Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.280
Starosedelac ukršta bojna koplja s dođošima, kolorizovano
Došli divlji, oterali pitome.mp4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Starosedelac ukršta bojna koplja s dođošima, kolorizovano
Došli divlji, oterali pitome.mp4
Šta je to hipokrizija? Zašto imate oči samo za jednu stranu i to morate bukvalno da se napregnete u potrazi za nečim i nađete ovakvo "brutalno i divljački nasilje", a druga strana vas se ne tiče, iako je objektivno nasilnija, bezobraznija i nekulturnija bar stotinu puta?
Ma ako si im rekla...Svoje postove pišem sama, nema nas više, pa nema potrebe da mi se obraćaš u množini. Primera daleko goreg nasilja ima dosta, ali ovde se ipak radi o deci i njihovom ponašanju u školskoj ustanovi. Za tebe svakako nema spasa, ali za ovu decu možda ima ako se dozovu pameti, smire, vrate u školske klupe i zaborave da su u jednom periodu života bili izmanipulisani od bestidnih hulja koje su htele preko njih da dođu na vlast.
Ta deca su pametna, budućnost ove zemlje, možemo samo da se ponosimo ovim mladim ljudima.Svoje postove pišem sama, nema nas više, pa nema potrebe da mi se obraćaš u množini. Primera daleko goreg nasilja ima dosta, ali ovde se ipak radi o deci i njihovom ponašanju u školskoj ustanovi. Za tebe svakako nema spasa, ali za ovu decu možda ima ako se dozovu pameti, smire, vrate u školske klupe i zaborave da su u jednom periodu života bili izmanipulisani od bestidnih hulja koje su htele preko njih da dođu na vlast.
Ne obraćam ti se u množini jer mislim da objave piše veći broj ljudi, nego jer je simptomatično i prepoznatljiv šablon to što pišeš, pa se na taj način obraćam svima koji su šablon uspostavili.Svoje postove pišem sama, nema nas više, pa nema potrebe da mi se obraćaš u množini.
Uredue.Primera daleko goreg nasilja ima dosta, ali ovde se ipak radi o deci i njihovom ponašanju u školskoj ustanovi. Za tebe svakako nema spasa, ali za ovu decu možda ima ako se dozovu pameti, smire, vrate u školske klupe i zaborave da su u jednom periodu života bili izmanipulisani od bestidnih hulja koje su htele preko njih da dođu na vlast.
Ја се понадао да ће да користи матрицуNe obraćam ti se u množini jer mislim da objave piše veći broj ljudi, nego jer je simptomatično i prepoznatljiv šablon to što pišeš, pa se na taj način obraćam svima koji su šablon uspostavili.
Uredue.
Zamisli da su jevreji u naci Nemačkoj imali tebe kao savetnikaUcenje.
može sine, al i panduri da sednu da zagreju klupu...!a zasto vi navijate da se nastava ne odvija ?
1. zato sto ili nemate decu pa se ograniceni u razmisljanju
2. ili vas bas boli K za tudju decu
vi se pronadjite
Kakve veze ima naci nemacka s cinjenicom da ova obustava nastave najvise steti djacima i studentma?Zamisli da su jevreji u naci Nemačkoj imali tebe kao savetnika![]()
Kako su ovi naši botovi zabrinuti za decu, to je milina videti.može sine, al i panduri da sednu da zagreju klupu...!![]()
A zamisli da se ponovo uspostavi autoritet zakona u ovoj državi. Zamisli da institucije počnu da rade svoj posao. Zamisli da nemamo hulju i kriminalce na vlasti. Zamisli...pa i porast nasilja prema nastavnom i profesorskom osoblju jer ne znam kako će oni ponovo uspostaviti autoritet u školama.
Zamisli da je metod borbe protiv nacista bio, sedite u klupe i učite. Nemojte se boriti. Pustite da vas gaze i ubijaju. Bitnije je da znate gde je Safkerin i koja je formula butanola.Kakve veze ima naci nemacka s cinjenicom da obustava nastave najvise steti djacima i studentma?
mene bi izvredjao na drugom podforumu, a njoj tetosisUredue.
i decu ste pobili kada "nije radjena", i na gazenje dece huskali kada je sve bilo "po saobracajnim propisima i da se polijemo 'ladnom vodom"Primera daleko goreg nasilja ima dosta, ali ovde se ipak radi o deci i
Opet prazno.Zamisli da je metod borbe protiv nacista bio, sedite u klupe i učite. Nemojte se boriti. Pustite da vas gaze i ubijaju. Bitnije je da znate gde je Safkerin i koja je formula butanola.
iz price: carevo novo odelo, mislim nova stranka, sekta, POKRET, vladacar je go, uzviknu jedno dete
može sine, al i panduri da sednu da zagreju klupu...!![]()
koje je ovo licemerje? a cime su oni mrtvi zasluzili da ih vi poklopite sa nadstresniciom, i posle kazete kriva je titova vlast, ili da nije ni radjena?Opet prazno.
Najvise stete od blokada imaju studenti i djaci.
U nekim srednjim skolama profesori su obustavili nastavu. I deca pate. Velika vecina studenata zeli da zavrsi studije a ne moze i trpi.
Cime su oni zasluzli ovo zlo ?
smanji ti dozivljajSmanji doživljaj
Mislis da u policijskoj drzavi smijes udarati policajce po slemovima i otimati im stitove.Policijska drzava u svakom smislu.
To nisu moje reci. To ti sada pises.Mislis da u policijskoj drzavi smijes udarati policajce po slemovima i otimati im stitove.
Lazima samo pomazes rezimu.
Studenti si svesno doneli odluku da se žrtvuju. Nisu tebe pitali za savet. Ljudi su pregurali i teža vremena, ratove i nedaće boreci se za bolje i privremeno stavljajuci obrazovanje u stranu zarad borbe. I zamisli, imali lepe i uspešne živote. A ta tvoja "velika većina" postoji samo u žval.inim mokrim snovima i u "Priručniku za SNS retarde".Opet prazno.
Najvise stete od blokada imaju studenti i djaci.
U nekim srednjim skolama profesori su obustavili nastavu. I deca pate. Velika vecina studenata zeli da zavrsi studije a ne moze i trpi.
Cime su oni zasluzli ovo zlo ?
mene bi izvredjao na drugom podforumu, a njoj tetosis
i decu ste pobili kada "nije radjena", i na gazenje dece huskali kada je sve bilo "po saobracajnim propisima i da se polijemo 'ladnom vodom"
i panduru u civilu kada je zandarm razbio oko studente optuzili i izmislili bokser cak
znaci, sve cinjenice izvrcete, zamenjute teze samo, tj, otvoreno lazete, npr. da ce da upadnu u skupstinu i onda zvucnim topom s' ledja kukavicki po mirnim demonstrantima koji u tisini odaju pocast zrtvama za koje se hvalisete ni da ih je 1555 opet ne padate sa vlasti - to nije tek nedostatak pijeteta vec priznanje teroristickog zlodela rezima, koji se posle samo nastavljao prebijanjem motkama, palicama, golf stapovima vase drogirane elite cak i policajaca
narodu vas je dosta, laganje i izvrtanje cinjenica vise ne prolaze osim kod malobrojne interesne klike koja zbija redove oko PSIHA, kome sleduje robija:
200 судија и тужилаца потписало да изјаве Вучића попримају обележја кривичног дела | СРБИН.инфо
iz price: carevo novo odelo, mislim nova stranka, sekta, POKRET, vlada