POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Nisam ja od Srba nacrttao genocidni narod vec Milosevic, Mladic, Karadzic, Arkan, Legija......I takvi koje i i poznavalac slavite...
Кога ти славиш кад си утеко у Венецуелу пун ко брод, а пре тога си се крио у оној рушевини од куће док су ти кроз рупу испод ајнфорт капије иза поноћи дотурали лабошке с храном?

Nisam ja od Srba nacrttao genocidni narod vec Milosevic, Mladic, Karadzic, Arkan, Legija......I takvi koje i i poznavalac slavite...

Pa dobro, pljuvati po narodima za tebe je pasija. Kao i naprasno prestati pljuvati, kod promene kursa. Je li tako? :D

- - - - - - - - - -

Кога ти славиш кад си утеко у Венецуелу пун ко брод, а пре тога си се крио у оној рушевини од куће док су ти кроз рупу испод ајнфорт капије иза поноћи дотурали лабошке с храном?

A ima tu jos materijala kod debelog :lol:

Уф, какав олош комуњарски.

Sreca tvoja da nisam ostao tamo, pa da si ovako pisao.....

Па није нападнута Србија тамо, него онај дегенерик који представља на првом месту себе, па онда свој режим и своје присталице.

Већина народа у Србији НИЈЕ гласала њега и његов режим. Израчунај математички који број људи је гласао садашњу власт. То није већина. Према томе, он не представља већину.

25-30% од укупног броја пунолетних грађана је гласало за њега и његов режим. Остали су гласали нешто друго или нису гласали. То је далеко од већине.
Примећујеш ли да је овде твоја најчешћа реч у разним облицима - "гласати"?

А ја све време покушавам рећи да је управо то мање битно.

Треба ли да поновим како је важно издићи се изнад тог дневнополитичког партијашког погледа на ствари?

Објективно, премда многи од нас нисмо за њега и СНС гласали, Вучић је председник владе Србије, и он, као такав, хтели ми то или не, јесте представник државе Србије.

И он није нападнут као он лично, већ управо као представник Србије. Нашим непријатељима је свеједно ко је овде на власти, то су показали, по ко зна који пут, и преко овог муслиманског напада.

Зато је врло површно ликовати и практично стати у исти ред с тим хулиганима који су потегнули каменицу на представника власти Србије.

Како очекујеш од грађана да бране власт када та власт ради на штету тих истих грађана ?
И теби да поновим: нико не брани власт, већ Србију, и принцип...

Стварно се више оканите тих партизантстава, како би рекао велики мудри србин др Владан...

11141193_10206374814783488_8783472659276262772_n.jpg

Sreca tvoja da nisam ostao tamo, pa da si ovako pisao.....

Da si ostao Debeli... sigurno bi pljuvao na nacin na koji si pljuvao tada. A koji sada skrivas :lol:

- - - - - - - - - -

Страшан си мајке ми.
Ево сутра је Петровдан, селска слава у Србобрану па нађи.

Zamisli da mu neki napisu ovde par redaka iz dosijea...bilo bi cirkusa :mrgreen:

И теби да поновим: нико не брани власт, већ Србију, и принцип...

Стварно се више оканите тих партизантстава, како би рекао велики мудри србин др Владан...

А тој власти је до Србије стало као до лањског снега.Какви принципи,какви бакрачи.Па није Србија Александар Вучић,као што се неким напредњацима причињава.

Za Vucica je glasalo 1/4 populacije Srbije...i to uglavnom iz ruralnih sredina ....ali opet....on je nas premijer obrni okreni....pola drzave nije glasalo na tim izborima,ali to je problem tih ljudi ...ako neces da glasas,nemoj da se bunis ,mogo si da promenis i da dodje neko drugi na vlast ...Vucic je ja mislim znao da ce biti problema i odlicno je sto je ispalo tako kako je ,da se vidi da nismo mi Srbi jedini svetski divljaci...Kao sto smo mi naseli na Ramin dron,tako su i ovi danas sami sebi dali autogol....

Као што лепо и прецизно написах: треба да разлучимо истинске и дугорочне интересе Србије, који су изнад свега, од дневнополитичких и ситних партијашких препуцавања.

Спољашњи напад на Србију је једно, а наш однос према тренутној влади и њеној унутрашњој политици је друго.

Пред спољашњим нападом ваља да бранимо представнике власти у Србији, ма шта лично о њима мислили, и о њиховим потезима на унутрашњем плану - принципијелно.

О5....:fdlan:

ТО ШТО ЈЕ ИШАО НА.. КОМЕМОРАЦИЈУ ЛАЖИ ..И ПОРЕД САВЕТА СВОЈИХ ЉУДИ И ПРОТЕСТА НАРОДА СРБИЈЕ ...ГОВОРИ ВИШЕ О ЊЕМУ ...НЕГО О НАМА И КОМЕ ЈЕ ОН ОДГОВОРАН .....:think:
Yes%20emoticon.gif

Nije im valjao Tadic......

Sad im ne valja Vucic...

A valjao im je Mladic (pa su ga krili)...

Valjao im je Seselj i Arkan...

Oni sto su od Srba napravili genocidni narod...

More sve je to banda crkvena, pardon, crvena....:rtfm:

И ТИ СИ ...ЦРКВЕНИ .... овај.... ЦРВЕНИ БАНДИТ

А тој власти је до Србије стало као до лањског снега.Какви принципи,какви бакрачи.Па није Србија Александар Вучић,као што се неким напредњацима причињава.
Није Србија АВ, па, то ја управо све време и говорим.

Принципи и Србија су изнад свега. Србија је вечна, режими пролазе...

Али, то треба да уђе у свест доиста, не само као фраза.

Треба се знати издићи и разлучити ствари...

Да будемо реални и искрени: Велики број грађана Србије би учинио исту ствар као и ови потурчењаци према окупационом намеснику Вучићу(окупациони намесник, а не "представник Србије").

Не само да би велики број Срба учинио тако нешто, него још и горе.

То је реалност. Велика већина људи га не подноси и презире као окупационог намесника(јер он НИЈЕ представник Србије).

Србија је под најгорим видом окупације. Држава је тотално окупирана. На свим пољима у сваком смислу. И тако окупирана држава има намесника који представља окупациуону власт(банкарску власт ЕУ и САД). Тренутни намесник је Вучић.

Вучић није једнако држава.

Ко ово не разуме, не вреди да даље дроби и брани окупационог намесника који је презрен , јер и он презире сопствени народ(што показује својим неделима).

Poslednja izmena:
Vučić je dobio šta je i zaslužio. Onaj transparetnt sve govori, to nisu reči mene i "tebe" ili bilo koga, to su reči njegove od pre dvadesetak godina, zar je mislio da može reći šta je rekao i ostati normalan i živ, živ je ostao i neka bude srećan da je tako, da je meni neko ostao u Potočarima i ja bih bila međ onim ljudima koji su ga kamenovali.

Није Србија АВ, па, то ја управо све време и говорим.

Принципи и Србија су изнад свега. Србија је вечна, режими пролазе...

Али, то треба да уђе у свест доиста, не само као фраза.

Треба се знати издићи и разлучити ствари...

Овде је ствар сасвим јасна.Вучић није ишао у Сребреницу зарад Србије већ да би се додворио страним амбасадорима који србе сматрају за геноцидан народ.Тај његов чин нема везе са Србијом

Vučić je dobio šta je i zaslužio. Onaj transparetnt sve govori, to nisu reči mene i "tebe" ili bilo koga, to su reči njegove od pre dvadesetak godina, zar je mislio da može reći šta je rekao i ostati normalan i živ, živ je ostao i neka bude srećan da je tako, da je meni neko ostao u Potočarima i ja bih bila međ onim ljudima koji su ga kamenovali.

У Поточарима су остали побијени борци Насера Орића, монструми и убице српског народа из околине Сребренице. Да су нормални и поштени, погнули би главе као Немци и не би кукали за побијеним кољачима, без обзира што се ради о њиховим ближњима.

Ликвидирати у борби најстрашније убице није злочин. То је добро дело, праведно дело и дело заштите својих ближњих.

Poslednja izmena:

Back