uvodeci niz malih konflikta, ulicnih demonstracija protiv mera, .... veliki medijski konflikt, jel podeljeni smo ideoloski opet, ali ne pretimo jedni drugima nuklearnom anihilacijom vec smo okreniti svako u sebe samog, i pretimo svojima da cemo ih strpati u karantin, ko se ne zigose, pelcuje, nema plate nema slobode itd

evo ti primer> ako ceo svet zna da su ovi hohstapleri pokrali izbore, sta mislis koliko nas je spremno da ide u neki 3. svetski rat za te iste hohstaplere? NULA NAS.
ako su nas sve lagali za kovid? ISTO NULA NAS IM VERUJE
sto je sa Reps kada na barikade?

sto je sa Reps kada na barikade?
barikade su za ostatak sveta protiv korona bezumlja, australija, evropa, a mi imamo drugi plan, prvo da pohapsimo ovih 500-tinak koji. su ucestvovali direktno u izbornoj kradji

vidis da im smeta oruzje, ZENTAJU, nema reps, pravimo novu stranku
What do I know, but perhaps instead of relying on the Senate to do your job, maybe you and your 134 RINO buddies should have just ******* voted NO and sent it back to be deleted before it would get your vote.

I mean, I’m no “Congressman” or anything, but that’s what I’d do.

You piece of shit RINOS.

Poslednja izmena:
barikade su za ostatak sveta protiv korona bezumlja, australija, evropa, a mi imamo drugi plan, prvo da pohapsimo ovih 500-tinak koji. su ucestvovali direktno u izbornoj kradji

vidis da im smeta oruzje, ZENTAJU, nema reps, pravimo novu stranku
What do I know, but perhaps instead of relying on the Senate to do your job, maybe you and your 134 RINO buddies should have just ******* voted NO and sent it back to be deleted before it would get your vote.

I mean, I’m no “Congressman” or anything, but that’s what I’d do.

You piece of shit RINOS.
do nov 2022 je dugo
tu ce democrates jos masivno uvici izbjeglice u USA

do nov 2022 je dugo
tu ce democrates jos masivno uvici izbjeglice u USA
ja mislim da njima one ne trebaju da promene demografsku strukturu, ili pokradu izbore, jer i bez njih su pokrali izbore, vec im trebaju kao opravdanje da su na njih skucali silne trilione, i da mi ameri gledajuci njihovu bedu budemo srecni sa ovo malo sto imamo.... sta znam, mozda i gresim
The Kalergi Plan (Italian: Piano Kalergi), or sometimes called the Coudenhove-Kalergi Conspiracy,[1] is a far-right,[2] anti-semitic, white nationalist conspiracy theory,[3] which states that a plot to mix white Europeans with other races via immigration was constructed by Austrian-Japanese politician Richard von Coudenhove-Kalergi and promoted in aristocratic European social circles.[4] The conspiracy theory is most often associated with European groups and parties, but it has also spread to North American politics.[5]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back