Majstor Života
Ističe se
- Poruka
- 2.157
Izgleda ništa od radnog iskustva 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini,molim te sapadam medju starije,ali podrzavam mlade,jer je njihov pogled daleko bistriji,nego nas starih.I postujem ih do kraja.Они мисле да су оригинални,
а најгоре је што мисле да ће нас старије нешто научити.
Могу само да нас намуче,
да пролазимо кроз сррања кроз која смо већ пролазили.
Како ли је још старијима који памте заблуде СКОЈа
и њихову веру да ће сви "срати у златне шоље" ...
Matori, a tvoj ušni i očni jel neki privatnik?Tvoje oči su Nova s,a uši su ti N1.
Za osudu,ali pojedinac nije celina.u policiji danas ima svacega na zalost...
evo od neki dan snimak...
zandarm bije bivsu pistoljem repetira joj u glavu...
po bibliji da i svaki hrišćanin mora da se pokorava vlastiVeruješ da je Mirko Cvetković svojevremeno bio postavljen od Boga?
Ili Hitler onomad?
evo mogu ja da odgovorim u ime blokaderaVrlo dobra pitanja za studente,da se otkriju ko su zapravo.
Postoje izbori. Učlaniš se u stranku, agituješ, pibediš i menješ stvari...I tako treba ostati za vjek i vjekova? Nećemo ništa da menjamo jer je to dobro po nas?
Koju bre stranku kad sve lopov do lopovaPostoje izbori. Učlaniš se u stranku, agituješ, pibediš i menješ stvari...
Vrlo dobra pitanja za studente,da se otkriju ko su zapravo.
Mogu oni,ali nemaju hrabrosti za to,jer bi onda otvorili karte,i saznalo bi se ko stoji iza njih i šta im je cilj.DESET PITANJA ZA STUDENTE BLOKADERE! Uroš Piper: Izbori nisu takmičenje za Mis sveta, dužni ste da kažete svoje stavove o KiM, Srebrenici, RS, Zapadu...
Otvoriti medije pa da studenti mogu da kažu šta misle o avovoj politici o KiM, Srebrenici, RS i zapadu...
Inače, studenti da doziraju šta će i kako saopštavati javnosti, jer protiv sebe imaju medijsku mašineriju. Time što nisu istakli lidera dovoljno su zbunili mašineriju, i više nego dovoljno, učinili su je nefunkcionalnom.
Osnuješ svoju, novu s plemenitim ciljevimaKoju bre stranku kad sve lopov do lopova![]()
Priznanje Kosova, genocida, ukidanje Srpske, Srbija u NATO, to im je programDESET PITANJA ZA STUDENTE BLOKADERE! Uroš Piper: Izbori nisu takmičenje za Mis sveta, dužni ste da kažete svoje stavove o KiM, Srebrenici, RS, Zapadu...
Tako nekako,zato i ćute.Ima ovde tekst iz Politike,kako ih je Vladimir Vuletić,profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu,raskrinkao i pokopao. Ima i o predvojničkoj obuci na malo drugačiji način,o načinu motivisanja i ostalim stvarima.Dobar tekst.Priznanje Kosova, genocida, ukidanje Srpske, Srbija u NATO, to im je program
Nema veze hriscanstvo sa ustrojstvom drzave, koja potice jos od Rimljana (tzv. rimsko pravo).Zar je ovo hrišćanski pristup Kerkira?
Ja sam se odavno navikla. Zato sada slobodno kazem "za Vucica sam" delom i sto je to istina u ovij situacij, a delom i namerno.on je samo tipičan predstavnik zaslepljenog čoveka nažalost mnogo ih po Srbiji.
pošto na izborima izlaznost bude između 50 i 60% ni jedni ni drugi ne vide da je pola biračkog tela nezainteresovano ili ne vide nikog kome bi dali poverenje ali to ih ni ne interesuje svaki od njih će te svrstati u one druge.
izigravaju mesije "ako nisi sa mnom protiv mene si"
a ja im kažem u poverenju "ma vi ste kurčevi na biciklo"
ču ako si u glibu pa hajd i tebe da povučem ako nećeš svašta ću ti reći.
navikni se na to i samo otresi prašinu.
Ja one koji su za blokadere zovem ravnozemljasima. Sve koji imaju da kazu nesto u prilog tome sravnim sa zemljom logikom i argumentima. Takodje nigde ne izbegavam da se izjasnim za koga glasam i napomenem da je to jedina korektna opcija.Zato sada slobodno kazem "za Vucica sam" delom i sto je to istina u ovij situacij, a delom i namerno.
Odakle vam uoopste sada takve nebuloze o nakakvom Neandreju, odakle vam iznicu takvi niski izrazi i misljenja?I ne čudi da mama više voli Andreja.
Pa on je sam to rekao da je kao mali mislio da mama više voli batu.Odakle vam uoopste sada takve nebuloze o nakakvom Neandreju, odakle vam iznicu takvi niski izrazi i misljenja?
Zasita ne prezate ni od cega, pa i da se uvlacite u neciji privatan zivot i o tome cak izmisljate.
Zna se da Vucic voli svog brata, da je ljubomoran, ne bi ga voleo. Zaiosta vrsite i psihicki teror, osim sto pokusavate i fizicki.
Nisam znala, ali to je normalno, evo ti u tekstu:Pa on je sam to rekao da je kao mali mislio da mama više voli batu.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...osle-100-godina-izveo-sam-ih-na-rucak/6q10jl9
Uvek smo se takmičili kao klinci, Andrej i ja, koga više vole - kazao je Vučić.
Potom je rekao da je govorio da njegova majka više voli brata Andreja, a da je njegov brat govorio obrnuto da bi ga majka Angelina prekinula i poručila da to ne govori i da majka jednako voli svoju decu.
ja ne mogu biti za njega jer ga smatram za psiho a oni su poznati po manipulacijama, često laže što možeš da i proveriš. zastrašivao je narod u toku korone kada je izjavio da će groblja biti mala, srpsku ekonomiju je upropastio, nema srpskih giganta, sve je podelio strancima pa još im daje subvencije da isplaćuju plate, čak je i vodu poklonio i još mnogo toga. pa tako i ja mogu da vodim ekonomiju poklanjajući sve.Ja sam se odavno navikla. Zato sada slobodno kazem "za Vucica sam" delom i sto je to istina u ovij situacij, a delom i namerno.
Jer kad pogledam "alternativu", jeza me hvata i kakve kriterijume imaju, i kakve metode.
dao vam je bre 100 evraja ne mogu biti za njega jer ga smatram za psiho a oni su poznati po manipulacijama, često laže što možeš da i proveriš. zastrašivao je narod u toku korone kada je izjavio da će groblja biti mala, srpsku ekonomiju je upropastio, nema srpskih giganta, sve je podelio strancima pa još im daje subvencije da isplaćuju plate, čak je i vodu poklonio i još mnogo toga. pa tako i ja mogu da vodim ekonomiju poklanjajući sve.
s druge strane opozicija je ustvari bivša vlast koji su prodavali al bar prodavali samo što su više trpali u svoj džep. Koštunica je prodao jake firme i od toga smo koliko toliko normalno živeli dve tri godine a onda se potrošile pare .
a treća strana ne zna ni šta hoće, neko ko skače ko majmun i urla da ništa ne valja a ne nudi rešenje koj ćeš mi, to isto može i baba tihana, dobro ne može da skače al da gunđa može
a ne vidim neku političku snagu koja se profilisala i nudi rešenje.
to uopšte nije pesimizam to je realizam ili ja imam mrenu na očima.
i da, ove parole pravda patriotizam, institucije... ma koga bre za to zabole, već su izanđale odavno, čoveka interesuje pare da ne bi krpio kraj sa krajem , da seljak ono što proizvede može i da proda, da roditelji ne dižu kredit da mu dete krene u školu itd