- Poruka
- 26.708
Zatišje pred buru.![]()
Кад ће неки поветарас у Србистану да дуне..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zatišje pred buru.![]()
beogradjani culi ste, svi na ulice! ne budite sise
Pumpanje je dugoročna akcija do izbora zar ne ?
Nikad, ko je ostao Srbin ostao je, ostalo smece tek treba da fermentira, pa da se kiseli , pa da budja, pa na kraju gljivari....Кад ће неки поветарас у Србистану да дуне..
U Đuri Mazutu ima energije kao u Čerčilu Vinstonu 1940. Iz njega isijava silna unutrašnja snaga. Ima harizmu neviđenu do sada.
Pogledajte prilog 1734850
Ka moru.
da budem iskren ne secam se da sam ovo video na severu.
sad ce uskoro 40 u hladuPadala kiša pa se svilenima nije kislo
Lepo mesto, kao kosmodrom.Nikada bila! A rijetko se i spominje.
Zaboravio si Bibinje.Дубровник, Сплит. Пакоштане.. ИдемооО!
Tebi samo u glavi ona stvar koju ne možeš da dobiješ.Odakle ti tipkas? Odakle ti prosipas laži?
Ja bar istinu zborim, a to što tebi istina ni najmanje ne odgovara, to je već druga stvar. Ona stvar, koju ti i predstavljaš
Heh. Simo, pročitaj ponovo, radi se o drugoj stvari, a ti zapeo za onu prvu. Nemoj da me stalno razočaravaš. Budi muško, bar nakratko.Tebi samo u glavi ona stvar koju ne možeš da dobiješ.![]()
Braća po zlu i sendviču.
Na koga misliš? Djaju budalaju?reći jeli ti crtica povećala satnicu kada kuckas ovoliko
![]()
Има ли обилног груписања? Или је Вулесија свирао крај? Јел капетан стегоноша?Na koga misliš? Djaju budalaju?
Kako me podcjenjujes!!!
Molim? Ispala ti proteza!Има ли обилног груписања? Или је Вулесија свирао крај? Јел капетан стегоноша?![]()
Sima je u ćošku. Upiskio se!Дај чашу.Ено ти га Сима иза леђа.
A šta ima danas?Sutra ćemo sve videti.