- Poruka
- 13.974
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam pravo vidis govorim vec godinamaZamrzece ga još više mjk![]()
E pa, ispostavilo se da su trampovci prebrojali zapravo 100 više glasova za Bajdena i 261 glas manje za Trampa, nego što su bili zvanični rezultati u tom okrugu.https://edition.cnn.com/2021/09/24/politics/arizona-election-review-results/index.html
Ovo je verovatno još veći fejl od onog kad je Tramp platio milione za prebrojavanje u Viskonsinu.
i dalje ostali Biden i democratesSteve Bannon on Arizona Audit Day: “Note to All the Liberals, The Biden Admin Is Dead, You Died, Sorry About That. Sorry Not Sorry” (VIDEO)
gotovi ste, samo jos da vam javi neko gde cete da sluzite zatvorsku kaznu..kao veliku konsekvencu:
BREAKING: Early DRAFT of Portion of Arizona Report Leaked – Shows Thousands of Potential Illegal Ballots – Sen. Rogers “Findings of Great Consequence”Pogledajte prilog 1021753
MA, SPREMAMO MU CORKU, racunaj slobodno da ne postoji... uostalom fak dzo bajden! - skandira cela amerika, nego gledamo da ne zaostanu iza njega libtards - on nam sluzi da se amerima ogade njegovi, ako razumes logiku, inace ga ne bi postavljali, sve je to deo plana, FAK HIM, NITI JE ON IKADA BIO NITI JESTE NITi CE BITI PREDSEDNIK, prosto ne postoji osim da sa njime raskrinkavamo njih, to mu je jedina upotrebna vrednost,a posle corka.i dalje ostali Biden i democrates
do sada
FEJK NJUZ CNN IZ LAING, STIZE DZADZMENT DEI
prebrojavanja glasova u Arizoni koje je Maga sekta organizovala? Kako su tvrdili da će sad konačno da prebroje oni sami lepo i da dokažu krađu koja je bila najveća u tom Marikopa okrugu?
fejk njuz, jer ne radi se broju glasova, vec da li su legalni, a sam broj mozda i nije sporan, ali ako su glasali mrtvi, onda sta? ako je neko glsao vise puta itd, ako ne postoji uopste... zato se zove full forensic audit, a ne puki recount, prebrojavanje ako ne znas sta brojis, 99+261=360, treba biti glup pa kupiti cnn pricuJel se sećate onog smešnog, Sajber Nindža zaboravio-sam-i-ja-po-koji-put prebrojavanja glasova u Arizoni koje je Maga sekta organizovala?
Ne voliš što te Podsećamo da je tramp riknuo iako si ti predviđao drugojačije?Ustanova Laza Lazarević pacijentima odobrila više sati interneta, otud ova tema
Ne voliš što te Podsećamo da je tramp riknuo iako si ti predviđao drugojačije?
Svaki ološ sveta od KKK preko Smajlovićke je navijao za narandžastog benonovca
Pa javno jeste i ako su bili fake izbori, sto je sa Reps samo laju i nistaMA, SPREMAMO MU CORKU, racunaj slobodno da ne postoji... uostalom fak dzo bajden! - skandira cela amerika, nego gledamo da ne zaostanu iza njega libtards - on nam sluzi da se amerima ogade njegovi, ako razumes logiku, inace ga ne bi postavljali, sve je to deo plana, FAK HIM, NITI JE ON IKADA BIO NITI JESTE NITi CE BITI PREDSEDNIK, prosto ne postoji osim da sa njime raskrinkavamo njih, to mu je jedina upotrebna vrednost,a posle corka.
isturen je samo da se gadovi ogledaju, dok ih ne pohapsimo sve!
Joe Biden May Owe as Much as $500K in Back Taxes According to Government Report
Izbori su bili 100% legitPa javno jeste i ako su bili fake izbori, sto je sa Reps samo laju i nista
govorimo o us fake izborimaIzbori su bili 100% legit
Nego Putin histeriše jer je izgubio
Kad ti se zavrsava dopustUstanova Laza Lazarević pacijentima odobrila više sati interneta, otud ova tema
Ukratko, dezurni luzeriNe voliš što te Podsećamo da je tramp riknuo iako si ti predviđao drugojačije?
Svaki ološ sveta od KKK preko Smajlovićke je navijao za narandžastog benonovca
Da, US je fakovala Rusiju. Bez vazelina, na suvo.govorimo o us fake izborima
Kina je fakovala USA. Bez vazelina, na suvo i drugi istoDa, US je fakovala Rusiju. Bez vazelina, na suvo.
Pa ne znam basKina je fakovala USA. Bez vazelina, na suvo i drugi isto
Pa ne znam bas
Evergrande defoltira uzivo a One world trade center blista kao dijamant na suncu dok Aukus i Quad polako stezu CCP za vrat kao anakonde
Nesto si pobrkao