POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Nema MUP Republike Srpske nikakve veze sa time.

- - - - - - - - - -

I otkad ja pricam da je Dmitrovic dusa prodana?

Откад причаш и објасни коме је продана?

- - - - - - - - - -

MUP-u Republike Srpske nije bilo dozvoljeno da obezbedjuje Vucica i sva sreca sto nije, jer bi sad svalili krivicu na njih.

Za obezbedjenje su bili zaduzeni federalni organi.

Не чему засниваш своју тврдњу, радиш за федералну службу па имаш податке из прве руке?

Пази, сад кад ти не не свиђа шта сам ти написао крећеш са контранападом кроз увреде. То није лепо. Ја комуњара нисам, чак сам један од оних који највише осуђују комунизам на форуму.

Пре доласка комуниста на власт Србија је била једна велика, славна, мултиетничка земља.

Сви становници Србије треба Србију да сматрају својом земљом а Срби не треба да се осећају угроженим јер смо огромна већина у земљи. Такође и остали треба Србију да сматрају својом земљом. И углавном је сматрају, мада, кад се појави неко као и ти и каже "Србија је моја, није твоја, иди тамо негде (не можеш да кажеш "Тамо негде одакле си дош'о" јер углавном нису дошли већ су врло дуго ту)". Асмир Колашинац Србију сматра својом земљом, али кад чује или прочита оно што напишеш, онда му заиста дође да се запита је ли Србија његова земља. Такође и Алберт Нађ (који је напсовао Хрвате у сред Зјагреба), па сестре Молдован, па пливач Чаба Силађи итд..итд. И сви они воле (и треба да воле) земљу у којој живе али кад се појави неко као ти, онда се запитају да ли треба да је воле и да ли су можда угрожени у земљи под чијом заставом наступају.

podržavam....
p.s.
kako glupo pojedinci razmišljaju a onda se ljute što mali LJajić neće da peva srpsku himnu....

Више од 20 година се бавим лично истраживањем колика је мржња муслимана и да ли јој има лека.Провео сам дуго времена на ттериторији општине Пазара као и у Црној Гори и знате ли до којег сам закључка дошао?Једноставно Србе цене само ако има разлога ,никада нису волели Србе јер потичу од њих а то неби признали и да им је глава у питању.Србе неће дирати само ако немају подршку некога ко мрзи СРБЕ.

Izgleda da ima velike istine u ovome, nazalost.

Dobar komentar a narocito ovo poslednje.

Eto Rajko Dmitrovic lepo kaze da je sve ovo maslo Velike Britanije i da Englezi zele da zapocnu novi rat na Balkanu i ubiju Vucica.

Mislim da je to sada svima jasno.

Englezi/ Nemci/ Amerikanci koriste Bosnjake i Albance, i njihovu nemerljivu mrznju prema nama da zapocinju ratove i sukobe na Balkanu

Kako 90tih tako i danas 20 godina kasnije.

Dakle Srbija je zemlja u kojoj je vecinsko stanovnistvo Srpsko i kao u Americi,Australiji,Kanadi i bilo gde stranac koji hoce nase drzavljanstvo mora i da ga zasluzi.Sta je tu lose?Cast i hvala svima koji svoj pasos i drzavljanstvo na kome pise Srbija nose dostojanstveno i casno.

ovde se ne priča o strancima već o ljudima koji nisu Srbi a generacije i generacije su im rođene ovde....ti ljudi imaju apsolutno ista prava kao i ja...

- - - - - - - - - -

muslimani su nešto drugo....ja sam još pre 25 godina rekla da je islam opasnost 21 veka i bila sam u pravu...
p.s.
naši muslimani su nešto treće...Turci ih nikada nisu prihvatili a mi ih odbacili....zato su izmislili da potiču od Bogumila...ne bi priznali da su poturice ni po cenu života...

Kada je Tadic bio tamo njega nisu teli da vataju.

Ocigledno je da muslimanima ova dvojica se ne cine isto.

Zasto?

Greska je bila u OSOBI koja je posleta tamo.
Плиткоумно и незрело.
Када је Тадић био тамо пре деценију хајка коју муслимани оркестрирано спроводе од краја рата против Срба још није дала резултате у пуној мери.
Сад су сазрели млади и полудели џихадисти.
Зато је Федерација БиХ и постала данас расадник џикад екстремиста који ратују где год их хоџе упуте.
Сем тога Тадић и није имао пун мандат да иде у Поточаре, влада Војислава Коштунице је ладно одбила захтев западњачких амбасадора да пошаље представника на кмекавску сесију(а исто тако и да донесе резолуцију о тзв Сребреници, то је тек мистер извињотка и антисрбска ДС изгласала), а Тадија је тамо представљао себе.

Више од 20 година се бавим лично истраживањем колика је мржња муслимана и да ли јој има лека.Провео сам дуго времена на ттериторији општине Пазара као и у Црној Гори и знате ли до којег сам закључка дошао?Једноставно Србе цене само ако има разлога ,никада нису волели Србе јер потичу од њих а то неби признали и да им је глава у питању.Србе неће дирати само ако немају подршку некога ко мрзи СРБЕ.

Koje metode koristis u istrazivanju?

- - - - - - - - - -

Bezi bre....:D

Eto Rajko Dmitrovic lepo kaze da je sve ovo maslo Velike Britanije i da Englezi zele da zapocnu novi rat na Balkanu i ubiju Vucica.

Mislim da je to sada svima jasno.

Englezi/ Nemci/ Amerikanci koriste Bosnjake i Albance, i njihovu nemerljivu mrznju prema nama da zapocinju ratove i sukobe na Balkanu

Kako 90tih tako i danas 20 godina kasnije.

Pa jeste da oni "guraju" to od samog pocetka, ali ipak, juce su smirivali situaciju, a ne raspirivali i to nesto govori. Taj deo mislim da nije bas najbolje napisan, mada na osnovu iskustva uvek treba biti oprerzan i s tim, samo prosto ovog puta to nije bio slucaj. Izgleda da se ni sami nisu nadali ovolikom ispoljavanju divljastva i mrznje pa su zacutali (postidili se, sta li...?).

Kada je Tadic bio tamo - njega nisu teli da vataju, a kamoli ubiju.

Zasto?

Moguce da je i to, u nekoj licnoj netrpeljivosti "bivseg cetnika" jer se to moglo zakljuciti po uzvicima, ipak trebalo je ili bolje obezbedjenje, ili preporuka da ne dodje kad vec nije ispostovano sve oko bezbednosti do detalja.

Bilo kako bilo, ima u ovom tekstu istine, i sto kaze Tihi, s njima krajnji oprez, a ja licno nikad vise ih ne bih pogledala da sam na mestu bilo kog naseg zvanicnika. Dosta im je bilo.

Kada je Tadic bio tamo - njega nisu teli da vataju, a kamoli ubiju.

Zasto?

Kad je Tadic bio tada jos nisu sazreli uslovi za pokretanje Dzihada na Balkanu.

Sada je pod pokroviteljstvom Amerike Nemacke i Engleske muslimanima na Balkanu naredjeno da napadnu na Srbiju i Makedoniju

Zato se razvija mrznja i poziva na nasilje preko njihovih medija protiv Srba

muslimani su nešto drugo....ja sam još pre 25 godina rekla da je islam opasnost 21 veka i bila sam u pravu...
p.s.
naši muslimani su nešto treće
...Turci ih nikada nisu prihvatili a mi ih odbacili....zato su izmislili da potiču od Bogumila...ne bi priznali da su poturice ni po cenu života...

Da, u svakom slucaju jesu opasnost, sada ne zbog Srebrenice samo nego i u svetu se to jos bolje vidi, medjutim, mi smo "zadnja rupa na svirali" u Evropi oko tog pitanja, niko se jos i nama ne bavi ili samo deklarativno, pa zato moramo da se samoorganizujemo, ali opet tako da ne izazivamo sukobe (ili mrznju) i tamo gde ih nema ili ne mora biti, ali ni veliku popustljivost, kao do sada. Vreme je da ser malopo ovom pitanju "ispravimo".

- - - - - - - - - -

Bezi bre....:D

Pa ako ti desavanja u svetu i kod nas zadnjih 10 godina ne govore nista, onda.....blago tebi.

Плиткоумно и незрело.
Када је Тадић био тамо пре деценију хајка коју муслимани оркестрирано спроводе од краја рата против Срба још није дала резултате у пуној мери.
Сад су сазрели млади и полудели џихадисти.
Зато је Федерација БиХ и постала данас расадник џикад екстремиста који ратују где год их хоџе упуте.
Сем тога Тадић и није имао пун мандат да иде у Поточаре, влада Војислава Коштунице је ладно одбила захтев западњачких амбасадора да пошаље представника на кмекавску сесију(а исто тако и да донесе резолуцију о тзв Сребреници, то је тек мистер извињотка и антисрбска ДС изгласала), а Тадија је тамо представљао себе.

wkn-vu.jpg

"Ovo nije napad na srpskog premijera Aleksandra Vučića, već je ovo napad na žrtve i na naše dostojanstvo", rekla je Tanjugu predsednica Udruženja Majke Srebrenice i Žepe Munira Subašić.

"Meni je žao jer sada svi mediji pričaju o incidentu,a žrtve više niko ne spominje", rekla je Subašić istakavši da ona napad ne opravdava, te da je to delo grupe huligana.

U telefonskom razgovoru za Tanjug Subašić je rekla da je sve počelo s mirom, da se ona, kao i druge majke tog udruženja, pozdravila sa Vučićem po dolasku u Memorijalni centar, te okačile mu "Cvet Srebrenice" na rever.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/5...vo-nije-napad-na-Vucica-ovo-je-napad-na-zrtve

- - - - - - - - - -

Kad je Tadic bio tada jos nisu sazreli uslovi za pokretanje Dzihada na Balkanu.

Sada je pod pokroviteljstvom Amerike Nemacke i Engleske muslimanima na Balkanu naredjeno da napadnu na Srbiju i Makedoniju

Zato se razvija mrznja i poziva na nasilje preko njihovih medija protiv Srba

Ako je i od tebe - mnogo je! :lol:

wkn-vu.jpg

"Ovo nije napad na srpskog premijera Aleksandra Vučića, već je ovo napad na žrtve i na naše dostojanstvo", rekla je Tanjugu predsednica Udruženja Majke Srebrenice i Žepe Munira Subašić.
"Meni je žao jer sada svi mediji pričaju o incidentu,a žrtve više niko ne spominje", rekla je Subašić istakavši da ona napad ne opravdava, te da je to delo grupe huligana.

U telefonskom razgovoru za Tanjug Subašić je rekla da je sve počelo s mirom, da se ona, kao i druge majke tog udruženja, pozdravila sa Vučićem po dolasku u Memorijalni centar, te okačile mu "Cvet Srebrenice" na rever.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/5...vo-nije-napad-na-Vucica-ovo-je-napad-na-zrtve
Кога брига шта дроби МунДира, профитерка?
А да тебе и сличне је брига.
Што сте изостали с хепенинга, а могли сте канути неку кинту МунДири, жали се на беспарицу откад је сину купила вилу на Јадрану, стан у Сарајеву у џип од 3.000+ кубика.

Кога брига шта дроби МунДира, профитерка?
А да тебе и сличне је брига.
Што сте изостали с хепенинга, а могли сте канути неку кинту МунДири, жали се на беспарицу откад је сину купила вилу на Јадрану, стан у Сарајеву у џип од 3.000+ кубика.
Svi ukljucujuci i bosnajcke politicare osudjuju incident.
Vase teze o nekakvom zlom planu zapadnih sila da izazovu dzihad preko organizanja atentata plasticnim flasama sa vodom nemaju veze sa realnoscu.

Zar ne shvatas da je ovo jedna tipicna ratnohuskacka tema, zadojena mrznjom i sovinizmom?

A kljuca nema.....

Cuj, opsednuti Nesko sprovodi SVOJA istrazivanja...:hahaha:

Pa ne zivis ti ovde, nego mi, a on jos i na Kosovu gde je vec s pravom uvrezeno takvo misljenje.

Mozda tema i nije pravilno postavljena, mozda je i za kljuc, ali osnovna ideja i poruka teme jeste dobra i za razmatranje, s tim se slazem i na to sam htela da skrenem paznju svojim kratkim ucescem.

Dmitroviću skin'o si masku Srpstva, ....provirila srpska ********* ispod nje,
ona što je od borbe Srba za gole živote u Rvackoj spizdila pravo za Beograd.
Nije Dmitroviću druga Srbija noge fukari svjetskoj raširila,....
Vučić, Vučić je to uradio, ......a malo ćete popričekati da vas hebu, .....za sad vas kamenjem, ko bjednike gađaju.
Dmitroviću, ......da nisi bjjedni komunistički otpadnik, mene nisi slaga,........znam te dobro još dok si Mikeliću ispod skuta virio!

Pa ne zivis ti ovde, nego mi, a on jos i na Kosovu gde je vec s pravom uvrezeno takvo misljenje.

Mozda tema i nije pravilno postavljena, mozda je i za kljuc, ali osnovna ideja i poruka teme jeste dobra i za razmatranje, s tim se slazem i na to sam htela da skrenem paznju svojim kratkim ucescem.

Uvek na kraju price mi Srbi spadnemo na isto: uvek smo ugrozeni, uvek nam neko preti, hoce da nas iskoreni, samo sloga nas spasava, uz pravoslavnu crkvu napravno...

I TO TAKO VEC VEKOVIMA....

PA DOKLE BRE, KADA CEMO VEC JEDNOM POSTATI NORMALAN NAROD KAO I SVI DRUGI, KOGA NIKO NE PROGANJA, NE PRITISKA I ZELI DA ISKORENI?! KADA CE SRBJA PROVESTI BAR 50 GODINA BEZ RATA SA NAJVECIM SILAMA ???

To je pravo pitanje, dobra moja Pikolina...:rtfm:

Uvek na kraju price mi Srbi spadnemo na isto: uvek smo ugrozeni, uvek nam neko preti, hoce da nas iskoreni, samo sloga nas spasava, uz pravoslavnu crkvu napravno...

PA DOKLE BRE, KADA CEMO VEC JEDNOM POSTATI NORMALAN NAROD KAO I SVI DRUGI, KOGA NIKO NE PROGANJA, NE PRITISKA I ZELI DA ISKORENI?! KADA CE SRBJA PROVESTI BAR 50 GODINA BEZ RATA SA NAJVECIM SILAMA ???

Zbog svoje pozicije, srbija ce uvek biti meta velikih sila.. uvek ce se ovde boriti za prevlast :kafa:

To mozda jeste pravo pitanje, ali ne zaboravi da zapadne zemlje (koje smatras i hajde da kazem, zaista se i smatraju normalnim bar u pogledu poslovanja i ekonomije) isto tako imaju problema s muslimanima, trako da ce po svemu sudeci ova prica da traje.

Bez obzira na to kakav je današnji vrh SPC jeste činjenica da je SPC tokom ropstva pod Turcima održala Srbe. Što se to nekome ne sviđa je druga stvar.

- - - - - - - - - -

Zbog svoje pozicije, srbija ce uvek biti meta velikih sila.. uvek ce se ovde boriti za prevlast :kafa:

Da na takvom smo geostrateškom položaju. I tu nema pomoći.

Dmitroviću skin'o si masku Srpstva, ....provirila srpska ********* ispod nje,
ona što je od borbe Srba za gole živote u Rvackoj spizdila pravo za Beograd.
Nije Dmitroviću druga Srbija noge fukari svjetskoj raširila,....
Vučić, Vučić je to uradio, ......a malo ćete popričekati da vas hebu, .....za sad vas kamenjem, ko bjednike gađaju.
Dmitroviću, ......da nisi bjjedni komunistički otpadnik, mene nisi slaga,........znam te dobro još dok si Mikeliću ispod skuta virio!
Ovo si lepo rekao i podsetio na zaboravljenog coveka koji je imao znatnu ulogu. O Mikelicu i njemu slicnima bi se moglo dosta napisati

Back