POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Ovo si lepo rekao i podsetio na zaboravljenog coveka koji je imao znatnu ulogu. O Mikelicu i njemu slicnima bi se moglo dosta napisati

Prijatelju, .....pa dovoljan je sam fakat ko je Manju Vukotića zamjenio, pa da sve bude jasno!!!!
Ono što je od srpske intelektualne elite u Rvackoj 90. uz Srpstvo stalo,
danas mu se u Srbiji ni za trag ne zna!!!
Sam primjer onog paćenika komunističkog, vajnog vojnog analitičara Anjgirovskog, hebem li ga ni ne znam mu prezime, tu neđe,
i njegovo konstantno promovisanje o nečem suprotnom, o onom kako se prema srpskim dezerterima iz Rvacke u Srbiji, govori!

Људи, већ ми је позлило од:
- читања разноразних анализа на овом Форуму о том догађају у Поточарима. Сви хоће да буду паметни иако то нису. Пишу се свакојаке и једнократне небулозе које више замагљују догађај
него што га објашњавају.
- гледање и слушање разноразних коментара на свим телевизијама са инсертима шта се догодило и шта је Вучић изјавио. Као да се такмиче ко ће више пута да понове један те исти инсерт.
- мука ми је и од разних политичких коментатора који све знају, претпостављају и проричу наредне потезе као да су директни потомци Тарабића. И никада не погоде.
- мука ми је и од оних ,,дресова у црном'' и једних и других који би да профитирају на овом догађају у Поточарима. Па што нису отишли тамо да пале свеће и носе заставе са мртвачким главама?
Мислим да све то треба препустити државним органима да сагледа (ако жели да сагледа јер је можда целисходније да не сагледа) све догађаје у низу и изађе пред народ српски и (не)извести нас о ставу који је држава заузела.
Све остало је само наклапање које почиње да нервира.

Bez obzira na to kakav je današnji vrh SPC jeste činjenica da je SPC tokom ropstva pod Turcima održala Srbe. Što se to nekome ne sviđa je druga stvar.

Da na takvom smo geostrateškom položaju. I tu nema pomoći.
1.Kolko znam svi pokoreni narodi balkana su u globalu odrzali identitet cak i oni kod kojih se preslo na drugu veru-albanci.Ne znam zasto je SPC nesto tu posebna s obzirom da su i drugi naordi isto ostvarili a i srbi su imali i vancrkvenu kulturu koja je odrzavala identitet kroz epske pesme npr.

2.taj geostrateski polozaj je toliko vazan da su nas 90tih 10 godina drzali pod sankcijama a da niko nije primetio.Gasovodi nas eto ponovo mogu obici.Taj geostrateski polozaj kao i navodno ogromno rudno bogatstvo Srbije je najvecim delom mit.

Да, Србија је имала битну позицију у раном средњем веку када се налазила на пола пута између Рима и Цариграда.

Ипак, тежиште света се данас померило северније, па је поента у данас више у Украјини, преко које и иду велики гасоводи, и која је погранична регија ЕУ и Русије.

KURIR EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Crni labudovi organizovali linč na Vučića!

Elitna jedinica BiH tokom rata"Crni labudovi" su tokom rata na prostoru Bosne i Hercegovine bili specijalna jedinica koja je delovala u sastavu Armije Republike BiH

aleksandar-vucic-potocari-srebrenica-napad-foto-nemanja-pancic-1436690898-699181.jpg

BEOGRAD - Udruženje boraca "Crni labudovi", uz podršku i pomoć državnih struktura u BiH, organizovalo je juče brutalan napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića i srpsku delegaciju u Potočarima, ekskluzivno saznaje Kurir.

Između 20 i 30 pripadnika ovog udruženja bilo je raspoređeno duž trase u Potočarima kojom je trebalo da prođe premijer Vučić. Očigledno je da je napad bio detaljno isplaniran, jer su napadači znali tačno vreme kada će se premijer Vučić pokloniti žrtvama i krenuti stazom. Tako su se i rasporedili - prvi, oni blizu spomenika, počeli su sa zvižducima i urlicima čim je on krenuo, kako bi potpalili masu i poslali signal onima duž putanje da on nailazi i da krenu u napad. A napad kamenicama, flašama i raznoraznim predmetima krenuo je sinhronizovano, tačno po putanji kojom se kretao - otkriva izvor Kurira i dodaje da operativni podaci ukazuju da je linč verovatno organizovan iz Sarajeva.

Elitna jedinica BiH tokom rata"Crni labudovi" su tokom rata na prostoru Bosne i Hercegovine bili specijalna jedinica koja je delovala u sastavu Armije Republike BiH, a prvi komandant bio je Senad Mehdina Hodžića, koji je poginuo 10. maja 1992. u zaseoku kod Sapne. Posle njegove pogibije jedinica dobija naziv upravo Crni labudovi.

Hodžića su nasledili Hajro Mešić i Hase Tirić. Nakon pogibije Hodžića i Mešića, Tirić je u narednim godinama rata vodio ovu elitnu jedinicu. Hodžić je jedan od devetorice boraca iz cele BiH koji je odlikovan Ordenom heroja oslobodilačkog rata. Dobitnik je i Zlatnog ljiljana.

Да није овај Блајби заправо Чеда, само се прерушио?

Ма није, јер овај Чеда врло добро игра глупака који прича небулозе, а Блајби не може да схвати ни просто проширену реченицу којом му се нешто објашњава.
Једини грех Срба је што одбијају да предају своју земљу мирно, и што одбијају да умру мирно :)
До сада су мислили да нас почисте и Турци, и у Балканским ратовима, и у Првом, и Другом, па после тога Хрвати, потурице, Албанци... који је проблем био? :)
Што Срби живе на неком простору и одбијају да своју дедовину предају неком ко се јуче излегао, ал ето има права да све отме и убија како му воља.
Извините што постојимо, много смо геноцидни што нисмо до сад умрли када сте ви пожелели. Ал не брините, пре ће нестати вас покретних лутака Америке и Британије, него нас Срба, јер лутке досадне и прерасту се па бивају бачене. :)

Да, Србија је имала битну позицију у раном средњем веку када се налазила на пола пута између Рима и Цариграда.

Ипак, тежиште света се данас померило северније, па је поента у данас више у Украјини, преко које и иду велики гасоводи, и која је погранична регија ЕУ и Русије.

Zato se EU toliko potrudila da zaustavi juzni tok :kafa: zato sto nismo vise bitni..
Zato nas NATO bombardovao i oteo zemlju da bi postavio najvecu bazu u okolini na tlu srbije.. zato sto ova regija nije bitna itd.

Пази, сад кад ти не не свиђа шта сам ти написао крећеш са контранападом кроз увреде. То није лепо. Ја комуњара нисам, чак сам један од оних који највише осуђују комунизам на форуму.

Пре доласка комуниста на власт Србија је била једна велика, славна, мултиетничка земља.

Сви становници Србије треба Србију да сматрају својом земљом а Срби не треба да се осећају угроженим јер смо огромна већина у земљи. Такође и остали треба Србију да сматрају својом земљом. И углавном је сматрају, мада, кад се појави неко као и ти и каже "Србија је моја, није твоја, иди тамо негде (не можеш да кажеш "Тамо негде одакле си дош'о" јер углавном нису дошли већ су врло дуго ту)". Асмир Колашинац Србију сматра својом земљом, али кад чује или прочита оно што напишеш, онда му заиста дође да се запита је ли Србија његова земља. Такође и Алберт Нађ (који је напсовао Хрвате у сред Зјагреба), па сестре Молдован, па пливач Чаба Силађи итд..итд. И сви они воле (и треба да воле) земљу у којој живе али кад се појави неко као ти, онда се запитају да ли треба да је воле и да ли су можда угрожени у земљи под чијом заставом наступају.

Iskreno ako ti se da 100 godina dokaza i ti pored toga vrtis jednu te istu pricu zastupas teyu onih koji su nas upropasili,ja drugacije ne mogu stvarno da reagujem jer me to pogadja,prosto takvo razmisljanje nas je dovedo dovde.A te price multietnicnost,to vlada samo na papiru,i to se nigde u takvom smislu ne primenjuje kao kod nas,dakle,uzzmi primer Madjare,ljudi postuju sebe,zato su u EU,a gde smo mi koji postujemo sve zive manjine,meni se iskreno skurcila ta politika,ajmo jednom da se ugledamo na pametnije,ne zato sto je to u nekim suprotnostima sa proklamovanim ciljevima vec zato sto se svi narodi na ovoj zemaljskoj kugli tako ponasaju.Prosto dosta je gluposti.Evo ti sad vlada to misljenje sto ti zastupas,pa kako prolazimo,jednostavno nervira me sto se glas obicnog sveta ne cuje,nego glas Nato sluga,e pa to nam ne treba,ili cemo imati svoju zemlju kao npr Madjari,hrvati,grci,ili je necemo imati.

Zato se EU toliko potrudila da zaustavi juzni tok :kafa: zato sto nismo vise bitni..
Zato nas NATO bombardovao i oteo zemlju da bi postavio najvecu bazu u okolini na tlu srbije.. zato sto ova regija nije bitna itd.

Не, ЕУ је зауставила јужни поток јер је увела санкције Русији, а НАТО је желео да има доминацију над целом Европом. Исто би урадио и да је, рецимо, Исланд одлучио да гранатира Гренланд, и да се држи комунизма до последњег даха.

Какве везе има геостратешки положај Србије са заустављањем Јужног потока?

Другари, помирите се са чињеницом да смо небитни и да нам је геостратешки положај никакав. Балкан је голи рацку на светској мапи.

Продана коме, чему?

S obzirom da je nacionalisticki huskac - NATO-u (SAD, Britanija, Nemacka)

- - - - - - - - - -

A ti si jedan od tih koji bi slavio da su muslimani ubili Vucica.

Sta vam nije jasno...........medije ne kontrolise Vucic, nego zapad, ili hoces da kazes da Vucic sam sebe pljuje.
90% medija, kao i na ovom forumu, je samo pljuvacina na Vucica.

Ma, naprotiv.

Mnogo bi mi bilo draze da je otisao na dzenaz-hadziluk 2013. godine, pa da mu onaj roj strsljenova jos bolje istakne usne.

...
колика је мржња муслимана и да ли јој има лека.
...

Mržnja postoji,
obostrana je
i naročito je izražena među neobrazovanim stanovništvom.

Ali to nikako ne treba zaključivati na osnovu jučerašnje posete Vučića.
Njegov odlazak na sahranu ratnih neprijatelja
je naravno apsolutan promašaj
i diplomatski kiks !

Njegov odlazak tamo je opravdan jedino u slučaju
ako je hteo da napravi srannje na sahrani !

E sad o leku protiv mržnje !

Mislim da ga treba tražiti među onim lekovima koji su antireligijski ili nadreligijski.

Antireligijski su oni koji podrazumevaju
društvene sisteme bez religije,

a nadreligijski su oni koji imaju nekog opipljivijeg idola
od postojećih Bogova.

Zasad je najjači nadreligijski lek idol zvani Dollar $ !
Poklonimo mu se :kpozdrav:

Dakle, komunizam ili dolarizam !

...mislim da je Vuciceva posjeta
bila,
drskost, hrabrost,
jedini moguci nacin iskupljenja
bez obzira na ishod
ali
manjkavost je sto je i zloupotreba Institucije Premijera
isto je i gradonacelnika Srebrnice
distanca istorijska je mala
za vinovnike
bez obzira na nauk ovog Naroda
da sve trpi i oprasta
sve uvelica i zloupotrijebi
nadmasi sebe
i ponizi...tako bi rekao veliki Romun,- Mirca Elijade...

Србија је подједнако кућа свих оних који у њој живе. Припада једнако и нама и Бошњама и Мађарима и Власима и Шћиптарима и Русинима и осталима.

Није Србија наша кућа а да су ови други набројани подстанари.

Чак, многи од набројаних су староседеоци у Србији а део Срба је дошао у Србију.

Поента је да свима њима и свима нама Србија припада подједнако.

Ah, ma nemoj. Ako nam pripada podjednako, zasto onda ruse tu zajednicku kucu?
Oni sami je ne vide kao svoju drzavu ni svoju kucu, uprkos svim pravima koja imaju, al ti eto sebi sugerises da oni nas vole, i zele da s nama zive u miru.:roll:

- - - - - - - - - -

Uvek na kraju price mi Srbi spadnemo na isto: uvek smo ugrozeni, uvek nam neko preti, hoce da nas iskoreni, samo sloga nas spasava, uz pravoslavnu crkvu napravno...

I TO TAKO VEC VEKOVIMA....

PA DOKLE BRE, KADA CEMO VEC JEDNOM POSTATI NORMALAN NAROD KAO I SVI DRUGI, KOGA NIKO NE PROGANJA, NE PRITISKA I ZELI DA ISKORENI?! KADA CE SRBJA PROVESTI BAR 50 GODINA BEZ RATA SA NAJVECIM SILAMA ???

To je pravo pitanje, dobra moja Pikolina...:rtfm:

Imam resenje, ...........kad krenemo na Berlin i London, i na "miroljubive" susede,..........kad pocnemo da otimamo tudje, onda cemo biti "normalni"

Ovaj tvoj post je najveća glupost. Otvoren poziv na ubijanje, jurnjava razjularene mase na Srpskog premijera je kao ništa po tebi. Tu priču možeš da prodaš nekom NATO fanatiku ili samom sabi nikome više....
Pa postoje mnogi ljudi koji su besni na tvog voljenog Vucka i nejgovu predjasnju radiklasku retoriku velicanje Mladica i negiranje Srebrenice.Moglo se ocekivati da ce biti nekih problema pogotovu uzevsi u obzir veto oko srebrenice i naelektrisanu atmosferu.
Niko od bosnjackih politicara nije pozdravio napad na Vucica kao niko iz sveta.Samo u vasim glavama postoji nekakva zavera da se Vucko napadne a ovaj incident je bio vise u prilog nama njego nima jer ispada da je Vucko ponudio pomirenje,a oni na njega kamenjem.
Ali kad razmislim Vucko se stalno oglasava da mu neko preti i radi o glavi pa me ovakva karakterizacija dogadjaja nije iznenadila.
I cudan je to atentat sa flasama vode.

IZAZIVANJE PANIKE

Vučić možda jeste bio napadnut, ali na njega nije izvršen nikakav atentat i sa tom činjenicom moramo da se pomirimo. O kategoriji napada možemo diskutovati, ali je činjenice da do ovog incidenta nikada ne bi došlo da Vučić nije samovoljno doneo odluku da se prošeta razularenom masom.

Vučićeva savetnica za medije, Suzana Vaseiljević, izjavila je sledeće za “B92″:

- Kada je položio cveće i kada smo krenuli pored zida na kom su ispisana imena žrtava, masa je krenula da viče “ubi četnika“ i “ubi Vučića“, a onda su poletele kamenice, čaše, flaše, cipele, sve što je moglo… Imali smo pet sekundi da nestanemo, da smo ostali duže niko od nas danas ne bi bio u Beogradu, rekla je Vasiljevićeva.

Ovo je možda najgluplja tvrdnja koja je izneta u javnosti povodom ovog događaja!

Očigledno je da je Suzana po direktivi Aleksandra Vučića naterana da izjavi ovako nešto. Na osnovu njenih reči, stiče se utisak da su besni građani bili naoružani puškama, a ne cipelama i flašama! Na snimcima se ne vidi kamenje, već cipele, flaše, čaše, itd. Ako Suzana smatra da su cipele, flaše, čaše i drugi predmeti mogli da pobiju srpsku delegaciju u Potočarima za pet sekundi, potrebno je sazvati konzilijum psihijatara kako bi se utvrdio stepen njene psihološke poremećenosti.

Izvini, nisam znala da si corav, pa samo nazires neke obrise, razumem da nije jednostavno, i da cesto ubodes u goovno,................ali oci nas vecine ovde nas odlicno sluze.

Jbt, usli smo u novu fazu manipulacije,............ne verujte svojim ocima.:dash::dash:

Ја се још увек сећам Господареве изјаве да ће га убити али да ће он наставити...само се не сећам поводом чега је то изјавио. Господар је храбар и снажан, он ће све херојски издржати.

Pa postoje mnogi ljudi koji su besni na tvog voljenog Vucka i nejgovu predjasnju radiklasku retoriku velicanje Mladica i negiranje Srebrenice.Moglo se ocekivati da ce biti nekih problema pogotovu uzevsi u obzir veto oko srebrenice i naelektrisanu atmosferu.
Niko od bosnjackih politicara nije pozdravio napad na Vucica kao niko iz sveta.Samo u vasim glavama postoji nekakva zavera da se Vucko napadne a ovaj incident je bio vise u prilog nama njego nima jer ispada da je Vucko ponudio pomirenje,a oni na njega kamenjem.
Ali kad razmislim Vucko se stalno oglasava da mu neko preti i radi o glavi pa me ovakva karakterizacija dogadjaja nije iznenadila.
I cudan je to atentat sa flasama vode.
Prvo, Vučić je premijer Srbije i kada ode negde u inostranstvo on predstavlja sve gradjane Srbije, čak i mene koji nisam njegov glasač niti simpatizer. To što ja ili neko do mojih sugradjana nisu simpatizeri Vučića je naša unutrašnja stvar. U inostranstvu Vučić predstavlja sve nas u Srbiji.

Vučić je otišao na komemoraciju upravo iz razloga koji si sam naveo, radi pomirenja i ako se u Srbiji ne salže većina grdjana da je uopšte trebao da ide, otišao je verujući da će postići nekakav rezultat. Pošto je BIH strojena demokratskim principima, BIH nij euskratila dolazak Srpkom premijeru ali je takodje dužna da mu obezbedi bezbednost kada je već prihvatila Vučićev dolazak na poklonjenje majkama Srebrenice.

Negiranje napada na Vučića je čist primitivizam, ispada da je celi svet ćorav samo oni koji su ipunjeni mržnjom imaju neke teorije kako ih je neko naveo na tako nešto. To su čiste gluposti. Oćeš da kažeš i da negiraš postojanje mržnje prema Srpskome narodu, pa ona je ispoljena ćak i na ovom forumu i dozvoljavaju se ovakve kreteneske konstatacije. Mržnja prema Srbima kulminirala je u Srebrenici, to je problem poturica u BIH. Srbija i dalje želi mirne odnose sa BIH i u tom smislu u potpunosti podržavam premijera i ako nisam njegov glasač, jer to jeste zaista jedini put, jer kome normalnom je stalo do ratovanja i ubijanja, samo nenormalnima, koji su se osvedočili u Srebrenici.

Evo snimak ako još neko ne veruje da je Srpski premijer napadnut i da mu je otvoreno prećeno smrću....

On je tamo u Srebrenicu otisao radi svoje reklame , samopromocije kao sto je otisao u Feketic da spasava autobus u snegu...

Tadic je bio u Srebrenici i izvinuo se muslimanima za taj zlocin, zamislite da je svaki Nemacki kancelar posle Vili Branta se jos 500 puta izvinuo...

Naravno da muslimani Vucica nece u Srebrenici docekati sa aplauzom, jer oni muslimani nisu glupi ko mi Srbi pa da padnu na Vucicevu demagogiju...

Mene ne brinu ni muslimani ni hrvati ni Amerikanci mene brinu nasi Srbi koji nas upropastise...

Najveci je debilizam uporediti Srbe iz 90ih sa Nemcima iz drugog svetskog rata.

To poredjenje sa nacistickom Nemackom mnnogo bolje paše Hrvatima,Bosnjacima i Albancima nego Srbima.

Ово што сада прочитах од стране Alter_Ego_ је доказ да људска глупост нема границе.
Да је дотични уопште погледао све снимке, видео би да итекако лете каменице, а не само ципеле или флаше.
Видео би да је српска колона једва успела да се извуче од напада масе, и чуо би како му псују српску мајку, како узвикују "убиј четника" и слично.
Сваком нормалном човеку је јасно да је оно била маса жељна српске крви и да би тако прошао било који Србин да је био тамо, заправо прошао би горе јер било који други Србин нема онакво обезбеђење.
Оно је био отворени напад и линч свих нас заједно, а Сребреница је један од најгорих историјских фалцификата са намером да се оцрни све српско.
И докле ће да се јављају уцвиљене потурице са социјалном причом како је њихов Насер Орић јунак који се голорук бранио од српске агресије масакрирајући српску децу, жене и старце широм Сребренице и подриња годинама у назад? Ал ето ми дођосмо на вековну територију потурица да их малтретирамо на прагу њихових кућа, као да ту Срби никад живели нису, и као да их исте те потурице нису терорисале још од времена кад су продале своју веру, па преко оба светска рата до данас.
Стида немате продане душе, ни образа ни људскости!

Back