- Poruka
- 20.959
Poenta mog posta je jasna.
Tvoje izvrtanje napisanog me ne dotiče.;-)
Marketing kao maketing sebi nikada ne postavlja etička pitanja...
Bitno je da se roba nekom uvali.
Meni nećeš...
Tretiram je kao okupatorsku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poenta mog posta je jasna.
Tvoje izvrtanje napisanog me ne dotiče.;-)
Znači mi moramo da pokažemo da smo podjednaki fašisti pa ćemo i mi da palimo, tučemo neistomišljenike da bi im pokazali da nisu u pravu!?
Ako su Šiptari stoka, ne moramo mi da budemo. Nama to nije ni u kakvom interesu, čak nam ide debelo u štetu.
Naravno, samo domaći licemeri, sinoć na rts-u 1 pričaju o cifri koja je ''neutvrđena''.
Juče su se ceo dan Rusi i Amerikanci prepucavali oko toga ko je odgovoran za paljenje ambasade u Bg-u- Rusi optužuju Amerikance, Amerikanci Ruse...samo još naši bolidi traže krivce u nama samima.![]()
Hahahahaha...jeste u pravu si...narod je nevidjeno glup jer se bas ponasa tako...mislim glup je samo deo naroda koji je glasao "svim srcem" ali to je vec druga tema.
Mene lično neke stvari strašno iritiraju:Muka mi je vise od pacifikovanja Srba! Ne kazem da trebamo da pocnemo rat, ne daj Boze, ali dosta smo i trpeli vise! Svako danas Srbe moze da k*ara kako hoce, zato sto su nas lepo naucili od 5. oktobra na ovamo da okrecemo drugi obraz i da se ne bunimo, da cutimo i sve ce se lepo zavrsiti! Dokle bre vise?
Da ste imalo surfovali netom i citali na inostranim forumima, narodi tih istih zemalja kojima su buknule ambasade apsolutno opravdavaju taj cin! Ne kazem da to treba raditi ali kada narod same te zemlje to opravdava???????????????
Svima je vise muka od tih zlikovaca iz Novog vrlog sveta! Vise niko nece da ih trpi! Ustanak se blizi, a ja cu biti najsrecniji ako ovo znaci da ga je moj narod zapoceo!!!!
Moja preporuka svima je da malo izadju iz matrice nasih domacih medija i krenu da sami istrazuju netom sta se ustvari sada desava u svetu!
Registra, šta da ti kažem, sve znaš.A ti naravno veruješ pričama o neprijateljstvu izmedju Amerike i Rusije i naravno zdušno navijaš za jednu stranu. Ne moram da je imenujem.
A taj položaj Srbije u sredini tebi izgleda pričinjava zadovoljstvo.
A i tvom šefu, očigledno.
izgleda da dobar dio vas zali sto se policija nije solidarizirala sa huliganima..
uzas...a niste ni svjesni cinjenice koju stetu ste nanijeli Srbiji...
UN, ciju podrsku ocekujete, najostrije je osudio
EU zamrzla, do daljnjega pregovore
Jeremic i Tadic pisu pisma izvinjenja..
cak i oni koji nisu sa simpatijama gledali na odcjepljenje Kosova, sada to cine, jer sto bi tek radili po Kosovu da vas se "pusti", da vam se vrati...kada unistavate vlastiti grad...
Evo za sve koji pitaju gde je bila policija i što nije sprečila:
KO VAS J*** , PED>E<RI.
Samo ti sanjaj!
Najmanje mi je na umu da te uvredim, majke mi moje, ovo najiskrenije tvrdim, ali moram da ti kazem jedu stvar: Najiskrenije te molim da ODYEBES!!! Ovo je tezak trenutak za moj narod, za tebe je trenutak slavlja! Sta tebe briga ko ce se kome izvinjavati? Sta tebe zabole da li ce nama biti tesko? Sta ti znas o srpskom narodu? Ko si ti da nama pricas kako da se ponasamo u sopstvenoj drzavi? Odakle ti moralno pravo da nam sugerises kako smo mi vandali, kada je tvoj narod pocinio genocid nad Srbima u 2. Svetskom ratu? Odakle ti obraz da tako pricas?
Nemas ni moralno ni eticko ni legitimno pravo da nam solis pamet i zato ODYEBI!!! :x
http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=31485
Zahvaljujući bandi praznoglavih idiota i neadekvatnoj policijskoj intervenciji, naša zemlja je u svetu predstavljena kao Palestina. Hajde dobro, idioti su idioti, na njih malo ko može da utiče, ali policija?!
Oni stranci koji do sada nisu imali mišljenje o Kosovu sada ga, zahvaljujući akcijama naše 'demokratske mladeži' imaju - 'neka smo im ga uzeli, ne zaslužuju ga!'
Postavlja se pitanje - kome je bilo u interesu da policija pusti praznoglavce da divljaju i koji genijalac je smislio taj briljantan plan da se sa kretenima ovaj put ne obračuna kao i svaki put sa svakom ruljom?
Ako mene pitate, u šiptarskom je interesu, jer niko sada nije zadovoljniji od njih, koji sada gledaju kako sami sebi skačemo u stomak, izbijamo sve argumente iz ruku i činimo da se naša vlast (kakva-takva) crveni i pred svojim diplomatskim neprijateljima, ali i prijateljima.
Je li nam trebalo to da nam, u vreme najvećeg poniženja naše zemlje od vremena sankcija, SAD argumentovano traže izvinjenje, ponižavajući nas time još više? Je li nam trebalo to da nas osuđuje telo u kojem tražimo zaštitu naših legitimnih prava?
Po ko zna koji put pokazujemo da ne znamo kako da se ponašamo i kako da branimo ono što je naše. Nikad neću shvatiti kako nam se posrećilo pa nismo izgubili Republiku Srpsku u ratu...
Znači mi moramo da pokažemo da smo podjednaki fašisti pa ćemo i mi da palimo, tučemo neistomišljenike da bi im pokazali da nisu u pravu!?
Ako su Šiptari stoka, ne moramo mi da budemo. Nama to nije ni u kakvom interesu, čak nam ide debelo u štetu.
Klasičan primer kakav je današnji svet.izgleda da dobar dio vas zali sto se policija nije solidarizirala sa huliganima..
uzas...a niste ni svjesni cinjenice koju stetu ste nanijeli Srbiji...
UN, ciju podrsku ocekujete, najostrije je osudio
EU zamrzla, do daljnjega pregovore
Jeremic i Tadic pisu pisma izvinjenja..
cak i oni koji nisu sa simpatijama gledali na odcjepljenje Kosova, sada to cine, jer sto bi tek radili po Kosovu da vas se "pusti", da vam se vrati...kada unistavate vlastiti grad...
Klasičan primer kakav je današnji svet.
Neko ko je pripadnik naroda koji je izvršio najstrašniji, najkrvoločniji, najsvirepiji, najbrutalniji.....genocid, je stalno ovde da vodi tuđu brigu, umesto da visi na svom forumu i pokuša da koliko-toliko oplemeni svoj krvavi narod.
I mi trebamo da brinemo kakvu ćemo sliku ta ostavimo - takvom svetu ... takvoj Americi, takvoj EU....koji su vasceli svet okrenuli naopačke??
Velika je sila pravednoga !!
Genocid. Pricas o Srebrenici?
Ne moraš da se praviš glup.....kad si idiotGenocid. Pricas o Srebrenici?
Ne moraš da se praviš glup.....kad si idiot![]()