Policija upala u Prvu kragujevačku gimnaziju

mene bi izvredjao na drugom podforumu, a njoj tetosis

i decu ste pobili kada "nije radjena", i na gazenje dece huskali kada je sve bilo "po saobracajnim propisima i da se polijemo 'ladnom vodom"

i panduru u civilu kada je zandarm razbio oko studente optuzili i izmislili bokser cak

znaci, sve cinjenice izvrcete, zamenjute teze samo, tj, otvoreno lazete, npr. da ce da upadnu u skupstinu i onda zvucnim topom s' ledja kukavicki po mirnim demonstrantima koji u tisini odaju pocast zrtvama za koje se hvalisete ni da ih je 1555 opet ne padate sa vlasti - to nije tek nedostatak pijeteta vec priznanje teroristickog zlodela rezima, koji se posle samo nastavljao prebijanjem motkama, palicama, golf stapovima vase drogirane elite cak i policajaca

narodu vas je dosta, laganje i izvrtanje cinjenica vise ne prolaze osim kod malobrojne interesne klike koja zbija redove oko PSIHA, kome sleduje robija:

200 судија и тужилаца потписало да изјаве Вучића попримају обележја кривичног дела | СРБИН.инфо
Može li RT?

koje je ovo licemerje? a cime su oni mrtvi zasluzili da ih vi poklopite sa nadstresniciom, i posle kazete kriva je titova vlast, ili da nije ni radjena?
A da tebi neko slomi ruku. Pa zahteva da se ispune studenski zahtevi. Onda sutradan slomi drugu pa opet zahteva. Sledeceg dana slomi nogu pa opet zahteva. Onda nadje nekog drugog pa njemu slomi ruku i zahteva da se ispuni to i to...

Obustava nastave nevinoj deci je vece zlo od ovoga primera s rukom.

A da tebi neko slomi ruku. Pa zahteva da se ispune studenski zahtevi. Onda sutradan slomi drugu pa opet zahteva. Sledeceg dana slomi nogu pa opet zahteva. Onda nadje nekog drugog pa njemu slomi ruku i zahteva da se ispuni to i to...

Nekada je bilo normalno da student studira u prosjeku 5-8 godina. Nije se puštalo i propuštalo tek tako. Sada skoro svi završavaju u roku. Ništa se neće značajno odraziti na njih da obustava traje i 2 godine.
A i srednja škola....U mojoj generaciji u prvom razredu srednje škole na kraju godine od dva razreda bi obično napravili jedan, jer su obarali na godinu. Tako da....stići će sve u svoje vrijeme.
I da, ovi što ,,otpadoše,, u prvom razredu srednje, evo ih redovno gledam na TV. Ima i ministara, savjetnika, ludiloooo

I tebi savetujem da umesto što dosađuješ nepoznatim ljudima na forumu, počneš sa jednom psihološkom igrom. Neki ljudi zamišljaju izmišljenog prijatelja, a ti zamisli izmišljenog neprijatelja, svađaj se sa njim, otpužuj ga za sve tuče, laganje, zamene teza, izdaje, izborne krađe, vređaj, pljuj, pa malo lupaj sam sebe glavom o zid, pa se opet svađaj, histeriši, pa opet glavom o zid i sve tako...Tako sve ostaje u tvojoj sobi, moderatori te ne banuju zbog vređanja i drugi ljudi ne čitaju tvoje baljezgarije...Ja ti zaista ne mogu pomoći, niti umem da komuniciram sa osobama kao što si ti.
Da. Tačno deluješ kao osoba od koje treba primati savete... :kafa:

Studenti si svesno doneli odluku da se žrtvuju. Nisu tebe pitali za savet.
Neko ih lepo nalozio. Ok. Neka se maknu i puste druge da uce i rade.

A ta tvoja "velika većina" postoji samo u žval.inim mokrim snovima i u "Priručniku za SNS retarde".
Velika je vecina! Samo glupi mogu shebati vlasti zivot zbog politickog pitanja koje ce se najdalje resiti 2027.

Imali smo ovde ankete. Vecina i roditelja i dece su protiv obustave.

Medjutim i da je manjina imaju pravo na svoje obrazovanje.

vi ste ti koji lomite, gazite, obrusavate se na mirne gradjane. pa onda samo zamenite teze i optuzite zrtve da su zlocinci, teroristi, ustase ...
ucenjujete ljude sa radnim mestom, ali djaci jos ni nemaju radno mesto, to je prblem sns krimi klike, sto nema sa cime da uceni decu, a i hrabrija su od mnogih odraslih

predsednik hvali gazenje dece, nasladjuje se lazuci da deca naskacu na haube
laze da je student sa bokserom razbio panduru oko, a svi videli da je zandarm
laze - nije radjena
laze - nemamo mi top zvucni

i onda vi jos nama prodajete neko licemerje, kao brizni ste, a ovamo bre gazite nasu decu, pucate joj sa topom s' ledja dok mirno odaju pocast, sramota, ali ceka vas robija, studenti su polozili kamen temeljac CACI CORKE EXPO DOZIVOTNI

samo s ledja i znate
aljekova ideologija je nacisticka jasno jos od hvaljenja da ce da ubija 100 za 1, to da je danas svima jasno, nemojte se zavaravati

Poslednja izmena:
vi ste ti koji lomite, gazite, obrusavate se na mirne gradjane. pa onda samo zamenite teze i optuzite zrtve da su zlocinci, teroristi, ustase ...
ucenjujete ljude sa radnim mestom, ali djaci jos ni nemaju radno mesto, to je prblem sns krimi klike, sto nema sa cime da uceni decu, a i hrabrija su od mnogih odraslih

predsednik hvali gazenje dece, nasladjuje se lazuci da deca naskacu na haube
laze da je student sa bikesom razbio panduru oko, a svi videli da je zandarm
laze - nije radjena
laze - nemamo mi top zvucni

i onda vi jos nama prodajete neko licemerje, kao brizni ste, a ovamo bre gazite nasu decu, sramota, ali ceka vas robija
A šta kaže Tramp na sve to? On ukinuo ministarstvo obrazovanja. Nema love.

OK, planiraš da u junu zaključiš ocene prema kriterijumu kako su se deca i roditelji odnosili prema blokadi.
Ali, u slučaju da ministarstvo ne prizna ocene zaključene ofrlje bez održane nastave, koji ti je plan?
Čini mi se da će idilicna ljubav sa roditeljima dupeuvlakacima u trenutku da nestane 😁
Ali vi prepametni koji znate šta će i kako će prosvetni radnik da zaključi ocene :mrgreen: ni dana rada u školi al si za sve stručan i nadležan, je l da? ;) i što vređaš roditelje koji su nas podržali, je tebe neko od njih vređao jer pljuješ prosvetne radnike, recimo?

I meni je odmah prosla kroz glavu Krvava bajka...gde bas Kragujevac da mu padne na um.
Kako ga nije sramota od rafala koji su ispunjavali kvotu dan i noc ne vodeci racuna da li ubijaju djake izvedene iz skole ili njihove oceve.

Svakog dana nadje nacin da mi iznova i iznova smuci.
Bez mrve postovanja prema traumi koju taj grad nosi ispod koze decenijama.

Ne da nema koren vec ni za tikvu bez korena nije.
Ti i megatron se ponašate u najmanju ruku čudno,upoređujete nemačku nacističku vojsku i srpsku policiju.Čudno da niste uporedili sa nekim hrvatskim zločinom iz vremena NDH.

Back