Policija upala u Prvu kragujevačku gimnaziju

Ali vi prepametni koji znate šta će i kako će prosvetni radnik da zaključi ocene :mrgreen: ni dana rada u školi al si za sve stručan i nadležan, je l da? ;) i što vređaš roditelje koji su nas podržali, je tebe neko od njih vređao jer pljuješ prosvetne radnike, recimo?
Svetionik demokratije i pionir blokade, 13 gimnazija, od utorka počinje sa časovima 45min 😁
Prijateljski savet, okani se detinjastog ponašanja i kreni sa nastavom dok još ima vremena.
Dupeuvlakaci lako menjaju stranu 😁

najsporija je evropa,možda namerno,možda jer nema zdravu i sposobnu omladinu,i sad ćete da pustite našu da ide da pomaže njih,umesto da napraviš temelje da poprave institucije ovde,a i oni sami to žele,toliko da hoće da promene vlast koja je staromodna
a zašto je staromodna,pa zato jer ne razume mlade:lol:
i bukvalno se zamera budućnosti,jer nema izgrađen model da prihvati pozitivnu energiju,nego je rasipa:lol:
kako tramp podeli otkaze i izađe sa novim idejama,a i kad pogreši ispravi,da bi prihvatio energiju,a ne da se konfontira beskonačno:aha2:

I meni je odmah prosla kroz glavu Krvava bajka...gde bas Kragujevac da mu padne na um.
Kako ga nije sramota od rafala koji su ispunjavali kvotu dan i noc ne vodeci racuna da li ubijaju djake izvedene iz skole ili njihove oceve.

Svakog dana nadje nacin da mi iznova i iznova smuci.
Bez mrve postovanja prema traumi koju taj grad nosi ispod koze decenijama.

Ne da nema koren vec ni za tikvu bez korena nije.

Policiju je pozvao direktor škole, a ne predsednik države. Druga stvar, da li si ti uopšte normalna kad upoređuješ srpsku policiju sa nacistima i ti i oni koji su lajkovali to što si ispisala. Upravo ti zloupotrebljavaš sećanje na tu tragediju zarad nekakvih jeftinih političkih prepucavanja. To je tako sociopatski i neljudski da se čoveku želudac prevrne. Ja sam zaista užasnuta do koje mere su neki ljudi raspamećeni.

Svetionik demokratije i pionir blokade, 13 gimnazija, od utorka počinje sa časovima 45min 😁
Prijateljski savet, okani se detinjastog ponašanja i kreni sa nastavom dok još ima vremena.
Dupeuvlakaci lako menjaju stranu 😁
Naravno da ćemo povremeno zaustavljati proteste jer za razliku od ''duševnih aktivista'' mi zaista znamo da je deci potrebna školska godina. Roditelji nisu ********* , zašto vređate ljude koji nas podržavaju, kao što podržavaju i studente? Mislite da su svi kao vaše pristalice koje sve rade iz koristi? Hvala Bogu, Srbija pokaza da smo i dalje zemlja poštenih i pametnih ljudi.

Naravno da ćemo povremeno zaustavljati proteste jer za razliku od ''duševnih aktivista'' mi zaista znamo da je deci potrebna školska godina. Roditelji nisu ********* , zašto vređate ljude koji nas podržavaju, kao što podržavaju i studente? Mislite da su svi kao vaše pristalice koje sve rade iz koristi? Hvala Bogu, Srbija pokaza da smo i dalje zemlja poštenih i pametnih ljudi.
A zašto zaustavljas protest?
Samo što nije pao, evo tresu mu se gaće.
Nemoj leba ti sada da posustajes kada je skoro skuvan. Please 😬

A zašto zaustavljas protest?
Samo što nije pao, evo tresu mu se gaće.
Nemoj leba ti sada da posustajes kada je skoro skuvan. Please 😬
Je l ti stvarno misliš da si sada nešto epohalno pametno izjavio? Kao da razgovaram sa amebom :mrgreen: il idi obavesti se, pročitaj nešto osim informera il da ne gubimo vreme ovde ljudima, nit ćeš ti shvatiti ono što ti hoću reći, nit će mene biti briga da li ti shvataš...

Back