POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Ovo sto se dogodilo ide samo u prilog Vucicu, a sramota je za narocito za majke Srebrenice.
Komentar jednog Bosnjaka:

Zao mi je zbog ovoga sto se desilo. Govorim to kao Bosnjak i vjernik. Stidim se zbog "Zena u crnom", zbog biciklista iz Srbije koji su dosli u Potocare, stidim se zbog Cedomira Jovanovica i svih znanih i neznanih dobrih ljudi u Srbiji. Ja znam koliko dobrih ljudi ima u Srbiji. Cak ni rat nije uspio unistiti tu svijest o dobru u srpskom covjeku. Ima vas preko sedam miliona. Ako je bilo milion zlocinaca, sest i po miliona su ljudi. A da je pola pola, opet je dobro. A da je samo stotinu dobrih i postenih ljudi u Srbiji, zbog tih stotinu me stid onoga sto se danas desilo u Potocarima.

Nisam mogao ni na koji nacin sprijeciti to sto se desilo, ne mogu ni sada mnogo uciniti, osim da se nadam da mi koji zelimo pomirenje, necemo izgubiti nadu zbog ovoga sto se desilo.

Kao sto za Srebrenicu nije kriv sav srpski narod, tako ni za danasnju bruku i sramotu ni slucajno nisu krivi svi Bosnjaci.

Kao i obicno (nista novo), oni koji su danas na moj narod bacili ljagu, nisu mislili na svoj narod. Oni su se u tome trenutku obracunavali sa nekim unutrasnjim demonima. Laz i zamka masovnog patriotizma, providna, smrdljiva, jeftina. Jednako kao i laz i zamka masovnog patriotizma, koja je prije dvadeset godina pobila Bosnjake u Srebrenici. Bolljelo je njih uho za Srbe, oni su Srbima nacinili vise stete nego iko drugi. "Patriotizam je posljednje utociste za hulje" !!! Bilo i bice.

Izvinjavam se svim ljudima koji, kao i ja sam, prizeljkuju bolji zivot za sve ljude na cijelom prostoru bivse Jugoslavije.

Како то да Тадића нису напали?

Бота био већи шмекер?

mozda zato sto Tadic nije nikome preko televizije slao poruke kako ce da ga ubije

- - - - - - - - - -

Taci nije dosao jer mu je zabranjen dolazak..Vucicu nije
I ne bih polemisala dalje...osim onog sto sam napisala..
Da je napadnut premijer Srbije kog je izabralo preko 50% gradjana Srbije,
i da je on legitimni premijer Srbije i u to smislu a i po pravilniku ovog foruma,
zabranjeno ga je vredjati,sto je na ovoj temi bilo poprilicno.

i tema je:

Petpostavkom--- na nekoj komemoraciji prisutni premijer Velike Britanije Kamerun bude napadnut od indoktrinirane mase. Kako bi vlada Velike Britanije reagovala?.

50% izaslih na izbore.
u gradjane Srbije spadaju i oni koji nisu glasali, ili su recimo maloletni. to ne znaci da su ga i oni izabrali.

Ja mislim da je nasa zemlja sad pod najvecim pritiskom jos od doba dok smo bili pod Turcima.I mislim da nam se takav scenarijo i sprema.Tek ce kod nas biti stradanja i izginuca i zato mislim da je pravi trenutak da se ode odavde ko je god u mogucnosti.
Nama je jedini spas da se sto dublje uvucemo u bulju Rusima i Kinezima,mada ja nikada nisam bio za njih ali su nam oni definitivno jedina nada.I onako,nama stradanja i ropstvo svakako ne gine.Ne gledaju nas Rusi kao nikakvu bracu i savrseno ih boli patka za nas ali nam jedino oni mogu pomoci ako im se skroz priklonimo.
Drugi izbor nam je da priznamo SVE!I za sta smo krivi i za sta nismo i da smo zlikovci,ubice,genocidan narod da priznamo Kosovo,da Vojvodinu damo Madjarskoj a Sandzak...kome god.Da lepo pljunemo na grobove svih srpskih zrtava iz Rata u Bosni i bombardovanja,sve dece koja su nevina stradala,lepo kleknemo,popusimo i Albancima i Bosancima i Hrvatima i Englezima i Nemcima i kome god bude potrebno,pustimo ih da se izpisaju po nama,damo im sve zivo i nezivo sto imamo i izdelimo ovo malo teritorije sto imamo zemljama "prijateljima" iz okruzenja.
Ovo nije bio nikakav napad na Vucica,ovo je bio napad na Srbiju podrzan i izreziran od strane zapada.

Ovo sto se dogodilo ide samo u prilog Vucicu, a sramota je za narocito za majke Srebrenice.

Zao mi je zbog ovoga sto se desilo. Govorim to kao Bosnjak i vjernik. Stidim se zbog "Zena u crnom", zbog biciklista iz Srbije koji su dosli u Potocare, stidim se zbog Cedomira Jovanovica i svih znanih i neznanih dobrih ljudi u Srbiji. Ja znam koliko dobrih ljudi ima u Srbiji. Cak ni rat nije uspio unistiti tu svijest o dobru u srpskom covjeku. Ima vas preko sedam miliona. Ako je bilo milion zlocinaca, sest i po miliona su ljudi. A da je pola pola, opet je dobro. A da je samo stotinu dobrih i postenih ljudi u Srbiji, zbog tih stotinu me stid onoga sto se danas desilo u Potocarima.

Nisam mogao ni na koji nacin sprijeciti to sto se desilo, ne mogu ni sada mnogo uciniti, osim da se nadam da mi koji zelimo pomirenje, necemo izgubiti nadu zbog ovoga sto se desilo.

Kao sto za Srebrenicu nije kriv sav srpski narod, tako ni za danasnju bruku i sramotu ni slucajno nisu krivi svi Bosnjaci.

Kao i obicno (nista novo), oni koji su danas na moj narod bacili ljagu, nisu mislili na svoj narod. Oni su se u tome trenutku obracunavali sa nekim unutrasnjim demonima. Laz i zamka masovnog patriotizma, providna, smrdljiva, jeftina. Jednako kao i laz i zamka masovnog patriotizma, koja je prije dvadeset godina pobila Bosnjake u Srebrenici. Bolljelo je njih uho za Srbe, oni su Srbima nacinili vise stete nego iko drugi. "Patriotizam je posljednje utociste za hulje" !!! Bilo i bice.

Izvinjavam se svim ljudima koji, kao i ja sam, prizeljkuju bolji zivot za sve ljude na cijelom prostoru bivse Jugoslavije.

У реду је то што је написао тај човек. Али да је бар једном речју поменуо и злочине које су учинили неки Бошњаци или да је помеуо и српске жртве Сребренице, е онда би заиста било људски и за свако поштовање.

У реду је то што је написао тај човек. Али да је бар једном речју поменуо и злочине које су учинили неки Бошњаци или да је помеуо и српске жртве Сребренице, е онда би заиста било људски и за свако поштовање.
Šta u redu? Pa ovaj čovek je bolesnik, optužuje milion Srba da su zločinci.

Pa ne pominje niko bas rado svoja zlodela.

Nego su organizatori ocajni zbog ovog incidenta. Ceo svet pise i izvestava samo o napadu na Vucica, sve je ostalo palo u zaborav i niko ne pridaje vaznost.
tom tuznom jubileju.

Na nemackoj TV se na svim kanalima vrti vest oko ovog napada.
U linku su kratki izvestaji iz svetske stampe.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=11&nav_category=11&nav_id=1014436

Šta u redu? Pa ovaj čovek je bolesnik, optužuje milion Srba da su zločinci.

Не баш буквално.
Али гледам из Рајелине перспективе, пошто она има саосећање према мајкама Сребренице, али не видм њено саосећање према српским мајкама Сребренице.

Nego su organizatori ocajni zbog ovog incidenta. Ceo svet pise i izvestava samo o napadu na Vucica, sve je ostalo palo u zaborav i niko ne pridaje vaznost.
tom tuznom jubileju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=11&nav_category=11&nav_id=1014436

Да, они су очајни због напада, замисли! А где је њихово, барем, поштовање или помињање српских жртава? Да не говорим о очајању српских мајки!

Да, они су очајни због напада, замисли! А где је њихово, барем, поштовање или помињање српских жртава? Да не говорим о очајању српских мајки!

Ono? Ocajni?
Pa bre za medije je senzacija uvek glavna vest. Mosh mislite da britansku, nemacku i americku televiziju zanimaju nekakve majke?
Samo su morbidne vesti prave vesti, ostalo nikoga ne znaima. Ili ti je to iz Srbije mozda nepoznato?

tom tuznom jubileju.

Ma ko je ocajan i sta je palo u zaborav?Daj molim te...pogledaj malo sta pisu ti svetski mediji i u kom kontekstu prenose taj dogadjaj.I na koji nacin "osudjuju" taj napad.To njihoo "osudjivanje" je samo nova slajmarica u lice Srbiji.

Не баш буквално.
Али гледам из Рајелине перспективе, пошто она има саосећање према мајкама Сребренице, али не видм њено саосећање према српским мајкама Сребренице.

Nemoj nikad gledati iz njene perspektive - to je zablja perspektiva .....

Љигава потуричка лукавост. Као он је фин, он воли добре људе, свуда има добрих људи, али само код Срба има милион злочинаца, а можда и више... Хехехе

Back