POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

И даље...

Како не схватају неки од вас да овде није тема његов одлазак у Сребреницу и разлози за то, већ што су неки председника владе Србије гађали каменицама?

Милунка, схватају сви људи овде веома добро да је камење уперено и против Србије и целог српског народа. Односно, да је то став балканских муслимана према Србима - каменовање. Међутим, то је нешто чега смо свакодневно свесни већ више од две деценије, па некако и није баш тема за разговор. Једноставно, агресивна и још више пасивно-агресивна реторика из Сарајева нам стиже сваког дана, а сваког јула је посебно вруће. На то се више некако ни не обраћа пажња, то је нешто као нормално стање, ма колико било ненормално.

Imam dovoljno godina (nažalost-moju) da pamtim i Bratunac i Srebrenicu, ali ovo je naša istina,tu su počela sranja, kako kažu, ko prvi počne, taj mora poslednji da završi. Mi smo počeli, Arkan, Šešelj.... i sva moguća sranja koja jedna zemlja može da izrodi, evo nam ga danas šta imamo, svi nas mrze a mi mislimo da je to bezveze, e, nije nego, mi smo naseli propagandi kojoj nismo tebali i evo nas gde smo, opet rekoh, svi nas mrze a nije ni čudo da je tako. Hvala bogu i svemu s one strane svemira da niko od mog roda nije učestvovao u svemu šta se događalo što u Bosni, što u Hrvatskoj. Hrvatsku na stranu, Bosne mi je žao, tamo nije trebalo da se desi šta se izdešavalo, sve su to zajebali Srbi i Hrvati koji nikako da se pomire jednostavnom činjenicom da smo jedan isti narod kojeg su popovi razdelili i podelili. Zar je čudo da nas danas mudžahedini i njima slični napadaju, a možda nisu mudžahedini, možda se sami sebi svetimo sve zarad savesti koja kad-tad proradi i mnogo štošta odradi.

iz kog si ti filma???bolje idi i spavaj...

iz kog si ti filma???bolje idi i spavaj...

a iz kojeg si ti horora?

- - - - - - - - - -

Милунка, схватају сви људи овде веома добро да је камење уперено и против Србије и целог српског народа. Односно, да је то став балканских муслимана према Србима - каменовање. Међутим, то је нешто чега смо свакодневно свесни већ више од две деценије, па некако и није баш тема за разговор. Једноставно, агресивна и још више пасивно-агресивна реторика из Сарајева нам стиже сваког дана, а сваког јула је посебно вруће. На то се више некако ни не обраћа пажња, то је нешто као нормално стање, ма колико било ненормално.

I kad si se probudio, sta je bilo?

Па шта сад ? Јел су га грађани Србије тукли по ушима да иде тамо и глумата ожалошћену породицу ?
Не, али, како рекох, то и није тема.

Тема је (свих тема) што Србе, као такве, наши непријатељи уистину туку по ушима, систематски, а неки од вас се томе у ствари радују...

Ja ne placem, nisam plakao ni kad su mi ubili mercepovci najboljeg druga..ni kad su mi JNA "osloboditelji" srusili kucu..ali ako pitas da li saosecam, da li sam bio..da naravno da jesam

E vidis, sledeci korak, ako zelis da ga ucinis, je da pokrenes temu o tome. Ono kao, krenimo da se razracunavamo, u pozitivnom smislu, sa ovom temom o pogromu u Jasenovcu.
Kao Hrvat, imas moralni high ground, a to je najvaznije. Ostalo je dobra volja.

Тема је (свих тема) што Србе, као такве, наши непријатељи уистину туку по ушима, систематски, а неки од вас се томе у ствари радују...

Каменицу у главу нису добили срби,већ Вучић.А то што ти између Србије и Александра Вучића стављаш знак једнакости није ништа што до сада није сто пута виђењо.
Управо је за рачун тих непријатеља Вучић ишао да се клања у поточаре,што неке од вас радује.

Ma nije tacno, on je jajara, a iz Srba se ispisao dobrovoljno.

- - - - - - - - - -

Каменицу у главу нису добили срби,већ Вучић.А то што ти између Србије и Александра Вучића стављаш знак једнакости није ништа што до сада није сто пута виђењо.
Управо је за рачун тих непријатеља Вучић ишао да се клања у поточаре,што неке од вас радује.

zapravo bi Mladozenji najvise godilo da ga dozivljavaju kao Srbiju :mrgreen: Tesko :)

Зашто опет изврћеш моје речи?

Где ја "стављам знак = између Србије и Вучића"?

Стављају га управо наши непријатељи, шаљући нам јасну поруку. И, управо то раде неки од вас, у својој брзоплетости, и сталним реакцијама на прву лопту.

А за подебљано, и ту безобразну инсинуацију, само ћу тражити да ми се извиниш, јер ја управо сматрам да није требало тамо да иде (што је из свих мојих постова такође видљиво), али ја, једноставно, за разлику од површних и брзоплетих, умем да разлучим неке ствари...

Vucic je ZVANICNI I LEGITIMNI PREDSTAVNIK SRBIJE!

Ima li tebi tu sta nejasno?

- - - - - - - - - -

Тадић им је донео на поклон резолуцију, а сада им је резолуција ускраћена, па су бесни. Добили су две, али ону трећу, главну, нису.

Ne.....

Poslovica kaze da onaj kome su ruke ciste ne strepi........A Tadicu su ruke bile ciste.....

A Vucku?

Neki se jos secaju sta je pricao dok je bio radikal.....

Зашто опет изврћеш моје речи?

Где ја "стављам знак = између Србије и Вучића"?

Стављају га управо наши непријатељи, шаљући нам јасну поруку. И, управо то раде неки од вас, у својој брзоплетости, и сталним реакцијама на прву лопту.

А за подебљано, и ту безобразну инсинуацију, само ћу тражити да ми се извиниш, јер ја управо сматрам да није требало тамо да иде (што је из свих мојих постова такође видљиво), али ја, једноставно, за разлику од површних и брзоплетих, умем да разлучим неке ствари...

Колико ја видим овде си ти та која је безобразна али ја за твоје безобразне инсинуације нећу тражити извињење.

Original postavio Милунка Савић

А ти површни и брзоплети су вероватно они који не деле твоје мишљење ?

Колико ја видим овде си ти та која је безобразна али ја за твоје безобразне инсинуације нећу тражити извињење.

Original postavio Милунка Савић

А ти површни и брзоплети су вероватно они који не деле твоје мишљење ?

Ko Srbe tuce po usima? Zasto ih tuce po usima? O cemu ti pricas?

Vucic je ZVANICNI I LEGITIMNI PREDSTAVNIK SRBIJE!

Ima li tebi tu sta nejasno?

- - - - - - - - - -

Ne.....

Poslovica kaze da onaj kome su ruke ciste ne strepi........A Tadicu su ruke bile ciste.....

A Vucku?

Neki se jos secaju sta je pricao dok je bio radikal.....
koliko znam na takvim skupovima državu treba da predstavlja predsednik. ako predsednik smatra da mu tamo nije mesto, ovaj je mogao da ide samo u privatnoj režiji a ne kao naš predstavnik

Zasto tebe nisu dirali? Pa bio si koristan :D

Ja sam 11 godina radio u Brckom u mnogonacionalnoj sredini.

Mene niko ne bi dirao da sad odem i svi bi me postovali i pruzili mi ruku: i Hrvati i Bosnjaci i Srbi!

Ja sam nikome nisam ni zamerio niti koga ubio.

Ni drzao u ratu nikome stranu.

KO JESTE - NEK STREPI I DOKAZUJE SE....

Mene NIKO nece tamenovati.......A neke hoce.....Neki ce odgovarati i za ratne zlocine....Ja necu...Niti cu braniti zlocince bilo koje vere i nacije.

Back