Policija?!

Znači mi moramo da pokažemo da smo podjednaki fašisti pa ćemo i mi da palimo, tučemo neistomišljenike da bi im pokazali da nisu u pravu!?
Ako su Šiptari stoka, ne moramo mi da budemo. Nama to nije ni u kakvom interesu, čak nam ide debelo u štetu.

Muka mi je vise od pacifikovanja Srba! Ne kazem da trebamo da pocnemo rat, ne daj Boze, ali dosta smo i trpeli vise! Svako danas Srbe moze da k*ara kako hoce, zato sto su nas lepo naucili od 5. oktobra na ovamo da okrecemo drugi obraz i da se ne bunimo, da cutimo i sve ce se lepo zavrsiti! Dokle bre vise?

Da ste imalo surfovali netom i citali na inostranim forumima, narodi tih istih zemalja kojima su buknule ambasade apsolutno opravdavaju taj cin! Ne kazem da to treba raditi ali kada narod same te zemlje to opravdava???????????????

Svima je vise muka od tih zlikovaca iz Novog vrlog sveta! Vise niko nece da ih trpi! Ustanak se blizi, a ja cu biti najsrecniji ako ovo znaci da ga je moj narod zapoceo!!!!

Moja preporuka svima je da malo izadju iz matrice nasih domacih medija i krenu da sami istrazuju netom sta se ustvari sada desava u svetu!

Naravno, samo domaći licemeri, sinoć na rts-u 1 pričaju o cifri koja je ''neutvrđena''.

Juče su se ceo dan Rusi i Amerikanci prepucavali oko toga ko je odgovoran za paljenje ambasade u Bg-u- Rusi optužuju Amerikance, Amerikanci Ruse...samo još naši bolidi traže krivce u nama samima.:lol:

A ti naravno veruješ pričama o neprijateljstvu izmedju Amerike i Rusije i naravno zdušno navijaš za jednu stranu. Ne moram da je imenujem.

A taj položaj Srbije u sredini tebi izgleda pričinjava zadovoljstvo.

A i tvom šefu, očigledno.

Hahahahaha...jeste u pravu si...narod je nevidjeno glup jer se bas ponasa tako...mislim glup je samo deo naroda koji je glasao "svim srcem" ali to je vec druga tema.

Nije tacno! Ja sam glasao za Chuck Norris-a, i nikada necu glasati za ove domace mentole iz SRS-a, DS-a, DSS-a i ostale!

Sebe ne smatram glupim, sebe smatram sposobnim da razmisljam svojom glavom i to kriticki!

Када сам сконтао ко је палио амбасаде (а то су у великом дијелу протјерани Срби са КиМ чије су куће махом уништене), онда ја не знам како неко може да им замјери. Можемо да осудимо, али да замјерамо... Па тешко. Ријетко ко од вас зна како је када му узму све и протјерају га са кућног прага.

Muka mi je vise od pacifikovanja Srba! Ne kazem da trebamo da pocnemo rat, ne daj Boze, ali dosta smo i trpeli vise! Svako danas Srbe moze da k*ara kako hoce, zato sto su nas lepo naucili od 5. oktobra na ovamo da okrecemo drugi obraz i da se ne bunimo, da cutimo i sve ce se lepo zavrsiti! Dokle bre vise?

Da ste imalo surfovali netom i citali na inostranim forumima, narodi tih istih zemalja kojima su buknule ambasade apsolutno opravdavaju taj cin! Ne kazem da to treba raditi ali kada narod same te zemlje to opravdava???????????????

Svima je vise muka od tih zlikovaca iz Novog vrlog sveta! Vise niko nece da ih trpi! Ustanak se blizi, a ja cu biti najsrecniji ako ovo znaci da ga je moj narod zapoceo!!!!

Moja preporuka svima je da malo izadju iz matrice nasih domacih medija i krenu da sami istrazuju netom sta se ustvari sada desava u svetu!
Mene lično neke stvari strašno iritiraju:

1. U ovakvim situacijama uvek imaš lopova koji koriste svojih 5min. Ali dvostruki kriterijumi su užas. 5. oktobra se takođe lomilo, palilo, kralo.... pa samo one umetničke slike iz skupštine koliko vrede....1000x više od svih ovih patika, garderobe... Samo tada su ti bili borci za demokratiju a sada su huligani.
2. B92 koji strašno potpaljuje mogući (nedaj Bože) građanski rat. Ni reč o mitingu i molebanu (prenose fudbal) ali zato direktno s lica mesta o nastaloj šteti.
3. Na tom tv-u prvi se pitaju za mišljenje oni koji se otvoreno zalažu za nezavisnost Kosova - Čeda i Čanak. Samo još da pitaju i Natašu Kandić.
4. Jeste naneta šteta....200, 300, 500 hiljada evra....ko će to da plati, ko će to da plati.... A svi su zaboravili 70 i kusur dana bombardovanja. Kolika je nama naneta finansijska šteta...kolika duševna šteta, trauma? Pita li se neko to? Zašto je ovaj nedužan narod bombardovan? Ne mogu da zaboravim nešto. Došao sam s Kosova na odsustvo, na 3 dana (da se okupam kao čovek) i doživeo da moji sugrađani, njih 14 poginu na pijaci od kasetnih bombi....među njima jedna trudnica u 6-7 mesecu trudnoće. Znate li vi kako izgleda ljudsko telo osakaćeno, raskomadano od tih bombi? Svojim očima sam gledao. Šta su oni Bogu zgrešili da tako završe? To se sve zaboravilo....kao i obično. Kakvu su sliku tada poslali svetu oni koji su sprovodili akciju 'milosrdni anđeo' .....sigurno da su baš takvi...anđeli.

I onda svi palamoode kakvu smo sliku poslali svetu. Kome svetu, kakvom svetu? Da je normalan , pa u redu, ali ovakvom divljačkom, nasilničkom svetu, u ovoj situaciji treba li poslati sliku kako si mnogo fin? Dokle više s tom demagogijom? Ako ne trebaš i nesmeš ratovati (zbog aktuelne situacije u svetu i katastrofalnih posledica po narod od NATO sileđžija), ono bar pokaži svoj revolt, bes...a ne da ćutiš i budeš fina pič*ica.

A ti naravno veruješ pričama o neprijateljstvu izmedju Amerike i Rusije i naravno zdušno navijaš za jednu stranu. Ne moram da je imenujem.

A taj položaj Srbije u sredini tebi izgleda pričinjava zadovoljstvo.

A i tvom šefu, očigledno.
Registra, šta da ti kažem, sve znaš.
Teško je ne znati sa tolikim intelektualnim potenijalom.
Hebiga, ostah uskraćena za isti način razmišljanja, mada bih volela da mogu kao ti...ponekad bih i možak odmorila...a ovako, pritiska me nauka, pristiska me politika, pritiska me bre mnogo toga.
Ali ne žalim se, niti ću.8)

izgleda da dobar dio vas zali sto se policija nije solidarizirala sa huliganima..
uzas...a niste ni svjesni cinjenice koju stetu ste nanijeli Srbiji...
UN, ciju podrsku ocekujete, najostrije je osudio
EU zamrzla, do daljnjega pregovore
Jeremic i Tadic pisu pisma izvinjenja..
cak i oni koji nisu sa simpatijama gledali na odcjepljenje Kosova, sada to cine, jer sto bi tek radili po Kosovu da vas se "pusti", da vam se vrati...kada unistavate vlastiti grad...

izgleda da dobar dio vas zali sto se policija nije solidarizirala sa huliganima..
cak i oni koji nisu sa simpatijama gledali na odcjepljenje Kosova, sada to cine, jer sto bi tek radili po Kosovu da vas se "pusti", da vam se vrati...kada unistavate vlastiti grad...

Samo ti sanjaj!

Najmanje mi je na umu da te uvredim, majke mi moje, ovo najiskrenije tvrdim, ali moram da ti kazem jedu stvar: Najiskrenije te molim da ODYEBES!!! Ovo je tezak trenutak za moj narod, za tebe je trenutak slavlja! Sta tebe briga ko ce se kome izvinjavati? Sta tebe zabole da li ce nama biti tesko? Sta ti znas o srpskom narodu? Ko si ti da nama pricas kako da se ponasamo u sopstvenoj drzavi? Odakle ti moralno pravo da nam sugerises kako smo mi vandali, kada je tvoj narod pocinio genocid nad Srbima u 2. Svetskom ratu? Odakle ti obraz da tako pricas?

Nemas ni moralno ni eticko ni legitimno pravo da nam solis pamet i zato ODYEBI!!! :x

Samo ti sanjaj!

Najmanje mi je na umu da te uvredim, majke mi moje, ovo najiskrenije tvrdim, ali moram da ti kazem jedu stvar: Najiskrenije te molim da ODYEBES!!! Ovo je tezak trenutak za moj narod, za tebe je trenutak slavlja! Sta tebe briga ko ce se kome izvinjavati? Sta tebe zabole da li ce nama biti tesko? Sta ti znas o srpskom narodu? Ko si ti da nama pricas kako da se ponasamo u sopstvenoj drzavi? Odakle ti moralno pravo da nam sugerises kako smo mi vandali, kada je tvoj narod pocinio genocid nad Srbima u 2. Svetskom ratu? Odakle ti obraz da tako pricas?

Nemas ni moralno ni eticko ni legitimno pravo da nam solis pamet i zato ODYEBI!!! :x

Tako je! Samo hrabro joj slobodno odbrusi. Hvala što si me poštedeo da joj ja kucam isti takav odgovor. Dosta mi je onih koji pljuju po mom narodu kako smo mi divljaci dok mi orobljuju zemlju, dok svako srpsko srce drhti danas na kosovu, ja treba da se još i izvinjavam za njihovu PIŠLJIVU AMBASADU !!! Ko hoće da im piše pisma izvinjenja neka piše, ali budite sigurni da ih niko ne može pisati u ime SRPSKOG NARODA jer je Srbima dosta PONIŽENJA !!! Nema više "protesnih nota" sikter bre iz moje zemlje okupatorima...

http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=31485

Zahvaljujući bandi praznoglavih idiota i neadekvatnoj policijskoj intervenciji, naša zemlja je u svetu predstavljena kao Palestina. Hajde dobro, idioti su idioti, na njih malo ko može da utiče, ali policija?!
Oni stranci koji do sada nisu imali mišljenje o Kosovu sada ga, zahvaljujući akcijama naše 'demokratske mladeži' imaju - 'neka smo im ga uzeli, ne zaslužuju ga!'

Postavlja se pitanje - kome je bilo u interesu da policija pusti praznoglavce da divljaju i koji genijalac je smislio taj briljantan plan da se sa kretenima ovaj put ne obračuna kao i svaki put sa svakom ruljom?

Ako mene pitate, u šiptarskom je interesu, jer niko sada nije zadovoljniji od njih, koji sada gledaju kako sami sebi skačemo u stomak, izbijamo sve argumente iz ruku i činimo da se naša vlast (kakva-takva) crveni i pred svojim diplomatskim neprijateljima, ali i prijateljima.

Je li nam trebalo to da nam, u vreme najvećeg poniženja naše zemlje od vremena sankcija, SAD argumentovano traže izvinjenje, ponižavajući nas time još više? Je li nam trebalo to da nas osuđuje telo u kojem tražimo zaštitu naših legitimnih prava?
Po ko zna koji put pokazujemo da ne znamo kako da se ponašamo i kako da branimo ono što je naše. Nikad neću shvatiti kako nam se posrećilo pa nismo izgubili Republiku Srpsku u ratu...

Slazem se, samo nije u siptarskom nego albanskom interesu. Policija pusta idiote da lupaju, pljackaju i pale zato sto im u vrhu sede ljudi kojima je u interesu anarhija. Kao i svaki gadni virus oni prezivljavaju samo u losim uslovima. 90-te su za njih i tamo zele da nas vrate. Ocigledno je da mi ne mozemo bez sankcija. Ovo sve lici na te 90-te. Pa kada opet uvidimo sta nam rade pravicemo jos jedan 5. oktobar. Ali se bojim da ce tada biti kasno.

Znači mi moramo da pokažemo da smo podjednaki fašisti pa ćemo i mi da palimo, tučemo neistomišljenike da bi im pokazali da nisu u pravu!?
Ako su Šiptari stoka, ne moramo mi da budemo. Nama to nije ni u kakvom interesu, čak nam ide debelo u štetu.

Pa videli smo da se politika nasilja isplati (siptari na Kosovu), da to Vasington i Brisel cene i udovoljavaju takvima, pa smo se i mi okrenuli politici koju ceni "civilizovani" svet!
Bolna je istina da nismo bili ucinkoviti i sistemicni kao siptari sa nasim svetinjama na Kosovu, ali polako, naucicemo se i mi da palimo i rusimo!

;):lol::lol:

i kako bi mogla policija samo jedne drzave (Srbije) da stane na put demonstrantima, kada na Kosovu policija svih svetskih sila nije uspela da zaustavi siptare koji pale i ruse sve sto je Srpsko (martovsko nasilje)! ! !

Klasičan primer kakav je današnji svet.
Neko ko je pripadnik naroda koji je izvršio najstrašniji, najkrvoločniji, najsvirepiji, najbrutalniji.....genocid, je stalno ovde da vodi tuđu brigu, umesto da visi na svom forumu i pokuša da koliko-toliko oplemeni svoj krvavi narod.
I mi trebamo da brinemo kakvu ćemo sliku ta ostavimo - takvom svetu ... takvoj Americi, takvoj EU....koji su vasceli svet okrenuli naopačke??

Velika je sila pravednoga !!

Klasičan primer kakav je današnji svet.
Neko ko je pripadnik naroda koji je izvršio najstrašniji, najkrvoločniji, najsvirepiji, najbrutalniji.....genocid, je stalno ovde da vodi tuđu brigu, umesto da visi na svom forumu i pokuša da koliko-toliko oplemeni svoj krvavi narod.
I mi trebamo da brinemo kakvu ćemo sliku ta ostavimo - takvom svetu ... takvoj Americi, takvoj EU....koji su vasceli svet okrenuli naopačke??

Velika je sila pravednoga !!

Genocid. Pricas o Srebrenici?

Ej usrašo.....ajd' ne ke*aj.
Milijardu puta je bolje biti i primitivac nego izopačena nakazna zver u ljudskom obliku kao što ste vi usraše. Da ti ne držim predavanje iz istorije, dovoljno je samo ovo - u Nemačkoj, u jednom gradu i dan danas stoji zapisano: ''Bože sačuvaj me kuge, rata i hrvata''. Ej, nemci, izazivači dva svetska rata, o vama usrašama ostavili ovaj večni dokument - za večnu opomenu i upozorenje čovečanstvu. QQ

Back