Пази, сад кад ти не не свиђа шта сам ти написао крећеш са контранападом кроз увреде. То није лепо. Ја комуњара нисам, чак сам један од оних који највише осуђују комунизам на форуму.
Пре доласка комуниста на власт Србија је била једна велика, славна, мултиетничка земља.
Сви становници Србије треба Србију да сматрају својом земљом а Срби не треба да се осећају угроженим јер смо огромна већина у земљи. Такође и остали треба Србију да сматрају својом земљом. И углавном је сматрају, мада, кад се појави неко као и ти и каже "Србија је моја, није твоја, иди тамо негде (не можеш да кажеш "Тамо негде одакле си дош'о" јер углавном нису дошли већ су врло дуго ту)". Асмир Колашинац Србију сматра својом земљом, али кад чује или прочита оно што напишеш, онда му заиста дође да се запита је ли Србија његова земља. Такође и Алберт Нађ (који је напсовао Хрвате у сред Зјагреба), па сестре Молдован, па пливач Чаба Силађи итд..итд. И сви они воле (и треба да воле) земљу у којој живе али кад се појави неко као ти, онда се запитају да ли треба да је воле и да ли су можда угрожени у земљи под чијом заставом наступају.