Mr.Dejan73
Početnik
- Poruka
- 36
Još malo,pa o5 da imam 40godina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo ti niski Leukociti , ostalo ti je okJoš malo,pa o5 da imam 40godinaPogledajte prilog 772632
Jesu u granici normale ali vodi racun da nepadnu jos vise ...Mnogo ti niski Leukociti , ostalo ti je ok
Bio bi zahvalan..Ta vaša terapija ume da spušta sve, pa i odbrambene snage.
Možda postoji neki prirodni miks voćki i povrćki za to dizanje leukocita. Zapravo postoji sigurno, mogla bih da se raspitam.
Javljam.Bio bi zahvalan..
Zavisi od Vašeg praga osetljivosti, ali boli. Međutim, kratko i traje.Sad u sredu sam bila kod hematologa u Ns doktorka je za 7. 10. zakazala biopsiju koštane srzi sa aspiracionom punkciom u Klinčkom centru vojvodine. Kaze da bi potvrdili dijagnozu Esencijalne Trombocitemije. Kod mene su trombociti jedino povišeni idu preko 900 a ostali parametri u krvnoj slici su uredu.
Zanima me koliko je ova procedura bolna?
Najbolje i najefikasnije za dizanje leukocita se pokazala bela domaća slanina i lukovi svi,va posebno beli, bar 2-3 češnja u toku dana, a slanine bar jedan bo dva parčeta tanko isečena po širini slanine, ako sam lepo objasnila.Ta vaša terapija ume da spušta sve, pa i odbrambene snage.
Možda postoji neki prirodni miks voćki i povrćki za to dizanje leukocita. Zapravo postoji sigurno, mogla bih da se raspitam.
Zahvat relativno kratko traje , jeste bolan i to prilicno , ti potpisujes papir da si saglasna sa tim u slucaju da krene nesto po zlu . Sutradan se mozes da vratis svakodnevnim obavezama . Ja sam dva puta radio i veruj da treci put tesko bi pristao iako mogu da izdrzim puno veliki bol .Da li posle tog zahvata može brzo da se vratiš svakodnevnim obavezama?
A raspitaj se sacim mogu da se spusti veliki broj Leukocita , verovatno i za to postoji nesto ...Ta vaša terapija ume da spušta sve, pa i odbrambene snage.
Nemoj ništa da se sekiraš, ja sam posle toga vozio auto 70km da bi došao kući. Mi muškarci smo slabići u odnosu na vas žene. Ja sam vrištao i to ne baš lepo, doktorki to uopšte nije smetao.Da li posle tog zahvata može brzo da se vratiš svakodnevnim obavezama?
Nemoj se igrati s tim,jer ako je naduvena slezina,to ni malo nije dobro.Kakav je to doktor kad ne moze da utvrdi sta je.Necu da te plasim,ali je veoma opasno da dodje do pucanja slezine.A sad moj problem, kako mi je slezina veća izgleda da zbog stalne iritacije dobio upalu creva na tom mestu gde slezina dodiruje. Imam dosta veliki hematom na stomaku ni dr ne zna zbog čega. Utorak hirurgija pa ćemo videti. Sve više razmišlyam da mi izvade, ovako sao mi smeta. Samo ne znak posle toga još koliko2-3god ili može malo više.
Hvala ti lakše je kad čuješ iskustvo nekoga koje to već prošao. Sad čekam da se odradi biopsija da bi se nadam krenulo sa lečenjem jer već 2,5 godine se mučim sa povećanim trombocitima do sad sam uzimala samo kardiopirin ali pomaka nema.Nemoj ništa da se sekiraš, ja sam posle toga vozio auto 70km da bi došao kući. Mi muškarci smo slabići u odnosu na vas žene. Ja sam vrištao i to ne baš lepo, doktorki to uopšte nije smetao.
Budi bez brige sve se izdrži.
Skoro mi je pacijentkinja pricala kako je dizala sebi leukocite. Sok od par nekih vocki+povrcki. Kaze da je to vrati u normalu za 5 dana. Moram sestrubda joj uhvatim jer joj se sa sestrom poznajem. Pa svakako nije na odmet jos neki recept. Mada je slanina +luk mnogo jednostavnija kombinacija.Najbolje i najefikasnije za dizanje leukocita se pokazala bela domaća slanina i lukovi svi,va posebno beli, bar 2-3 češnja u toku dana, a slanine bar jedan bo dva parčeta tanko isečena po širini slanine, ako sam lepo objasnila.
Za to vec nisam cula od pacijenata. Moji su onkoloski i imaju upravo problem s padom krvne slike od terapija.A raspitaj se sacim mogu da se spusti veliki broj Leukocita , verovatno i za to postoji nesto ...
Pričali su mi da sveže ceđen sok od jabuke, cvekle, sargarepe, celera i šake spanaća ili blitve, može da pomogne kod podozanja leukocita, ja sam pokušala ali na onako izmičen stomak od hemio jako mimje teško pao taj sok. Bolovi strašni. Tako da sam posle izbegavala zbog želudca, oni možda mogu, nemaju taj problem kao što sam ja imala. Mislim da bi sad bio dobar za podizanje imuniteta.Skoro mi je pacijentkinja pricala kako je dizala sebi leukocite. Sok od par nekih vocki+povrcki. Kaze da je to vrati u normalu za 5 dana. Moram sestrubda joj uhvatim jer joj se sa sestrom poznajem. Pa svakako nije na odmet jos neki recept. Mada je slanina +luk mnogo jednostavnija kombinacija.
Sad u sredu sam bila kod hematologa u Ns doktorka je za 7. 10. zakazala biopsiju koštane srzi sa aspiracionom punkciom u Klinčkom centru vojvodine. Kaze da bi potvrdili dijagnozu Esencijalne Trombocitemije. Kod mene su trombociti jedino povišeni idu preko 900 a ostali parametri u krvnoj slici su uredu.
[/
Nemas razloga za brigu..ja bih to ovako objasnila.. dok bol dode do mozga, vec je intervencija gotova, traje cca 10 secSad u sredu sam bila kod hematologa u Ns doktorka je za 7. 10. zakazala biopsiju koštane srzi sa aspiracionom punkciom u Klinčkom centru vojvodine. Kaze da bi potvrdili dijagnozu Esencijalne Trombocitemije. Kod mene su trombociti jedino povišeni idu preko 900 a ostali parametri u krvnoj slici su uredu.
Paci, sta ti znaci ova zadnja recenica..bez slezene se normalno zivi jer jetra preuzima njenu funkcijuA sad moj problem, kako mi je slezina veća izgleda da zbog stalne iritacije dobio upalu creva na tom mestu gde slezina dodiruje. Imam dosta veliki hematom na stomaku ni dr ne zna zbog čega. Utorak hirurgija pa ćemo videti. Sve više razmišlyam da mi izvade, ovako sao mi smeta. Samo ne znak posle toga još koliko2-3god ili može malo više.
Da onima koji su zdravi i nemaju druge bolesti. Ne znam meni još nije bilo u ponudi da tako kažem da se odstrani. Imam poznanicu kojoj je izvaďena slezina ako dobro znam još 2008 god.Paci, sta ti znaci ova zadnja recenica..bez slezene se normalno zivi jer jetra preuzima njenu funkciju
I ja mislim da je teko jer sam cuo da jetra preuzima funkciju slezine a samo su skloniji cescim infekcijama ljudi kojim je izvadjena slezina .Da onima koji su zdravi i nemaju druge bolesti. Ne znam meni još nije bilo u ponudi da tako kažem da se odstrani. Imam poznanicu kojoj je izvaďena slezina ako dobro znam još 2008 god.
Da onima koji su zdravi i nemaju druge bolesti. Ne znam meni još nije bilo u ponudi da tako kažem da se odstrani. Imam poznanicu kojoj je izvaďena slezina ako dobro znam još 2008 god.
Da onima koji su zdravi i nemaju druge bolesti. Ne znam meni još nije bilo u ponudi da tako kažem da se odstrani. Imam poznanicu kojoj je izvaďena slezina ako dobro znam još 2008 god.