Policija?!

Ej usrašo.....ajd' ne ke*aj.
Milijardu puta je bolje biti i primitivac nego izopačena nakazna zver u ljudskom obliku kao što ste vi usraše. Da ti ne držim predavanje iz istorije, dovoljno je samo ovo - u Nemačkoj, u jednom gradu i dan danas stoji zapisano: ''Bože sačuvaj me kuge, rata i hrvata''. Ej, nemci, izazivači dva svetska rata, o vama usrašama ostavili ovaj večni dokument - za večnu opomenu i upozorenje čovečanstvu. QQ

Pa ti pojma nemas niocemu. Ustase su bile klero-fasisti kao i ti, Obraz i ostali. ISti ste ko oni, samo to ne vidite jer previse mrzite hrvatski narod. I nisi bas bistar ocigledno kada ljudima pokusavas odrediti nacionalnost. Tipicno fasisticki. Ako si zaostao u srednjem veku da te obavestim, nacionalnost je stvar izbore. Zelim ti da sto pre izadjes iz mracnoksrednjeg veka. Lose je po zdravlje.

Znači mi moramo da pokažemo da smo podjednaki fašisti pa ćemo i mi da palimo, tučemo neistomišljenike da bi im pokazali da nisu u pravu!?
Ako su Šiptari stoka, ne moramo mi da budemo. Nama to nije ni u kakvom interesu, čak nam ide debelo u štetu.

Naravno, a Hrvati su se odlično pokazali tu...ako smo mi njihovu zastavu zapalili oni su uhapsili svakog ko je pokušao da zapali našu i naravno ispali pametniji...eeee gde nam je mozak hehehehe

Pa ti pojma nemas niocemu. Ustase su bile klero-fasisti kao i ti, Obraz i ostali. ISti ste ko oni, samo to ne vidite jer previse mrzite hrvatski narod. I nisi bas bistar ocigledno kada ljudima pokusavas odrediti nacionalnost. Tipicno fasisticki. Ako si zaostao u srednjem veku da te obavestim, nacionalnost je stvar izbore. Zelim ti da sto pre izadjes iz mracnoksrednjeg veka. Lose je po zdravlje.
Previše mrzimo hrvatski narod :shock: U pravu si, stvarno smo fašisti. Tako divan narod koji nam nikada ništa nije učinio nažao. Umesto da im podignemo spomenik zahvalnosti u BG-u, mi ih mrzimo :shock: Pa još kad se ovde neprestano nakače razni iz lijepe njihove i njihovi odavde.... pa stalno drže moralna, etička predavanja, stalno prosipaju finoću, nevinost, dobrotu...(ko o čemu - qurva o poštenju). I umesto da im se divimo i da ih sledimo, mi ih mrzimo. A oni nas toliko obožavaju da su etnički očistili rvacku. Doduše, ostalo 10-15 srba.....dokaz njihove ljubavi. Takav narod da mrzimo....:confused:
Sve ostalo u vezi mene si pogodio. Čak i da mi je deda Ante Pavelić ... lično. Da nismo neki rod? :roll:

Previše mrzimo hrvatski narod :shock: U pravu si, stvarno smo fašisti. Tako divan narod koji nam nikada ništa nije učinio nažao. Umesto da im podignemo spomenik zahvalnosti u BG-u, mi ih mrzimo :shock: Pa još kad se ovde neprestano nakače razni iz lijepe njihove i njihovi odavde.... pa stalno drže moralna, etička predavanja, stalno prosipaju finoću, nevinost, dobrotu...(ko o čemu - qurva o poštenju). I umesto da im se divimo i da ih sledimo, mi ih mrzimo. A oni nas toliko obožavaju da su etnički očistili rvacku. Doduše, ostalo 10-15 srba.....dokaz njihove ljubavi. Takav narod da mrzimo....:confused:
Sve ostalo u vezi mene si pogodio. Čak i da mi je deda Ante Pavelić ... lično. Da nismo neki rod? :roll:

To nije radio Hrvatski narod. Prestani da generalizujes. Hitler je tako radio. Za se poimence ko je to radio. Isto je i u Republici Srpskoj. Pre rata Srbi su cinili nesto manje od 50% cini mi se, a danas 90%. Ali opet za to nije odgovoran ceo narod, neko tacno po imenu i prezimenu. Ali je problem tvoje fasisticko razmisljanje. Ti mislis da Hrvati imaju nekakve "zle" gene.

Salamandimine,nemoj da pocnemo da se ispravljamo u jedno slovo. A ja to mislim kao i ceo civilizovan svet, a ne srednjevekovni neandertalci.

cekaj sad nismo se razumeli, meni mama i tata SRBI nihovi roditelji isto SRBI i sad ja biram da budem Mandzurijac ajd molim te, mogu da biram drzavljanstvo al naciju?

ili to ima neka nova tehnika pa narucis pre rodjenja sta b ida budes?

cekaj sad nismo se razumeli, meni mama i tata SRBI nihovi roditelji isto SRBI i sad ja biram da budem Mandzurijac ajd molim te, mogu da biram drzavljanstvo al naciju?

ili to ima neka nova tehnika pa narucis pre rodjenja sta b ida budes?

Srbin, sta je to no stvar izjasnjavanja. Izmesani smo sa svim i sacim. Da li nam je krv drugacija od ostalih prosecnih ljudi? Moras da se onakes politike krvi kao sto je Evropa sa tim raskinulaa posle 2. sv. rata.

citat:"politike krvi kao sto je Evropa sa tim raskinulaa posle 2. sv. rata'

jesi siguran? evo ja imam rodbinu u EU Nemacka i Francuska (Bon i Nant) i po njihovoj prici nije bas tako al otkud znam mozda me lazu?

jeste ZVANICNA politika ta koja kazes ali ona nacionalna ili unutrasnja kako volis vise, oni sebe jako cene i ne dozvoljavaju gluposti kao kod nas, znas koliko bi potrajao b92 kod njih jedno 2 min otprilike prvi put kad bi opljuvao drzavu izgubio bi dozvolu za rad, oni nikad ne kazu nista lose za njihovu drzavu koja inace nije bajna kako se mnogima cini, o pojedincima je druga prica u stanju su pojedinca da zivog sahrane, cak i politicki neistomisljenici se respektuju(stranke partije ) i nikad neces cuti da kazu javno jedni za druge domaci izdajnici i klerofasiti kao sto se mi prozivamo

citat:"politike krvi kao sto je Evropa sa tim raskinulaa posle 2. sv. rata'

jesi siguran? evo ja imam rodbinu u EU Nemacka i Francuska (Bon i Nant) i po njihovoj prici nije bas tako al otkud znam mozda me lazu?

jeste ZVANICNA politika ta koja kazes ali ona nacionalna ili unutrasnja kako volis vise, oni sebe jako cene i ne dozvoljavaju gluposti kao kod nas, znas koliko bi potrajao b92 kod njih jedno 2 min otprilike prvi put kad bi opljuvao drzavu izgubio bi dozvolu za rad, oni nikad ne kazu nista lose za njihovu drzavu koja inace nije bajna kako se mnogima cini, o pojedincima je druga prica u stanju su pojedinca da zivog sahrane, cak i politicki neistomisljenici se respektuju(stranke partije ) i nikad neces cuti da kazu javno jedni za druge domaci izdajnici i klerofasiti kao sto se mi prozivamo

u Njemackoj su sve televizije kao B92
a u Francuskoj skoro sve...

И даље мислим да је у питању ујдурма, то јест план скован у ДС и Г17+, да се намерно помери полиција од Амбасада, у циљу стондирања било каквих демонстрација. А Ивршиоци радова Б92, Сорошеве НВО, ЛДП, остадоше нетакнути.

To i ja mislim,da je malo pomalo neko to kordinirao.Navijaci huligani pa nisu navijaci toliko brojni, i da jos niko ne pretpostavi da ce posle 17 februara "ovog puta zaobici" ambasadu Amerike

Postavlja se pitanje - kome je bilo u interesu da policija pusti praznoglavce da divljaju i koji genijalac je smislio taj briljantan plan da se sa kretenima ovaj put ne obračuna kao i svaki put sa svakom ruljom?

Zakon. Ništa drugo. Kada demonstrant stane ispred policajca i psuje mu sve po spisku, ovaj zbog ''prava'' ne sme da mu slomi glavu glupavu, polupismenu i nadobudnu. Policajac bi odgovarao. Građanska i ljudska prava su precenjena stvar. Trebalo bi da svako ko nekome uskrati prava, automatski kao posledicu gubi sva prava osim na život.

Zakon. Ništa drugo. Kada demonstrant stane ispred policajca i psuje mu sve po spisku, ovaj zbog ''prava'' ne sme da mu slomi glavu glupavu, polupismenu i nadobudnu. Policajac bi odgovarao. Građanska i ljudska prava su precenjena stvar. Trebalo bi da svako ko nekome uskrati prava, automatski kao posledicu gubi sva prava osim na život.

tu se ne bih slozio gde je bio zakon pre izvesnog vremena kada je policajac ispred partizanovog stadiona bez ikakvog povoda ispalio gumeni metak u lice jednog navijaca pre utakmice, a oni mlate i vrse premetacine bez povoda,prekoracenje duznosti i jos ko zna sta.

tu se ne bih slozio gde je bio zakon pre izvesnog vremena kada je policajac ispred partizanovog stadiona bez ikakvog povoda ispalio gumeni metak u lice jednog navijaca pre utakmice, a oni mlate i vrse premetacine bez povoda,prekoracenje duznosti i jos ko zna sta.

Napisao si ''bez povoda''. Ako je tako, onda se slažem, ali je sam pričao o drugim stvarima.

a tko odlucuje sto je povod...psovka npr., ili nesporazum..ili nehat...
ne, ne slazem se s tvojim misljenjem...
policija mora da postuje gradanska prava..i tocno je zakonom definirano kada smije da upotrijebi silu...

Šta pričaš? O čemu pričaš? Policajac po službenoj dužnosti stoji u kordonu da spreči bezumlje (to mu je posao, naređenje šefa) i dođe pijana Srbenda i psuje mu mater unoseći mu se u lice (samo jedan primer)? Kakvo pravo, NA ŠTA pravo ima takav čovek osim da dobije po tupavoj njušci?

ja ne znam gde ste vi ziveli tokom devedesetih , da postoji unutrasnja kontrola u MUP kao u FBI u americi vise bi bilo policajaca u zatvoru nego u sluzbi.
pa koliko ima primera gde kerovi kao fol izmlate nekog polupijanog ili slucajnog prolaznika i on posle deset godina sudjenja odustane od optuzbe

Back