Policija pendrecima na građane koji blokiraju DIF u Novom Sadu, ima i povređenih

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mene stvarno ta politička obećanja ne zanimaju jednom sam popušio i više nema šanse da me neko ubedi "ako ja dođem biće svima bolje".
e takvi su trn u oku i jednim i drugim. ko je bio na demonstracijama petog oktobra on to zna, ovajdili se kumovi, braća i švalerke a nigde ih nisam viđao i od svega toga ispade jedno veliko ništa.
I onda si shvatio da je dolazak Vučića isto sra.nje, samo drugačije zapakovano i od tada si protiv njega?
zašto ti sada veruješ da će biti bolje?
zašto se nije okupila neka stranka i profilisala da bude pandan sns-u?
zar hoćete da vučić opet očetka ovu propalu opoziciju i obezbedi još 4 godine.
A inače ne vlada i ako niko novi ne izadje na izbore - on se neće takmičiti i sići će sa vlasti?
ma videli smo da na dža bu ništa dobro ne izađe.
zašto je to tako, pa zato što smo mi takvi, kevćemo po deset godina i onda na ulicu kao nismo videli šta se radi posle dve tri godine.
Mnogi i nisu.
Mnogima je tek sada došlo iz du.peta u glavu, kad su videli da u ovakvom sistemu i oni i njihova deca mogu da nayebu.
Uvek se čeka kritična masa.
ne zaslužujemo mi bolje.
Vama je dobro, ali nijednom normalnom i poštenom čoveku nije.

Mnogi i nisu.
Mnogima je tek sada došlo iz du.peta u glavu, kad su videli da u ovakvom sistemu i oni i njihova deca mogu da nayebu.
Uvek se čeka kritična masa.
Ovo. Pad nadstrešnice se razlikuje od prošlih SNS afera po tome što tako nešto predstavlja REALNU OPIPLJIVU OPASNOST za ljude na način na koji prošli SNS skandali nisu mogli biti.

Па и студентски протести су конципирани као нестраначки, али је све јасније да ова власт неће испунити захтјеве већ ће наставити са репресијом и насиљем. И сад се мора ићи даље на ту чувену "политичку артикулацију". А пошто студенти ипак нису терористи и насилници, они су позвали да се распишу избори па ком опанци ком обојци.
Којим насиљем?

Da li si pravnik?
Da li ti se kao čoveku čini da je "reakcija" više nego preterana upotreba sile?

Na kraju ostala samo Dragana. Sa tri prsta!

1746291286843.jpeg

Kad nisu tražili izbore bila je priča "sram ih bilo hoće na vlast bez izbora", sad kad hoće izbore "sram ih bilo zanima ih politika".
Nemaju preča posla nego da unazađuju državu.Sve da ih država i posluša,a NEĆE,kako bi se oni organizovali za izbore?Koga bi to srednjoškolci da postave kao "nezavisnog" kandidata?I,zašto bi bilo ko poslušao neke klince koji su tek počeli da žive i nemaju nikakvog životnog i radnog iskustva?

Back