Полиција се иживљава на нашој деци

Huligani i policija su zajednickim snagama razbile skup. To je jedina realnost...ceo grad zna, za vodje navijaca koje kontrolise murija, i koji sluze bas za ovakve stvari...cim se pohapsi jedna ekipa, pojavlj7uje se druga, zeljna skupih patika i motora...a kasnije i dzipova i lokala...cija "vojska" na mitinge dolazi sa fantomkama i kapuljacama, i kojima nije cilj da smene vlast...nego da razbiju sam skup.To je u stvari, produzena ruka murije...to se vidi i posudskim kaznama...koje su krajnje smesne...

Полиција је испровоцирала нереде

Postoje snimci de se vidi jasna i bespotrebna upotreba sile...jedan demostrant a njih tridesetak mu prilazi opkolega iudaraju kako koji stigne...pa puste poa udri...ima li tu zakoina? to bi pod hitno moral oda se proces povede i odgovornost....čist vandalizam policije koja je očito dobila instrukcije da gvozdenom pesnicom smiri biolo kakvu pobunu i negodovanje na ono što se dešava ...

to nije policija to je bagra...moraćemo da reagujemo narode ne mogu tako da biju...to je čiust kukavičluk,i poniženje za svakog muškarca koji drži i malo do sebe...ko šiptari u gomili...teška srca al moram reć za te na snimku koji sam gledao-pi,čke jedne obične...

Što onda nisu krenuli u Specijalni sud da ga spasu? Nego naravno pojurili brže bolje ka Knez Mihajlovoj da razbijaju radnje i kradu.

A'e sad ponovo procitaj sta sam napisao , pa onda dobro razmisli, pa procitaj jos jednom za svaki slucaj, pa onda procitaj svoj odgovor, pa to ponovi par puta... ;)
A ako ti opet ne bude jasno, reci, pa cu da probam da ti nacrtam ;)

Huligani i policija su zajednickim snagama razbile skup. To je jedina realnost...ceo grad zna, za vodje navijaca koje kontrolise murija, i koji sluze bas za ovakve stvari...cim se pohapsi jedna ekipa, pojavlj7uje se druga, zeljna skupih patika i motora...a kasnije i dzipova i lokala...cija "vojska" na mitinge dolazi sa fantomkama i kapuljacama, i kojima nije cilj da smene vlast...nego da razbiju sam skup.To je u stvari, produzena ruka murije...to se vidi i posudskim kaznama...koje su krajnje smesne...

Hehe, mnogo toga je ocigledno :)

Postoje snimci de se vidi jasna i bespotrebna upotreba sile...jedan demostrant a njih tridesetak mu prilazi opkolega iudaraju kako koji stigne...pa puste poa udri...ima li tu zakoina? to bi pod hitno moral oda se proces povede i odgovornost....čist vandalizam policije koja je očito dobila instrukcije da gvozdenom pesnicom smiri biolo kakvu pobunu i negodovanje na ono što se dešava ...

to nije policija to je bagra...moraćemo da reagujemo narode ne mogu tako da biju...to je čiust kukavičluk,i poniženje za svakog muškarca koji drži i malo do sebe...ko šiptari u gomili...teška srca al moram reć za te na snimku koji sam gledao-pi,čke jedne obične...

Истина и у питању је било дете којег су брутално пребилиа њих десеторица.

sve pohvale srpskoj policiji.

na balkanu sa bagrom ne ide drugačije nego tako.

s tim da naglašavam da bagrom ne smatram srpski narod, nego srpske huligane , "omladinu" koja trenira na semaforima, kontejnerima i tuđuj imovini.

Ма налетећеш ти на мотку или песницу неког омладина, ја што ти кажем...:per:

sve pohvale srpskoj policiji.

na balkanu sa bagrom ne ide drugačije nego tako.

s tim da naglašavam da bagrom ne smatram srpski narod, nego srpske huligane , "omladinu" koja trenira na semaforima, kontejnerima i tuđuj imovini.

mashAllah.,..:worth:
Posle mitinga podrske Ratku Mladicu Tadiceva policija prebija prolaznike
ma znam...siguran sam da bi vam više odgovaralo da su i ovog puta stajali po strani dok vi obijate izloge i kradete patike i cigare...

Poslednja izmena:
Еј бре људи,
ајде бар да се правимо "као да смо нормални" .....

Шта очекујете од полиције ???
Да седи и гледа како се руши, ломи, разбија, пали ????

Где би нас то довело ???

Да је било среће,
м00да и памети,
па да је полиција 1991одрадила свој посао,
да је 2000 одрадила свој посао ....

pre nego što krenete da palamudite o "brutalnosti" srpske policije, prvo malo gledajte klipove po you tubu da vidite kako se policije drugih zemalja ophode prema huliganima, pa onda dođite na pdf politika i prodajte muda za bubrege...

vecu brutalnost je ispoljila spanska policija protiv zaista mirnih demonstranata...ne znam kako bi se provele ove huliganske bande u beogradu kad bi policija intervenisala kao sto su to cinile spanske kolege

Back