POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Ko Srbe tuce po usima? Zasto ih tuce po usima? O cemu ti pricas?

Брате јел ти прочиташ пост пре него што га реплицираш ?

Original postavio Милунка Савић

Не, али, како рекох, то и није тема.

Тема је (свих тема) што Србе, као такве, наши непријатељи уистину туку по ушима, систематски, а неки од вас се томе у ствари радују...

За одговор се обрати госпођи Милунки.И следећи пут пре него што пожуриш да се направиш паметан прво прочитај пост па онда реплицирај

Ja sam 11 godina radio u Brckom u mnogonacionalnoj sredini.

Mene niko ne bi dirao da sad odem i svi bi me postovali i pruzili mi ruku: i Hrvati i Bosnjaci i Srbi!

Ja sam nikome nisam ni zamerio niti koga ubio.

Ni drzao u ratu nikome stranu.

KO JESTE - NEK STREPI I DOKAZUJE SE....

Mene NIKO nece tamenovati.......A neke hoce.....Neki ce odgovarati i za ratne zlocine....Ja necu...Niti cu braniti zlocince bilo koje vere i nacije.

najgore prolaze takvi koji misle da im niko ne bi nista, jer eto oni nisu ucestvovali ni u cemu.

Каменицу у главу нису добили срби,већ Вучић.А то што ти између Србије и Александра Вучића стављаш знак једнакости није ништа што до сада није сто пута виђењо.
Управо је за рачун тих непријатеља Вучић ишао да се клања у поточаре,што неке од вас радује.

Ми Срби правимо разлику између Срба и Вучића. Међутим, из муслиманске перспективе, Вучић је Србија, Република Српска и Срби. Или прецизније, "србоћетници". Они који су гађали Вучића, желели су да погоде Србе. Односно, када бисмо помислили да су ти муслимани гађали једног од најгорих премијера које је Србија икада имала, онда бисмо чак могли да закључимо да они мисле на наше добро и да им је жао што се Србима такво зло дешава. :D

Да, има и тога. Исто као што ти стрепиш да дођеш овде и кријеш се у Парагвају.

Da ne strepim od tebe i takvih sto ste onog starog partizana od 99 godina udarili u ledja i pobegli ko zecevi? :D

Vi ste samo gomila net junaka koji ste u reali mali misevi.

- - - - - - - - - -

najgore prolaze takvi koji misle da im niko ne bi nista, jer eto oni nisu ucestvovali ni u cemu.

Naravno da da.

Sada, nakon svega.

Na pocetku rata nije bilo tako.

Ja sam 11 godina radio u Brckom u mnogonacionalnoj sredini.
Mene niko ne bi dirao da sad odem i svi bi me postovali i pruzili mi ruku: i Hrvati i Bosnjaci i Srbi!
Ja sam nikome nisam ni zamerio niti koga ubio.
Ni drzao u ratu nikome stranu.
KO JESTE - NEK STREPI I DOKAZUJE SE....
Mene NIKO nece tamenovati.......A neke hoce.....Neki ce odgovarati i za ratne zlocine....Ja necu...Niti cu braniti zlocince bilo koje vere i nacije.

Hahha zentas Debeli :mrgreen: Pa ti kao da te ljudi ne znaju,nosis tetki lek, a? Te price o multikulturnom bekgraundu ne mozes prodati nekom ko te zna i ko zna kako si bio koristan ;)

A i ti vrlo dobro znas da si ostavio dovoljno repova, od kojih neki nisu za forum...ali nikad se ne zna :D

Poslednja izmena:
То како ти замишљаш политику никога не занима.

Vi TRI CHUKE sa demokratijom nemate.

Srbija NIKADA u istoriji nije bila demokratska drzava, a nije ni danas.

Zato ti to ne shvatas.

Ali sahvatices.....:per:

- - - - - - - - - -

Hahha zentas Debeli :mrgreen: Pa ti kao da te ljudi ne znaju,nosis tetki lek, a? Te price o multikulturnom bekgraundu ne mozes prodati nekom ko te zna ;)

A i ti vrlo dobro znas da si ostavio dovoljno repova, od kojih neki nisu za forum...ali nikad se ne zna :D

Do sada sam bio 9 X u Srbiji i odlicno sam se proveo......Zvao sam i neke kolege sa neta da se nadjemo i popijemo nesto,.ali nisu dosli.

Pitaj Poznavaoca.....:per:

Ми Срби правимо разлику између Срба и Вучића. Међутим, из муслиманске перспективе, Вучић је Србија, Република Српска и Срби. Или прецизније, "србоћетници". Они који су гађали Вучића, желели су да погоде Србе. Односно, када бисмо помислили да су ти муслимани гађали једног од најгорих премијера које је Србија икада имала, онда бисмо чак могли да закључимо да они мисле на наше добро и да им је жао што се Србима такво зло дешава. :D

Неће баш бити да је тако.Није Вучић први србин који је био у Сребреници.

Vi TRI CHUKE sa demokratijom nemate.

Srbija NIKADA u istoriji nije bila demokratska drzava, a nije ni danas.

Zato ti to ne shvatas.

Ali sahvatices.....:per:

Какве везе демократија има са Вучићем и Сребреницом ?
Као што рекох ти се бавиш неком само себи познатом политиком,која је на нивоу малог Ђокице који везе с'мозгом нема иако мисли да је попио сву памет света.

И сад само зато што је нама лично Вучић одвратан, и што га (с правом) сматрамо једним од најгорих премијера, ми треба одмах да без размишљања потрчимо да се радујемо и подржавамо оно што су урадили - наши непријатељи?

И то не њему лично, већ њему као представнику Србије?

Какве везе демократија има са Вучићем и Сребреницом ?
Као што рекох ти се бавиш неком само себи познатом политиком,која је на нивоу малог Ђокице који везе с'мозгом нема иако мисли да је попио сву памет света.

Vucic PREDSTAVLJA SRBIJU.

I kod Vukovog Spomenika, i na Horgosu i u Njujorku i u Potocarima .....

Svidelo se to tebi ili ne.....

Glasali ste za njega, legalno je izabran i sada radi sve U IME SVIH SRBA.

I u ime onih koji su glasali za njega i u ime onih koji nisu glasali za njega.

TO JE DEMOKRATIJA. :rtfm:

П. С.

Мислим, ако треба да се на премијера "камењем бацамо" (фигуративно, или, чак дословно, што, наравно, не одобравам, али допуштам ако неко и то мисли да је решење), то онда једино ми треба сами да будемо...

Неће, вала, то наши непријатељи радити...

А, ако, ето, ураде, онда је наше да то осудимо, и принципијелно станемо уз представника Србије.

Ако то не учинимо, онда смо исти као наши непријатељи - желимо зло Србији.

Врло је лоше, да подсетим, у оваквим случајевима спуштати ствари на персонални ниво...

- - - - - - - - - -

П. П. С.

Одатле, до онога "е, нећу да браним Србију јер је у њој на власти тај и тај" није далеко...

П. С.

Мислим, ако треба да се на премијера "камењем бацамо" (фигуративно, или, чак дословно, што, наравно, не одобравам, али допуштам ако неко и то мисли да је решење), то онда једино ми треба сами да будемо...

Неће, вала, то наши непријатељи радити...

А, ако, ето, ураде, онда је наше да то осудимо, и принципијелно станемо уз представника Србије.

Ако то не учинимо, онда смо исти као наши непријатељи - желимо зло Србији.

Врло је лоше, да подсетим, у оваквим случајевима спуштати ствари на персонални ниво...

- - - - - - - - - -

П. П. С.

Одатле, до онога "е, нећу да браним Србију јер је у њој на власти тај и тај" није далеко...

Konacno nesto ok. od tebe u zadnje vreme.

- - - - - - - - - -

Да поставимо Сташу Зајевић из Жена у црном за премијерку и све ће бити у реду.

Izglasajte.

Pazite da vam ne pokradu glasove.

I znajte uvek da SVE NE MISLE ISTO!

Vucic PREDSTAVLJA SRBIJU.

I kod Vukovog Spomenika, i na Horgosu i u Njujorku i u Potocarima .....

Svidelo se to tebi ili ne.....

Glasali ste za njega, legalno je izabran i sada radi sve U IME SVIH SRBA.

I u ime onih koji su glasali za njega i u ime onih koji nisu glasali za njega.

TO JE DEMOKRATIJA. :rtfm:

Ти да благог појма имаш о животу знао би да се премијер не бира на изборима.
Не знаш неке основне ствари а хоћеш о нечему да полемишеш.
То што ти,из незнања називаш демократијом,нема никакве везе са њеним правим значењем.
Премијер у Поточарима никако није могао представљати Србију пошто за то нема уставна овлашћења.Али то је за тебе већ виша политика коју ти никада нећеш разумети.

- - - - - - - - - -

Да поставимо Сташу Зајевић из Жена у црном за премијерку и све ће бити у реду.

Не видим разлику измењу ње и Вучића.

Ти да благог појма имаш о животу знао би да се премијер не бира на изборима.
Не знаш неке основне ствари а хоћеш о нечему да полемишеш.
То што ти,из незнања називаш демократијом,нема никакве везе са њеним правим значењем.
Премијер у Поточарима никако није могао представљати Србију пошто за то нема уставна овлашћења.Али то је за тебе већ виша политика коју ти никада нећеш разумети.

Ma vi imate pojma o svemu.

Od silnog znanja vec vam kamenice udaraju u glavu.

:think:
Да ли си сигуран да си УИСТИНУ разумео шта сам рекла?

Mene Milunka cudi jedna stvar koja mi vec godinama nije jasna: ljudi koji od Slobe vode Srbiju pa DO DANA DANASNJEG, vidimo to u sredstvima informisanja, pa i na ovom forumu, ZNAJU TOLIKO MNOGO, INTELIGENTNI SU, DEMOKRATICNI, SUPER u svakom pogledu, a skoro ceo svet ih mrzi, bombarduje, satanizuje, gadja kamenjem?

Da li je svet ZAVIDAN na toliku srpsku pamet, sta li to moze biti?

Umeto da se poklone tolikom mozgu i dobroti - oni stalno nesto protiv Srba (i to onih u Srbiji, oni sto su napolju su uglavnom vrlo postovani svuda).

I pored tolike pameti Srbija stalno sve manja, a za ocekivati je da bude sve veca....Negde nesto skriki u tockovima...

Da li si nekada razmisljala o tome?

Back