POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Vucic nije imao namere da se pravi taj cirkus, on je tamo otisao da se zaista izvini, ovi sto su sami sebi pokopali celu tu manifestaciju sami su za to krivi.
To me podseca na ispade sa fublaskih utakmica kad sami fenovi syebu svoj klub pa se zapamti samo njihovo divljanje, a sam sport ne igra vise nikakvu ulogu.
Usput se klub i kazni i oduzimanjem bodova i izbacivanjem iz daljeg takmicenja.

Došao da se izvini a samo se izvinuo... ko onaj u WC-u !

Vucic nije imao namere da se pravi taj cirkus, on je tamo otisao da se zaista izvini, ovi sto su sami sebi pokopali celu tu manifestaciju sami su za to krivi.
To me podseca na ispade sa fublaskih utakmica kad sami fenovi syebu svoj klub pa se zapamti samo njihovo divljanje, a sam sport ne igra vise nikakvu ulogu.
Usput se klub i kazni i oduzimanjem bodova i izbacivanjem iz daljeg takmicenja.

- - - - - - - - - -

Da, Bosnjaci su se osramotili u Srebrenici.
Javna zakletva na vjernost halifi Abu Bakiru nije prosla neopazeno u slobodnom svijetu.

Poslednja izmena od moderatora:
"Iza napada na Vučića stoje bošnjački političari u BiH"

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenjuje da iza napada i pokušaja ubistva premijera Aleksandra Vučića u Srebrenici stoje bošnjački političari u BiH

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 27.08.2016.

"Vest o obustavljanju istrage protiv jednog od glavnoosumnjičenih za prošlogodišnji pokušaj ubistva premijera Aleksandra Vučića u Srebrenici pokazuje da, u stvari, bošnjački političari u BiH stoje iza ovog napada", izjavio je Dačić, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

"Godinu dana ne samo da nisu ništa preduzeli na otkrivanju napadača i organizatora, već su sve učinili da ih zaštite", ukazao je Dačić.

On je istakao da je Srbija opredeljena za mir i regionalnu stabilnost, ali da se ona ne može graditi mržnjom i stalnim napadima na Vladu Srbije i njenog premijera, koji se poneo državnički, a potom doživeo pokušaj ubistva i stalne uvrede.

"To govori o njima, Srbija će voditi svoju politiku mira i pomirenja, za koju smo dobili priznanje svih vodećih političara sveta“, poručio je Dačić.

Vulin: Cilj da se sakriju nalogodavci i uklone tragovi napada

Ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da obustavljanje gonjenja izvršilaca pokušaja ubistva premijera Aleksandra Vučića prošle godine u Srebrenici "sluzi da se sakriju nalogodavci i uklone tragovi".

"Pokusaj ubistva Aleksandra Vucica u Srebrenici nije bio slučajan niti je sproveden bez pazljivog planiranja, a jos manje bez politicke pozadine i podrske", izjavio je Vulin koji je istakao da još više od sramne odluke tužilaštva vređa ćutnja međunarodne zajednice.

Da je umesto Vučića napadnut premijer neke druge zemlje ovo se ne bi desilo i međunarodna zajednica se ne bi umirila dok teroristi ne bi bili pohvatani i kaznjeni, smatra Vulin.

On je istakao da se pravni sistem BiH ovakvom odlukom trajno i nepovratno obrukao i poslao poruku da nije vazno kakvo delo je pocinjeno već protiv koga je ucinjeno.

"Od zrtve zavisi i kazna ili u ovom slucaju nagrada. Pre godinu dana Vucic je oprostio sto su pokusali da ga ubiju, godinu dana kasnije ne mogu da mu oproste sto je ziv", ukazao je Vulin.

Tužilaštvo BiH obustavilo je istragu protiv Almira Merdića (41) iz Jelaha, jednog od glavnih osumnjičenih za napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića nakon komemoracije žrtvama u Srebrenici prošle godine, preneo je ranije danas RT RS pozivajućui se na agenciju Federacije BiH Patrija.

Merdić je potvrdio da je istraga protiv njega obustavljena, dok su u Tužilaštvu za Srnu rekli da do ponedeljka ne mogu da daju informacije o ovom slučaju, prenosi RT RS.
Насер Орић је клао и черечио Србе у Подрињу, па га БиХ правосуђе ослободило, а овог су "само" каменовали.

Ahmetović: Vučić je prethodnim izjavama sam doprineo da bude napadnut u Potočarima

Klix.ba | 27. 08. 2016.

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sadik Ahmetović rekao je danas da je izjava ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića o tome kako iza napada na Aleksandra Vučića u Potočarima prošle godine stoje bošnjački političari, apsolutno neprimerena i da ne doprinosi stabilizaciji odnosa u regionu.

On je za sajt Klix.ba katao kako je svima u BiH, a pre svega političarima i Tužilaštvu BiH stalo da se otkrije ako iza napada na Vučića stoje pojedinci.

- Ništa ne ukazuje da je neko organizovao taj napad. Siguran sam u to, jer sam bio blizu tog događaja. Masa je reagovala verovatno gnevna na Vučićeve izjave neposredno pre obeležavanja genocida u Srebrenici prošle godine. Desio se nekontrolisan i stihijski odgovor mase, ali siguran sam da nije bilo nikakve namere da se ugrozi život premijera Srbije - naglasio je Ahmetović.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je povodom navoda u bosanskim medijima da se obustavlja istraga protiv jednog od glavnoosumnjičenih za pokušaj ubistva premijera Aleksandra Vučića u Srebrenici da to pokazuje da bošnjački političari u BiH stoje iza ovog napada.
Pročitajte još:
Dodao je kako je sigurno Tužilaštvo BiH imalo saradnju sa MUP-om Republike Srpske, te da su policijske agencije profesionalno odradile i svoj deo posla.

- Poruka Ivice Dačića ne treba nikome, pa ni Srbiji, jer da je postojala neka individualna odgovornost to bi se otkrilo. Svako sebe treba pogledati u ogledalo i videti koliko je kriv pa da izazove takvu reakciju mase. I ranije smo imali dolaske srpskih političara iz Srbije u Potočare, pa nije bilo takve burne reakcije građana. Ja ne prihvatam i ne odobravam takvu reakciju građana prema Vučiću, ali to je bio čisti revolt ljudi na ranije izjave srpskog premijera - zaključio je Ahmetović.

Podsećamo, nakon informacije da je Tužilaštvo BiH obustavilo istragu protiv Almira Merdića, jednog od osumnjičenih za napad na Aleksandra Vučića u Potočarima, oglasio se i ministar Dačić, kazavši kako iza napada na srpskog premijera stoje bošnjački političari.

Ни Тмујо, ни Хасо, већ Садик.:hahaha: А то што су га "намјештали"; смије ли доћи, не смије ли доћи, те "мајке Сребренице"...?

Ни Тмујо, ни Хасо, већ Садик.:hahaha: А то што су га "намјештали"; смије ли доћи, не смије ли доћи, те "мајке Сребренице"...?

Nije ovo zajebancija, kad bosnjak prodje bez kazne kad pokusa da ubije stranog premijera sta tek ceka srbe i rvate u Sarajevu i Federaciji koji tamo zive.:think:

Aleksandar Vučić je u Potočarima napao sam sebe, istakao je potpredsednik SDA Ahmetović.

http://www.kurir.rs/vesti/politika/...je-u-srebrenici-napao-sam-sebe-clanak-2417149

Što kažu, istina uvek ispliva na videlo.

- - - - - - - - - -

SNS botčuge dolaze na temu za 4...3...2...

220px-Spam_can.png

kakve ovo veze ima sa politikom?
tribalizam je za religiju odnosno podforum ako ga imaju...
i šta nas zabole za Stranku Demokratske Akcije?
Zna se ko je formirao i ko je plaća - dok laju nije strašno
Otvoriti temu ako se desi seks a ne samo priča...
ipak ću se ja javim za urednika da vas opet usmerim da od laprdanja nema...
pa se vi žalite i upravi vodovoda ako oćete

a i tema je ko stvorena za Cecu, taman... evo slušaj...

sve što tebe važno jeee
mene povračaaaaa seeee
:bljak:

Poslednja izmena:
Tema je inače u skladu sa SLOBODNO EUROPA - zastrašivanje civila da bi se neometano uvodio proces kolonijalizacije
Ima jedan zao čika... baš će TEBE da povredi! Buuuu!
jel si se uplašio?
e sad ću JA da te odbranim ali ćemo prvo morati da...

jadno da jadnije ne može bude...

e jedino što se javljaju domaći paraziti za parice da učestvuju u projektu
umesto da rade i proizvode... ako vrednost rada uopšte postoji obzirom da Amerika Ameriki duguje 215.000 BILIONS
DJE HAJPERINFLEJŠN U AMERIKE???

- - - - - - - - - -

OĆEMO REALNU VREDNOST AMERIČKOG PRIVATNOG DOLARA DA BI ODREDILI SVOJ DOMAĆI BRUTO PROIZVOD!!!

IN GREED WE TRUST!

Poslednja izmena:
Sadik Ahmetoovic je iz srebrenice gde je citav rat proveo kao pripadnik 28 divizije muslimanske armije koja je za 3 godine rata pobila 3500 srpskih civila po okolnim srpskim selima i umjesto da lezi u zatvoru za pocinjene ratne zlocine on obnasa visoke fumkcije u bih
1995 ucestvovao u proboju muslimanske armije i srebrenicke kolone prema Tuzli

NEČEMO DOLAR HOĆEMO PUTINA
NAROD IZ TUTINA

- - - - - - - - - -

Sadik Ahmetoovic je iz srebrenice gde je citav rat proveo kao pripadnik 28 divizije muslimanske armije koja je za 3 godine rata pobila 3500 srpskih civila po okolnim srpskim selima i umjesto da lezi u zatvoru za pocinjene ratne zlocine on obnasa visoke fumkcije u bih
1995 ucestvovao u proboju muslimanske armije i srebrenicke kolone prema Tuzli

aman zaman...
ponavljanje slika iz prošlosti je ono što je potrebno... za neke druge akcije o kojima se neće pita niko u BiH...
a i ta stradanja su bila po volji Amerike koja i dalje zajebava, plan je debilan i uspeva jer su rane izuzetno sveže!
Nek oni vrate Teksas pa da pričamo... Banda lopovska...

- - - - - - - - - -

U TUNELU USRED MRAKA SIJA PUTINOVA PETOKRAKA

- - - - - - - - - -

VIHADILA NA BJEREG KAĆUŠA
OBORILA AMERIČKI AVION...

- - - - - - - - - -

AMERIKA I ENGLESKA
BIćE ZEMLJA HOHŠTAPLERSKA

Sve najbolje Srbe su diskvalifikovali tako sto su ih povezali sa izmisljenim ratnim zlocinima a u prvi plan izbacili nekakve sumljive likove
Dok su kod muslimana i hrvata ostavili sve i ti su prvi u njihovim drustvima
Tako danas kad upalis recimo bilo koju hrvatsku tv ili muslimansku tamo se glorifikuju "branitelji" ,tamo su politicari i vojnici iz rata svetinja i heroji
ali kad pogledas srbijanske tv poput b92, propaganda kaze da su srpski dobrovoljci i rezervisti jna bili narkomani,pljackasi bijele tehnike koji su isli da otimaju tudje,mi po bosni nismo nista drugo radili samo smo isli i genocidisali nevine muslimane

kakvu su nam sudbinu namjenili

ало, јел теби Џеги шеф?
какав је ово лузерски став?
пушку у руке па са Џегијем против...

Kazu da je IQ Borisa Tadica i Djindjica ispod 70,oni vole takve
takav je bio i dzegi kad su ga na nato tenkovima uveli na vlast pa mu posle doslo iz guzice u glavu
vjerujem da kad bi mogao dase vrati u onu 1998 da nebi uradio sve ono sto je uradio i doveo srpski narod i RS u ovako tesku poziciju
ali ne vjeruujem da mu je iq veci od Borisovog i Zoranovog

Back