seka59
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
Hvala Mileta64, nabavili smo u Beogradu za 2500.00 dinara. To je dobra cijena jer kod nas je preko 100 evra kad nije na listi taj lijek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lopovska drzava , za sve druge gluposti ima a za bolesne nema lekova dok neplatis , ako covek nema pare zna se sta sleduje .Hvala Mileta64, nabavili smo u Beogradu za 2500.00 dinara. To je dobra cijena jer kod nas je preko 100 evra kad nije na listi taj lijek.
Dejane , sta bi na kontroli u KC jesi bio ?Kontrola je za 7 dana kod "lokalnog" hematologa,a 13.08 u KC,mada za tamo će verovatmo biti pošalji te meilom,zbog situacije
Pre 7 dana,pred početak uzimanja kapsula, trombociti bili su 2300
Zato sam iznenadjen,
Hvala..
Kontrola odradjena mailom..Dejane , sta bi na kontroli u KC jesi bio ?
I ja bi ponovio analizu, da se potvrdi koji rezultat nije pravi, dotle nastavak terapije kao dosad.Vezano za predhodnu objavu
Došlo je do povećanja trombocita sa 992 merne jedinice na 1101..
I to za svega 3dana,od kontrole do sledeće kontrole..
Doktorka je htela da ponovim kontrolu,jer sam imao vrlo brz i veliki pad trombocita sa početkom terapije..
Iskustva ostalih?
Hvala
Ja bih uradio kako Paci kaze , ponovi pa vidi koji je pravi ...Vezano za predhodnu objavu
Došlo je do povećanja trombocita sa 992 merne jedinice na 1101..
I to za svega 3dana,od kontrole do sledeće kontrole..
Doktorka je htela da ponovim kontrolu,jer sam imao vrlo brz i veliki pad trombocita sa početkom terapije..
Iskustva ostalih?
Hvala
Poslednji mi bio 18 cm pre godinu ipo dana , sta si ti koristio kada je tebi bila puno uvecata ?Za koliko vremena? Mesec, pola godine? Koliko ti prošlo od poslednjeg Uz?
Dugo vremena mi je bilo 17 -18 cm pa cas manje cas vise a sada je otisla bas puno . Ja nemam nikakve tegobe i po stomaku nebi rekao da je toliko ali UZ tako kaze .Za koliko vremena? Mesec, pola godine? Koliko ti prošlo od poslednjeg Uz?
Znam to sto pijes ali ima li sta za uvecatu slezinu da se pije posto sam negde procitao da si ti imao 29 cm pa ti pala posle na 21 cm .U početku ništa, odnosno onaj L..lir a sad j...avi
Sta si ti pijo za to kada si imao toliko uvecanu Slezinu ?U početku ništa, odnosno onaj L..lir a sad j...avi
Ja sam mislio da ima neki drugi lek za slezinu zato sam pitao . Koliko je tebi trenutno slezina ?Kažem ti, to ti je to. Nema druge.
Meni nije jasno samo kako se kod mene neprimecuje uopste na stomaku , jedino ako mi Uz nije uredu . Moram privatno da ponovim snimak da vidim dali se poklapa .Pozdrav pa se cujemoKrajem meseca idem na Uz, ali otprilike tolika, stagnira, do pupka mi je, mogu opipati.
Paci , kakve tegobe ti imas od uvecane slezine ?Legnes na leđa, kolena savijena, nađeš zadnje rebro, blago pritisnes i pipkaš, oseti se kao da imas nešto u stomaku sa leve strane. Ne mora da ti stomak bude naduven.
Ja malopre dosao od Hematologa Uzicu i kaze nije to strasno , nemoj da radis fizicke poslove puno i za mesec dana ponovi UZ i lekove na vreme pa cemo videti . Upravu si ti da zato leka nema osim ovog sto pijem Lit...r sad mozda mi on nepomaze dovoljno a doktori blage veze nemaju koliko ja vidim .Pritiska, i to stalno. Imam i bruh pa ponekad ne mogu razlikovati šta vise boli
Paci tu si upravu meni koliko se cini da ovaj lek osim za trombocite nizasta drugo nije . Znaci tebi je daleko vise pomogao i pomaze ovaj sada lek Jak...sto pijes nego Lit...r .Kad mi je porasla, pio sam taj l..lir 3x1. Toliko o efikasnosti tog leka. Dobro za trombocite ali za slezinu ne.