Policitemia rubra vera

• Začetnik teme Začetnik teme mdjcu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dejane , sta bi na kontroli u KC jesi bio ?
Kontrola odradjena mailom..😊
U petak poslao jutros 17.08 stigao odgovor da nastavim po instrukcijama "lokalnog" hematologa..
U medjuvremenu
20200730_120037.jpg
20200813_135638.jpg

Vezano za predhodnu objavu
Došlo je do povećanja trombocita sa 992 merne jedinice na 1101..😨
I to za svega 3dana,od kontrole do sledeće kontrole..
Doktorka je htela da ponovim kontrolu,jer sam imao vrlo brz i veliki pad trombocita sa početkom terapije..
Iskustva ostalih?
Hvala

Vezano za predhodnu objavu
Došlo je do povećanja trombocita sa 992 merne jedinice na 1101..😨
I to za svega 3dana,od kontrole do sledeće kontrole..
Doktorka je htela da ponovim kontrolu,jer sam imao vrlo brz i veliki pad trombocita sa početkom terapije..
Iskustva ostalih?
Hvala
I ja bi ponovio analizu, da se potvrdi koji rezultat nije pravi, dotle nastavak terapije kao dosad.

Mozda nije prava tema ali molim za pomoc. Moj suprug je imao Covid 19 da li su mu kod kuce terapiju protiv tromboze, ispio je terapiju i sada ne pije nista. Ima prosirene vene, a slabo se krece posle svega. Dali su mu terapiju protiv tromboze, ima i prosirene vene, ali je po otpusnoj listi prestao da pije. Slabo se krece, nema bas snage.
Vidim da je poznat dr Antic, da li neko ima preporuku za hematologa i da li je bio tim povodom kod nekog?

Pritiska, i to stalno. Imam i bruh pa ponekad ne mogu razlikovati šta vise boli
Ja malopre dosao od Hematologa Uzicu i kaze nije to strasno , nemoj da radis fizicke poslove puno i za mesec dana ponovi UZ i lekove na vreme pa cemo videti . Upravu si ti da zato leka nema osim ovog sto pijem Lit...r sad mozda mi on nepomaze dovoljno a doktori blage veze nemaju koliko ja vidim .

Back