Policija upala u Prvu kragujevačku gimnaziju

Starosedelac ukršta bojna koplja s dođošima, kolorizovano

Došli divlji, oterali pitome.mp4
1000009083.jpg

Šta je to hipokrizija? Zašto imate oči samo za jednu stranu i to morate bukvalno da se napregnete u potrazi za nečim i nađete ovakvo "brutalno i divljački nasilje", a druga strana vas se ne tiče, iako je objektivno nasilnija, bezobraznija i nekulturnija bar stotinu puta?

Svoje postove pišem sama, nema nas više, pa nema potrebe da mi se obraćaš u množini. Primera daleko goreg nasilja ima dosta, ali ovde se ipak radi o deci i njihovom ponašanju u školskoj ustanovi. Za tebe svakako nema spasa, ali za ovu decu možda ima ako se dozovu pameti, smire, vrate u školske klupe i zaborave da su u jednom periodu života bili izmanipulisani od bestidnih hulja koje su htele preko njih da dođu na vlast. Na žalost, nisam optimista i ne mislim da će sve proći bez posledica i o tome sam pisala. Nije mi namera da se s tobom prepirem iako si, po običaju, naoštren na svađu.

Svoje postove pišem sama, nema nas više, pa nema potrebe da mi se obraćaš u množini. Primera daleko goreg nasilja ima dosta, ali ovde se ipak radi o deci i njihovom ponašanju u školskoj ustanovi. Za tebe svakako nema spasa, ali za ovu decu možda ima ako se dozovu pameti, smire, vrate u školske klupe i zaborave da su u jednom periodu života bili izmanipulisani od bestidnih hulja koje su htele preko njih da dođu na vlast.
Ma ako si im rekla... 😏

Svoje postove pišem sama, nema nas više, pa nema potrebe da mi se obraćaš u množini. Primera daleko goreg nasilja ima dosta, ali ovde se ipak radi o deci i njihovom ponašanju u školskoj ustanovi. Za tebe svakako nema spasa, ali za ovu decu možda ima ako se dozovu pameti, smire, vrate u školske klupe i zaborave da su u jednom periodu života bili izmanipulisani od bestidnih hulja koje su htele preko njih da dođu na vlast.
Ta deca su pametna, budućnost ove zemlje, možemo samo da se ponosimo ovim mladim ljudima.

Svoje postove pišem sama, nema nas više, pa nema potrebe da mi se obraćaš u množini.
Ne obraćam ti se u množini jer mislim da objave piše veći broj ljudi, nego jer je simptomatično i prepoznatljiv šablon to što pišeš, pa se na taj način obraćam svima koji su šablon uspostavili.

Primera daleko goreg nasilja ima dosta, ali ovde se ipak radi o deci i njihovom ponašanju u školskoj ustanovi. Za tebe svakako nema spasa, ali za ovu decu možda ima ako se dozovu pameti, smire, vrate u školske klupe i zaborave da su u jednom periodu života bili izmanipulisani od bestidnih hulja koje su htele preko njih da dođu na vlast.
Uredue.

Ne obraćam ti se u množini jer mislim da objave piše veći broj ljudi, nego jer je simptomatično i prepoznatljiv šablon to što pišeš, pa se na taj način obraćam svima koji su šablon uspostavili.

Uredue.
Ја се понадао да ће да користи матрицу :sad2:
Ђилас, Грухоњић, Мила, Шолак, Сорош, Жути

pa i porast nasilja prema nastavnom i profesorskom osoblju jer ne znam kako će oni ponovo uspostaviti autoritet u školama.
A zamisli da se ponovo uspostavi autoritet zakona u ovoj državi. Zamisli da institucije počnu da rade svoj posao. Zamisli da nemamo hulju i kriminalce na vlasti. Zamisli...

Kakve veze ima naci nemacka s cinjenicom da obustava nastave najvise steti djacima i studentma?
Zamisli da je metod borbe protiv nacista bio, sedite u klupe i učite. Nemojte se boriti. Pustite da vas gaze i ubijaju. Bitnije je da znate gde je Safkerin i koja je formula butanola.

mene bi izvredjao na drugom podforumu, a njoj tetosis
Primera daleko goreg nasilja ima dosta, ali ovde se ipak radi o deci i
i decu ste pobili kada "nije radjena", i na gazenje dece huskali kada je sve bilo "po saobracajnim propisima i da se polijemo 'ladnom vodom"

i panduru u civilu kada je zandarm razbio oko studente optuzili i izmislili bokser cak

znaci, sve cinjenice izvrcete, zamenjute teze samo, tj, otvoreno lazete, npr. da ce da upadnu u skupstinu i onda zvucnim topom s' ledja kukavicki po mirnim demonstrantima koji u tisini odaju pocast zrtvama za koje se hvalisete ni da ih je 1555 opet ne padate sa vlasti - to nije tek nedostatak pijeteta vec priznanje teroristickog zlodela rezima, koji se posle samo nastavljao prebijanjem motkama, palicama, golf stapovima vase drogirane elite cak i policajaca

narodu vas je dosta, laganje i izvrtanje cinjenica vise ne prolaze osim kod malobrojne interesne klike koja zbija redove oko PSIHA, kome sleduje robija:

200 судија и тужилаца потписало да изјаве Вучића попримају обележја кривичног дела | СРБИН.инфо

Zamisli da je metod borbe protiv nacista bio, sedite u klupe i učite. Nemojte se boriti. Pustite da vas gaze i ubijaju. Bitnije je da znate gde je Safkerin i koja je formula butanola.
Opet prazno.

Najvise stete od blokada imaju studenti i djaci.

U nekim srednjim skolama profesori su obustavili nastavu. I deca pate. Velika vecina studenata zeli da zavrsi studije a ne moze i trpi.

Cime su oni zasluzli ovo zlo ?

Како се ове године велики хришћански празник обележава истог датума и за православце и за католике, школарци из Војводине и осталих делова Србије ће у исто време на распуст, од 16. до 21. априла. У школске клупе се враћају 22. априла.

Opet prazno.

U nekim srednjim skolama profesori su obustavili nastavu. I deca pate. Velika vecina studenata zeli da zavrsi studije a ne moze i trpi.

koje je ovo licemerje? a cime su oni mrtvi zasluzili da ih vi poklopite sa nadstresniciom, i posle kazete kriva je titova vlast, ili da nije ni radjena?
pola godine proslo, i sta imamo osim saznanja da je vesic aljekov drug? vi cak trazite hapsenje prvog uzbunjivaca onog djajica!
targetirate jednog djokovica samo zato sto vam ne podilazi, i koga sve ne, jel ste vi normalni? ja mislim da se radi o terorizmu zbog litijuma, da je rezim te ljude sa namerom pobio da ne bi bilo pobune zbog litijuma gde ne biste imali manevra da zamenjujete teze kao sa nadstresnicom, jer je narod naivan, kao slucajno pala, "nestrucnost", nismo ni znali da smo je radili

Poslednja izmena:
Opet prazno.

Studenti si svesno doneli odluku da se žrtvuju. Nisu tebe pitali za savet. Ljudi su pregurali i teža vremena, ratove i nedaće boreci se za bolje i privremeno stavljajuci obrazovanje u stranu zarad borbe. I zamisli, imali lepe i uspešne živote. A ta tvoja "velika većina" postoji samo u žval.inim mokrim snovima i u "Priručniku za SNS retarde".

mene bi izvredjao na drugom podforumu, a njoj tetosis

i decu ste pobili kada "nije radjena", i na gazenje dece huskali kada je sve bilo "po saobracajnim propisima i da se polijemo 'ladnom vodom"

i panduru u civilu kada je zandarm razbio oko studente optuzili i izmislili bokser cak

znaci, sve cinjenice izvrcete, zamenjute teze samo, tj, otvoreno lazete, npr. da ce da upadnu u skupstinu i onda zvucnim topom s' ledja kukavicki po mirnim demonstrantima koji u tisini odaju pocast zrtvama za koje se hvalisete ni da ih je 1555 opet ne padate sa vlasti - to nije tek nedostatak pijeteta vec priznanje teroristickog zlodela rezima, koji se posle samo nastavljao prebijanjem motkama, palicama, golf stapovima vase drogirane elite cak i policajaca

narodu vas je dosta, laganje i izvrtanje cinjenica vise ne prolaze osim kod malobrojne interesne klike koja zbija redove oko PSIHA, kome sleduje robija:

200 судија и тужилаца потписало да изјаве Вучића попримају обележја кривичног дела | СРБИН.инфо

I tebi savetujem da umesto što dosađuješ nepoznatim ljudima na forumu, počneš sa jednom psihološkom igrom. Neki ljudi zamišljaju izmišljenog prijatelja, a ti zamisli izmišljenog neprijatelja, svađaj se sa njim, otpužuj ga za sve tuče, laganje, zamene teza, izdaje, izborne krađe, vređaj, pljuj, pa malo lupaj sam sebe glavom o zid, pa se opet svađaj, histeriši, pa opet glavom o zid i sve tako...Tako sve ostaje u tvojoj sobi, moderatori te ne banuju zbog vređanja i drugi ljudi ne čitaju tvoje baljezgarije...Ja ti zaista ne mogu pomoći, niti umem da komuniciram sa osobama kao što si ti.

Back