Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ili su se vec dogovorili Democrats i Reps kako ce USA podjeliti?
ne verujem, mislim da velika vecina blage veze nema, osim ovih pri vojnim strukturama
ako i bude podele, to ce biti jer nekima ide vise para iz saveznog budzeta dok se drugi zakidaju, kao npr. ono da se od poreza doplacuju novinari do cak 50.000, pa jel oni misle da smo mi budale da cemo da placamo EKSTRA fejk njuz IZ NASIH DZEPOVA?

mI AMERI MOZEMO SVE DA SE DOGOVORIMO, ALI DA NAS NEKO KRADE, TO NE.

OVE STO SU POKRALI IZBORE, CEMO POHAPSITI.

Poslednja izmena:
USA je nedijeljiva

A kina

E7-FEF400-8-A57-430-B-B1-A0-B7-BDBA0-B6-CB0.png
Ovo je USA
Balkanizacija od USA.PNG

Death of Uncle Sam.jpg

Jel se sećate onog smešnog, Sajber Nindža zaboravio-sam-i-ja-po-koji-put prebrojavanja glasova u Arizoni koje je Maga sekta organizovala? Kako su tvrdili da će sad konačno da prebroje oni sami lepo i da dokažu krađu koja je bila najveća u tom Marikopa okrugu?

E pa, ispostavilo se da su trampovci prebrojali zapravo 100 više glasova za Bajdena i 261 glas manje za Trampa, nego što su bili zvanični rezultati u tom okrugu.
e, ali kako nisu javili cnn-u i ovu vest sada? i jel znas sta znaci podebljano crvenim na linku?

Next was Cyber Ninja’s Doug Logan. He shared much of what was released in a leak the night before.

His team identified more than 57,000 ballots with issues that never should have been included in the state’s certified results, but they were.

70,000 Duplicated, Fraudulent, Illegal or Ghost Ballots (7 Times Biden’s Margin of Victory), Devices Missing, Data Deleted, Criminal Acts Referred to Authorities

e, ali kako nisu javili cnn-u i ovu vest sada? i jel znas sta znaci podebljano crvenim na linku?

Next was Cyber Ninja’s Doug Logan. He shared much of what was released in a leak the night before.

His team identified more than 57,000 ballots with issues that never should have been included in the state’s certified results, but they were.

70,000 Duplicated, Fraudulent, Illegal or Ghost Ballots (7 Times Biden’s Margin of Victory), Devices Missing, Data Deleted, Criminal Acts Referred to Authorities

Preneo ti je to hiperuvaženi CNN i još ti objasnio da taj nindža Logan lupa gluposti

Logan, the Cyber Ninjas CEO, said that Maricopa County had received and counted more than 74,000 mail-in ballots "where there is no clear record of them being sent" to voters, and said the discrepancy merited a massive door-knocking campaign to check the veracity of the votes.

That claim was false. In fact, those 74,000 ballots were early votes cast in-person. Election experts explained that Logan had failed to understand the purpose of the early voting data Maricopa County had collected -- a mistake an experienced auditor would have been unlikely to make. Still, Logan had provided fodder for Trump, who publicly repeated the claim about 74,000 ballots at his Phoenix rally just 10 days later, even though it had already been immediately and widely proven as false.

https://www.google.com/amp/s/amp.cn...cs/arizona-election-review-results/index.html

Treba malo više da slušaš Džejka Tapera, a malo manje Stiva Benona.

That claim was false. In fact, those 74,000 ballots were early votes cast in-person.
ti hoces da kazes da sajber nindza nije znao da to nisu bili glasovi postom? a kako cnn zna da jesu i da su stigli bas svi postom i u roku?
da to tvrdi cnn? i posle se cudi cnn zasto mu vise niko ne veruje, zasto ih svi zovu fejk njuz, tramp im kriv?

shiva unistitelj onda sledi za te in person 2 do 3 puta - pa i 4 puta duplirane glasove
1632598089797.png

a sto se tice sajber nindze

Combined, between the duplicates identified by Dr. Shiva and the issues identified by Mr. Logan, there were more than 70,000 ballots with issues included in Arizona’s certified results.

e, jel ti sad jasno da te cnn laze, da se radi o raznim vrstama prevara a total je 70 hiljada+ uklj. i te koji su 2,3 ili cak 4 puta glasali in person, a koje je razotkrio shiva unistitelj, a ne sajber nindza

Poslednja izmena:
That claim was false. In fact, those 74,000 ballots were early votes cast in-person. Election experts explained that Logan had failed to understand the purpose of the early voting data Maricopa County had collected -- a mistake an experienced auditor would have been unlikely to make. Still, Logan had provided fodder for Trump, who publicly repeated the claim about 74,000 ballots at his Phoenix rally just 10 days later, even though it had already been immediately and widely proven as false.

https://www.google.com/amp/s/amp.cn...cs/arizona-election-review-results/index.html
17 shiva unistitelj sto je razotkrio plus 57 hiljada sajber nindza = 74 hiljada, u totalu, cnn laze kao pas kao da je cnn proveravao tih 74 hilada i zna da su svi bili in person, kada se jasno vidi da su ljudi in person glasali po 2,3 i 4 puta i da je to 17 hiljada i nesto, po shivi, a ne po loganu, sajber ninzdi koji je razotkrio 57.000

dakle 34000 imidza, ali buduci da su duplirani mora da se oduzmu duplikati oko 17000 viska, tj. nevazecih glasova, i 57 000 nindza nevazecih sto je otkrio total 74000 pokradenih glasova - jel ti sad jasna matematika, ili i dalje verujes da je cnn proverio te in person sve i zna da nisu gl;asali ljudi vise puta, a logan da je mislio da su postanski? ahahaha, moras da priuznas da smo vas dobro izblefitrali, IMAMO DOKAZE DA SU DUPLIRANI I TRIPLIRANI GLASOVI, IN PERSON - SHIVA IS THE DESTROYER, FORGET NINJA'S LOGAN
1632599740570.png

ako se ne vidi dobro, da uvelicamo? margina je bese 10-ak hiljada, 17 ste ukrali, vidi se jasno da su in person glsali vise puta, znacci da je tramp dobio az, idemo dalje, sledeci state

a sa loganom smo vas povukli za nos, a vi nas mozete znas vec

Poslednja izmena:
a sa loganom smo vas povukli za nos, a vi nas mozete znas vec
sajber minzda... drugi put ocekujte sajber kurajber, cnn fejk njuz :rotf:Doug Logan from Cyber Ninjas Speaks After Dr. Shiva – Uncovers Additional 57,000 Issues (Not Counting Shiva’s 17,000 Issues) 57+17=74k cnn povlacenja za logana
In fact, those 74,000 ballots
17.ooo nevazecih glasova koje sada brnovic mora da obrise zahvaljujuci shiva the destroyer, stugots: a mindzu smo samo iskoristili da vas zay... da nas povucete za logana... tacno smo to i ocekivali od fejk njuz cnn da nas povuce za logana :p :zcepanje:

case closed next state, pls

Poslednja izmena:
Zasto toalet papir
pa boje se ljudi zaraze, korona ludilo, dezinfikovali kvake i ostale gluposti, pa onda i wc papir racunaju da ce da bude problem, a ne kvari se, moze da se stekuje
Ni dan danas nema racionalnog objasnjenja
neces mi verovati da ljudi napune garaze sa konzervama, jer su jeftine, pa im stoje dok ih ne bace... strasno, a papir se nece baciti ne znam da li moze da se raspadne, moze da se redja u visinu, nije tezak, tako da je vrlo racionalno obezbediti se... a kada nema wc papira, kupimo kuhinjski koji je otprilike 1 kao 3 rolne wc papira naslaganih 1 na 2.

ja sam jednom sekao ostrim nozem taj kuhinjski i koristio za wc, mislim kao kada otseces okrajak od hleba, izmeris lepo i preseces, i imas celu rolnu za wc, a ostak od 2/3 opet na pola -' total 1 kuhinjksi 3 wc rolne

Poslednja izmena:
taliban bajden se sprema da izgubi rat i od kine, pravi saveznike protIv kine da bi izgubio rat, drobnjickij ne sagledava do kraja, NIJE UKAPIRAO DA JE BAJDEN SIJEVA PUDLA, I IZDAJNIK AMERIKE:
Уосталом, постоје ли – ако треба обуздавати једну Кину - сувишни савезници?
ne postoje, ako mislis da dobijes, ali ako KANIS IZGUBIT;, ...

Американцима Европа за остатак 21. века није приоритет – зато јој режирају сумрак

http://fakti.rs/quo-vadis-orbi/amer...-veka-nije-prioritet-zato-joj-reziraju-sumrak

Articles Of Impeachment Filed Against Biden, GOP Reps Cite Democrat Violating Separation of Powers​

Ulazimo u cajtnot za sklanjanje talibana bajdena, a svaki mesec odlaganja impicmenta, povecava rizik da cemo doci u bezizlaznu situaciju!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back