Policija pendrecima na građane koji blokiraju DIF u Novom Sadu, ima i povređenih

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rizikovaću da me proglasite botom,sendvičarom i kako već zovete ljude koji se ne slažu sa vašim viđenjem stvari,ali jednostavno moram da odreagujem.Vidi Aleksije,ovo što si napisao u prvoj rečenici govori sasvim dovoljno o tebi,o tvojoj ličnosti.Nema smisla,a nije ni kulturno da bilo koga nazivaš tako.Mislim da bi se i ti naljutio da tebi neko tako nešto kaže ili napiše.
Kako reaguješ na izjavu The Predsednika kada novinarku RTS-a naziva "imbecilom"?
Javno
Samo taj primer
Da ne idemo u ostale primere

Kako reaguješ na izjavu The Predsednika kada novinarku RTS-a naziva "imbecilom"?
Javno
Samo taj primer
Da ne idemo u ostale primere
Naprednjaci nemaju objektivne kriterijume pristojnosti. Pristojno je ono što kaže Av. Ako je av nekog nazvao "imbecilom" to je pristojno. Ako je neko konstatovao da je av nešto slagao, to je nepistojno. :D

evo mene ne zanima politika ni da menjam vlast ali tražim izbore na koje neću izaći jel me ne zanima :D
Па и студентски протести су конципирани као нестраначки, али је све јасније да ова власт неће испунити захтјеве већ ће наставити са репресијом и насиљем. И сад се мора ићи даље на ту чувену "политичку артикулацију". А пошто студенти ипак нису терористи и насилници, они су позвали да се распишу избори па ком опанци ком обојци.

Па и студентски протести су конципирани као нестраначки, али је све јасније да ова власт неће испунити захтјеве већ ће наставити са репресијом и насиљем. И сад се мора ићи даље на ту чувену "политичку артикулацију". А пошто студенти ипак нису терористи и насилници, они су позвали да се распишу избори па ком опанци ком обојци.
koji zahtevi od njih hiljadu :hahaha:

bože koliko naivnih ima u ovoj državi

Minus ti je što si uzjahao Makija ko Karla del Ponte

Smanji malo

Ne moramo da se slažemo oko stavova ali možemo da se ne ismevamo i ne drndamo do daske
pa zar posle toliko vremena da se ne zezam
što sam imao ozbiljno da napišem napisao sam, ja ne mogu stalno da se ponavljam.
kada sam pisao ovde o ovoj vlasti i da vučić ima simptome psihopate, da je presujetan, da se ne ponaša kao predsednik celom narodu nego sns-u, kada digne platu 10% , cene sutra odma skaču minimum 12%, kada znam kako se dobijaju dobro plaćeni poslovi, kako u jp svako je morao da ima 20 tzv sigurnih glasova da bi ostali na poslu itd itd nisam mnoge viđao a sada u gomiletini svi urlaju.

kasno kume kasno , sada mi ostaje samo da se šalim i palim

pa zar posle toliko vremena da se ne zezam
što sam imao ozbiljno da napišem napisao sam, ja ne mogu stalno da se ponavljam.
kada sam pisao ovde o ovoj vlasti i da vučić ima simptome psihopate, da je presujetan, da se ne ponaša kao predsednik celom narodu nego sns-u, kada digne platu 10% , cene sutra odma skaču minimum 12%, kada znam kako se dobijaju dobro plaćeni poslovi, kako u jp svako je morao da ima 20 tzv sigurnih glasova da bi ostali na poslu itd itd nisam mnoge viđao a sada u gomiletini svi urlaju.

kasno kume kasno , sada mi ostaje samo da se šalim i palim
Šala je ok
Samo mislim da su stvari već odnele šalu
Sve što se dešava
A svi ako se udružimo (ko hoće, naravno) možemo možda nešto da promenimo na bolje
Ako ne
Ostaje nam da se "šalimo"

Šala je ok
Samo mislim da su stvari već odnele šalu
Sve što se dešava
A svi ako se udružimo (ko hoće, naravno) možemo možda nešto da promenimo na bolje
Ako ne
Ostaje nam da se "šalimo"
mene stvarno ta politička obećanja ne zanimaju jednom sam popušio i više nema šanse da me neko ubedi "ako ja dođem biće svima bolje".
e takvi su trn u oku i jednim i drugim. ko je bio na demonstracijama petog oktobra on to zna, ovajdili se kumovi, braća i švalerke a nigde ih nisam viđao i od svega toga ispade jedno veliko ništa.
zašto ti sada veruješ da će biti bolje?
zašto se nije okupila neka stranka i profilisala da bude pandan sns-u?
zar hoćete da vučić opet očetka ovu propalu opoziciju i obezbedi još 4 godine. ma videli smo da na dža bu ništa dobro ne izađe.
zašto je to tako, pa zato što smo mi takvi, kevćemo po deset godina i onda na ulicu kao nismo videli šta se radi posle dve tri godine.
ne zaslužujemo mi bolje.

mene stvarno ta politička obećanja ne zanimaju jednom sam popušio i više nema šanse da me neko ubedi "ako ja dođem biće svima bolje".
e takvi su trn u oku i jednim i drugim. ko je bio na demonstracijama petog oktobra on to zna, ovajdili se kumovi, braća i švalerke a nigde ih nisam viđao i od svega toga ispade jedno veliko ništa.
zašto ti sada veruješ da će biti bolje?
zašto se nije okupila neka stranka i profilisala da bude pandan sns-u?
zar hoćete da vučić opet očetka ovu propalu opoziciju i obezbedi još 4 godine. ma videli smo da na dža bu ništa dobro ne izađe.
zašto je to tako, pa zato što smo mi takvi, kevćemo po deset godina i onda na ulicu kao nismo videli šta se radi posle dve tri godine.
ne zaslužujemo mi bolje.
Ovo je najperfidnija stvar koju su radikali ubacili u narod. Delegitimizacija petog oktobra. Peti oktobar je iznjedrio svakakve likove, ali je bio NUŽAN KORAK u očuvanju srpskog naroda.

Back