Декан ДИФ-а у Новом Саду брутално нападнут; Блокаде су га тешко повредиле ВИДЕО

Da i izbušio je gume kolima hitne pomoći, koje je došla da se "prošeta"..
jel ovako izgleda neko ko je preziveo strasnu torturu i ima strasne i teske telesne povrede ili je ovo prevarant ?

1746050141073.png

ajde ne brukajte se vise.

"Bio sam spreman da će me ubiti" Potresno svedočenje dekana DIF-a: Bacili su me na pod i šutirali​

Dekana DIF-a u Novom Sadu Patrika Dirida juče su napali razulareni blokaderi.
Drid je istakao da je bio spreman da će ga ubiti.
Pogledajte prilog 1721453

- U tom momentu nije bilo puno policijaca. Bilo ih je 7 do 12, ne mogu sad tačno da vam kažem. Ja sam bio pored njih, ali kada su otvorili vrata i kada su krenuli da vade prepreke sa svih strana organizovano je pristigla jedna rulja između 500 i 1000 ljudi koji su me bukvalno napali, gurali, maltretirali i na kraju su me sa stepenica njih 6-7 uhvatili za ruke, noge, izneli, bacili na tlo. Na tlu su me šutirali. Policajcima nisu dozvolili da mogu da mi priđu, njih 10-15 su kasnije, to se već vidi na snimcima, ih opkolili da uopšte ne mogu da mi priđu, da mi pomognu, ali srećom je bilo među njima bilo normalnih ljudi. Meni je iskočilo levo koleno, oni su me namestili u sedeći položaj, uspeo da sam da vratim koleno u zglob. Uspeo sam da sedim nekoliko minuta, trpeo sam vređanja, gađanja, polivanja - kaže Drid za "Novosti".

Na pitanje kako se se oseća njegova porodica zbog svega što se desilo kaže da su potreseni te dodaje: - Ne dao Bog nikome da doživio ovo što sam ja prošao.

Da i izbušio je gume kolima hitne pomoći, koje je došla da se "prošeta"..

Znači, jedno je terorizam a drugo je samo pošalica nožićem? Tebi su normalni ti dupli aršini??
Pogrešno Lagerta.. ništa tu nije normalno, ni sa jedne strane. A čim nešto nije normalno nije ni relevantno,
Zato sam i napisao da je upitno šta je tu prava istina? Sa obje strane se pretjeruje, preuveličava ili umanjuje.

Pogrešno Lagerta.. ništa tu nije normalno, ni sa jedne strane. A čim nešto nije normalno nije ni relevantno,
Zato sam i napisao da je upitno šta je tu prava istina? Sa obje strane se pretjeruje, preuveličava ili umanjuje.
Koliko sam primetila, samo jedna strana osuđuje i preteruje. To što imaju medijsku moć da serviraju priče ne znači nužno da je istina. S druge strane, kada postave neki snimak nasilja, momentalno botovi umanjuju značaj ili nipodaštavaju žrtve. Ne znam kako sada da kažem da ne znam šta je istina kada sam neke primere svojim očima mogla da vidim i utvrdim tu istinu? Kome da verujem, ovakvim snimcima ili svojim očima :(

A i nisu dupli aršini jer je ta žena uhapšena i produžen joj je pritvor.

Ženi iz Niša koja je nožem povredila dekanku Filozofskog …

Pa i u Novom Sadu su pohapšeni, ali odmah, nisu čekali kao u prvom slučaju i pokušavali da je opravdaju. Ružno je meriti zločine, ali polivanje vodom i napad nožem, nemerljivo...
edit- ne čekali, već iste minute opravdali, čak se i podsmevao predsednik, mali nožić, kao kad ljuštiš krastavac a za drugi slučaj je terorizam.. ko sad preteruje i je l to isto viđenje nasilja?

Koliko sam primetila, samo jedna strana osuđuje i preteruje. To što imaju medijsku moć da serviraju priče ne znači nužno da je istina. S druge strane, kada postave neki snimak nasilja, momentalno botovi umanjuju značaj ili nipodaštavaju žrtve. Ne znam kako sada da kažem da ne znam šta je istina kada sam neke primere svojim očima mogla da vidim i utvrdim tu istinu? Kome da verujem, ovakvim snimcima ili svojim očima :(
Nije to samo jedna strana.. evo iz čista mira trenutno blokaderi provocirju studente koji hoće da uče.
Ti u Novom Sadu su pušteni? a ovoj je produžen pritvor.
Treba nekako smirivati tenzije, vratiti se u civilizovane tokove.. sve ovo je jadno i žalosno šta smo sebi dozvolili. Svi su krivi.. i državni organi i opozicija.
Ovdje se neko igra demokratije, ali na štetu sopstvenog naroda i generalno Srbije, kako god da to neko negira, to je tako.

Nije to samo jedna strana.. evo iz čista mira trenutno blokaderi provocirju studente koji hoće da uče.
Ti u Novom Sadu su pušteni? a ovoj je produžen pritvor.
Treba nekako smirivati tenzije, vratiti se u civilizovane tokove.. sve ovo je jadno i žalosno šta smo sebi dozvolili. Svi su krivi.. i državni organi i opozicija.
Ovdje se neko igra demokratije, ali na štetu sopstvenog naroda i generalno Srbije, kako god da to neko negira, to je tako.
Je l tebi jasno da su vlasti odavno dale zeleno svetlo za nasilje nad neistomišljenicima za koje najčešće prolaze nekažnjeno? Znam da ne živiš ovde, al ajd pročitaj malo nešto drugo osim naručenih tekstova...

Je l tebi jasno da su vlasti odavno dale zeleno svetlo za nasilje nad neistomišljenicima za koje najčešće prolaze nekažnjeno? Znam da ne živiš ovde, al ajd pročitaj malo nešto drugo osim naručenih tekstova...
Može neki link za ta nasilja nad neistomišljenicima?
Donja konstatacija ti je sasvim pogrešna.. ne spadam u one "programirane i naručene".

Može neki link za ta nasilja nad neistomišljenicima?
Donja konstatacija ti je sasvim pogrešna.. ne spadam u one "programirane i naručene".
A šta drugo da zaključim kada stalno i jedino postavljaš režimske članke? Mada nigde nisam napisala da si naručen već pre neupućen al ok... Vidiš, tražiš mi link za nasilje nad neistomišljenicima, uzmi malo prelistaj medijske članke druge strane pa će ih naći u velikom broju, naravno da to nećeš moći da pročitaš ni u informeru ni u novostima a ni da čuješ na Pinku

Back