Policija pendrecima na građane koji blokiraju DIF u Novom Sadu, ima i povređenih

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i tendeciozno otvara političku temu uvijeno na pdf religija .
deklariše se kao profesionalac pravoslavac bogomoljac a politikuje i ne pridržava se Isusovih i pavlovih reči da je svaka vlast od boga.
avatar je hinduistička inkarnacija boga a on stavlja Isusa za avatara.
e moja kerki ti i ja se ovde znamo odavno i svađali smo se i mirili, a ovo što je skoro došlo ko zna bre ko su ti ljudi i šta furaju. kaže radi a non stop ga kad uđem na forum on aktivan, ne znam kad stigne da skače i duva u afričku trubu pošto nije ćaci :hahaha:
Luta i nezreo je, ostrascen (a odlika nezrelih je upravo ostrascenost). Nije lose promisljati, ali ne tako da bi ti ispao po svaku cenu u pravu, nego da dodjes do istine, da se smiris pre svega jer bez toga nema ni istine, ni mudrosti, ni resenja...

A Maki je postao uznemiren da svakog "spopada" cak i najsmirenije i najdobronamernije ljude. Ne valja tako.

i tendeciozno otvara političku temu uvijeno na pdf religija .
deklariše se kao profesionalac pravoslavac bogomoljac a politikuje i ne pridržava se Isusovih i pavlovih reči da je svaka vlast od boga.
avatar je hinduistička inkarnacija boga a on stavlja Isusa za avatara.
e moja kerki ti i ja se ovde znamo odavno i svađali smo se i mirili, a ovo što je skoro došlo ko zna bre ko su ti ljudi i šta furaju. kaže radi a non stop ga kad uđem na forum on aktivan, ne znam kad stigne da skače i duva u afričku trubu pošto nije ćaci :hahaha:
P.S. Inace vidim da se salis, ali nisam za to da se nekom meri prisutnost na forumu, ja volim sto je on tu, samo mislim da kroz ovakve postove prosto samog sebe ubedjuje u nesto u sta ni sam nije siguran.

P.P.S. 'Ajde zdravo da ne spamujemo vise, ispamovasmo temu (mada ciju?)!:loL:

"Naša je obaveza da pomažemo bližnjem u nevolji, ali ne čineći pri tom nikakvo nasilje, jer svako je slobodan da izabere da li će da krene putem spasenja." - patrijarh Pavle

Toliko o tome, mislila sam da si zreliji nego sto si izgledao do sad inace se ne bih upustala u raspravu sa nekim tako ostrascenim, nezrelim pre svega.
zakon je na njihovoj strani kao i sila (koju za sad ne upotrebljavaju ili ne u vecoj meri, sto je pogresno po mom shvatanju).
Zar je ovo hrišćanski pristup Kerkira?

vučić jeste izgubio realnost jer misli da mu narod dobro živi ali penicilin je za vas opozicionare. shvatio je jednu stvar
da ste jeftini i tupavi
kada se pojavila milica zavetnica reko ova bije samo tako, hop ćuti evo ti fotelja, čomićka laje laje, ćuti evo ti fotelja, ona nato qurvica op ambasador u nama nebitnoj zemlji
opozicija kaže otvorim frižider on u frižideru, odma reklama ide, sendvičar, pravi sendviče, ćaci, on majcu ćaci.
sad studenti koje ne interesuje politika hoće ipak da se bave politikom :mrgreen: pola njih ima da stavi u vlast. nije problem do njega već do opozicije. ye.be vas ko sansku kozu a najgore od svega što i ne vidite jer ne sagledavate stvari sa strane.
Njemu zapadnjački agenti čine 90 posto državnih činovnika, ali je, po tebi, on sve zayebao i kupio?
Čudo ne kupi nekog Srbina patriotu?

meni sve u ovom što se dešava je što se stvara zla krv među Srbima,
Kojim Srbima?
Ove kriminalce iz Ćaci parka i robijaše koji Gaze decu po ulicama - zoveš Srbima?
Svašta...
Ovaj tvoj je jedva uspeo da skupi 30.000 plaćenika iz cele Srbije, da odslušaju njegovo standardno sviranje *****, ali se i njima smučilo, pa su otišli pre kraja.
Oni će da se bore za tvog Vučića?
'ajde ne zayebavaj...

Pa normalno da treba, narod to voli, samo ako je taj vladar pravican i ako se ne zanese u luksuzu, i odvoji od realnih potreba gradjana (kao Luj XIV).
Dobro je da znaš šta je radio Luj pre nekoliko vekova (pretpostavljam iz objektivnih izvora - onih što su ga skratili za glavu), a ne znaš šta danas rade bate Aca i Andrej?
Pa ti si neobaveštenija od Koštunjavog.

1) Bole ih protesti, ali iskreno boli ih i d.pe. Balansiraju izmedju ocene EU i protesta i tako ce unedogled, zakon je na njihovoj strani kao i sila
Zakon nije na njihovoj strani, a videćemo za silu.
Ovaj tvoj je već naredio upotrebu sile - pa šta je bilo?
2) Ne brini, ne informisu se ljudi samo iz Informera, kakao sam ja saznala za ove neispunjene zahteve? Tako ce i drugi, nije vise to vreme da se slusa samo jedna strana.
Pitaj malo BG policajce - kako se osećaju kada ih Vučićevo kumče napušava u direktnom prenosu, ili pokušaju da izvedu raciju, a zgrada se vodi na Andrejevu nevenčanu suprugu.

3) Vlast je uvazavala studente makar na delima, zaista dala sve od sebe da zahteve ispuni,
Zahtev je da pravosudne institucije rade svoj posao.
Od tvog Vučića niko nije tražio ništa, jer nije nadležan.
ostalo je samo jos tih nekoliko dokumenata. Kad nije zelelo o tome ni da se razgovara
Šta ima da se razgovara u vezi toga?
kad se pocelo cak i sa nasiljem, onda je preduzela nuzne mere, po meni cak i nedovoljne.
Kojim nasiljem?
Gaženjem protestanata automobilima, od strane Vučićevih kriminalaca i funkcionera, koje zovete Lojalisti?
Jer, to je bilo prvo nasilje.
Prvi ste se matili lača...

Ne kritikujem ih, jer su u stalnoj defanzivi i odbrani od "pljuvanja" i izmsiljanja kojecega, neretko na licnoj osnovi.
Baš vala...
Hajde se ti odbrani od izmišljene tvrdnje da je onog policajca u civilu udario žandar?
Pa onda izmišljeni zvučni top, a stručnjaci iz FSB (oni, sećaš se,što su održali konferenciju za štampu) potvrdili da je to neistina.

Poslednja izmena:
Luta i nezreo je, ostrascen (a odlika nezrelih je upravo ostrascenost). Nije lose promisljati, ali ne tako da bi ti ispao po svaku cenu u pravu, nego da dodjes do istine, da se smiris pre svega jer bez toga nema ni istine, ni mudrosti, ni resenja...

A Maki je postao uznemiren da svakog "spopada" cak i najsmirenije i najdobronamernije ljude. Ne valja tako.
on je samo tipičan predstavnik zaslepljenog čoveka nažalost mnogo ih po Srbiji.
pošto na izborima izlaznost bude između 50 i 60% ni jedni ni drugi ne vide da je pola biračkog tela nezainteresovano ili ne vide nikog kome bi dali poverenje ali to ih ni ne interesuje svaki od njih će te svrstati u one druge.
izigravaju mesije "ako nisi sa mnom protiv mene si"
a ja im kažem u poverenju "ma vi ste kurčevi na biciklo" :D
ču ako si u glibu pa hajd i tebe da povučem ako nećeš svašta ću ti reći.
navikni se na to i samo otresi prašinu.

jel ti shvatiš da su i partizani i četnici bili Srbi, ali su partizane Srbe prevarili da budu jugosloveni. tako se i danas radi. "mi" i "vi" dva brata jedan u mi drugi u vi.
to je narod kriv što je podvodljiv.
Kakve veze imaju Četnici i Partizani sa ovim tvojim veleizdajnikom?
Ko njega podržava?
Kriminalci koje plaća da kampuju u Ćaci parku?
Pa ti će se prvi razbežali čim postane gusto.
Jesi li ikad razgovarao sa nekim BG policajcem?
Ili bilo kojim drugim?

Back