Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20210922_192853_714.jpg

Jel se sećate onog smešnog, Sajber Nindža zaboravio-sam-i-ja-po-koji-put prebrojavanja glasova u Arizoni koje je Maga sekta organizovala? Kako su tvrdili da će sad konačno da prebroje oni sami lepo i da dokažu krađu koja je bila najveća u tom Marikopa okrugu?

E pa, ispostavilo se da su trampovci prebrojali zapravo 100 više glasova za Bajdena i 261 glas manje za Trampa, nego što su bili zvanični rezultati u tom okrugu.

https://edition.cnn.com/2021/09/24/politics/arizona-election-review-results/index.html

Ovo je verovatno još veći fejl od onog kad je Tramp platio milione za prebrojavanje u Viskonsinu.

inace, mi ameri smo ''odusevljeni'' sto ce se skucati milijarde na lazne vesti, KO UMIJE NJEMU DVIJE

Media Hides Secret in $3.5 Trillion Spending Bill

There’s one piece of the $3.5 trillion spending bill that the media is unlikely to tell you about—their bailout.

REPORT: The Democrats’ Massive Spending Bill Includes A Hidden Bailout For The Media

special journalism “tax credit” equal to 50% of the salary of each journalist—up to $50,000 per journalist annually.

Yes, that’s correct, your tax dollars would be paying 50% of the salary of many journalists, whether you like their reporting or not.

eTO, TAKO PA DA ZNATE VI VUCICEVI SENDVICARI, I OSTALI NEDOSTOJNI, KOLIKO TREBA DA NAPLACUJU TV STARLETE, MUSKE I ZENSKE, NOVINARSKE PRESSTITUTKE, KADA LAZU NAROD BEZOCNO PO MEDIJIMA, DA JE SNS BOZIJA I NEMA DRUGE

i dalje ostali Biden i democrates
do sada
MA, SPREMAMO MU CORKU, racunaj slobodno da ne postoji... uostalom fak dzo bajden! - skandira cela amerika, nego gledamo da ne zaostanu iza njega libtards - on nam sluzi da se amerima ogade njegovi, ako razumes logiku, inace ga ne bi postavljali, sve je to deo plana, FAK HIM, NITI JE ON IKADA BIO NITI JESTE NITi CE BITI PREDSEDNIK, prosto ne postoji osim da sa njime raskrinkavamo njih, to mu je jedina upotrebna vrednost,a posle corka.
isturen je samo da se gadovi ogledaju, dok ih ne pohapsimo sve!

Joe Biden May Owe as Much as $500K in Back Taxes According to Government Report

Poslednja izmena:
prebrojavanja glasova u Arizoni koje je Maga sekta organizovala? Kako su tvrdili da će sad konačno da prebroje oni sami lepo i da dokažu krađu koja je bila najveća u tom Marikopa okrugu?

ma to sto smo mi za nas gros prebrojavali, je nasa stvar, ali sada stvari stoje drugojacije, jer nase prebrojavanje da se neko nije zabrojao, ne vodi nikoga u corku, a sada se corka smesi mnogima jer se radi AUDIT, drasticna razlika, pa ako mozes shvati je:

The recount is recounting the ballots, including any potentially fraudulent ballots.

What matters is the audit.

BREAKING: Indications Arizona Audit Appears to Show Crimes Committed Related to Tampering with Public Records

Poslednja izmena:
Jel se sećate onog smešnog, Sajber Nindža zaboravio-sam-i-ja-po-koji-put prebrojavanja glasova u Arizoni koje je Maga sekta organizovala?
fejk njuz, jer ne radi se broju glasova, vec da li su legalni, a sam broj mozda i nije sporan, ali ako su glasali mrtvi, onda sta? ako je neko glsao vise puta itd, ako ne postoji uopste... zato se zove full forensic audit, a ne puki recount, prebrojavanje ako ne znas sta brojis, 99+261=360, treba biti glup pa kupiti cnn pricu
According to CNN, the draft claims the audit reveals Biden received 99 more votes whereas Trump received 261 fewer votes after a hand recount was =conducted by the forensic audit group Cyber Ninjas.

Poslednja izmena:
Бритва има популарност од 45%.

Толико је имао и Клинтон у ово доба своје владавине, и он је такође владао 8 година.

Мислим да ће после 8 година Бајдена владати 8 година Камала, затим следи 8 година Хантера, и на крају 8 година АОК.

Ne voliš što te Podsećamo da je tramp riknuo iako si ti predviđao drugojačije?

Svaki ološ sveta od KKK preko Smajlovićke je navijao za narandžastog benonovca

Бритва је поразио тог смрадног савезника београдског режима.

biden-sunnies-mask-main1.jpg

Хвала Ти, Ерген Дедо.

Хвала Ти, Вакцинатору, наш Добри Господару!

Па зар није просто фантастичан?!

MA, SPREMAMO MU CORKU, racunaj slobodno da ne postoji... uostalom fak dzo bajden! - skandira cela amerika, nego gledamo da ne zaostanu iza njega libtards - on nam sluzi da se amerima ogade njegovi, ako razumes logiku, inace ga ne bi postavljali, sve je to deo plana, FAK HIM, NITI JE ON IKADA BIO NITI JESTE NITi CE BITI PREDSEDNIK, prosto ne postoji osim da sa njime raskrinkavamo njih, to mu je jedina upotrebna vrednost,a posle corka.
isturen je samo da se gadovi ogledaju, dok ih ne pohapsimo sve!

Joe Biden May Owe as Much as $500K in Back Taxes According to Government Report

Pa javno jeste i ako su bili fake izbori, sto je sa Reps samo laju i nista

Pa ne znam bas
Evergrande defoltira uzivo a One world trade center blista kao dijamant na suncu dok Aukus i Quad polako stezu CCP za vrat kao anakonde

Nesto si pobrkao

Да, Аукус и Квад су ноћна мора комунистичке Кине.

А оба су чеда Председника Бајдена.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back