- Poruka
- 21.583
Sam je Vučić reko da su ga napali navijači iz Srbije
Да, из Рашке области, они што ти владају у Сарајву, они што мрзе своје корене као и ти.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam je Vučić reko da su ga napali navijači iz Srbije
Nije rekao da su ga napali Srbi.
A Vučić im uzvratio "ako ubijete mene znate da za jednog Srbina gine 100 Bošnjaka" pa se ljudi uplašili i ukrali mu đozluke![]()
Ta skandiranja ne konstituišu "atentat," nego samo mržnju građana prema Vučiću.
Naravno njegove šlihtare kao što su Dragan J. Vučićević to ne smeju da nazovu padom popularnosti, pa zato viču "atentat."
Službe će sve otkriti
Sve će saznati
Ja nijesam srbomrzac

Dal je trebao reći tačno ime prezime kućnu adresu broj telefona i matični broj?
Da je i to reko neko bi tražio da da dokaz da mu lična karta nije ukradena i provjeru dali je još važeće odnosno da nije istekla

Znaci ne pravis se![]()
Пољопривредник и патриота. И још болује од ПТСТ, а ћетници га оптужише за атентат. Шта каже: "нисам Вучића ми!"DŽABE SE PERE Ovo je dokaz da je Merdić učestvovao u napadu na Vučića
B. Jelovac | 14. 07. 2015. - 15:02h izmena vesti 15:06h | Foto: Andrej Anđić/ Press.rs | Komentara: 33
Iako je Almir Merdić iz Tešnja izjavio da se nikada ne bi spuštao na tako niske grane da napadne nekog na dženazi i da nema ništa sa napadom na premijera Aleksandra Vučića, "Blic" objavljuje fotografije na kojima se jasno vidi da fizički nasrće na premijera dok obezbeđenje pokušava da ga pancirom zaštiti od razularene mase.
![]()
Trenutak u kome Merdić fizički nasrće na Vučića u toku komemoracije u Potočarima
"Otkako su mediji objavili da sam organizator napada na Vučića, život mi se pretvorio u pakao. Stalno dobijam pretnje" rekao je za bosansku novinsku agenciju "Patria" Merdić, o kojem je "Blic" prethodnih dana pisao povodom brutalnog napada u Potočarima.
- Iskreno, zbog svega malo mi se i zdravlje pogoršalo. Nije jednostavno. Ne znam kako će se sve ovo završiti – kaže u ispovesti za agenciju Patria 40-godišnji poljoprivrednik iz Tešnja Almir Merdić.
Nakon incidenta u Potočarima, njega su označili kao glavnog vinovnika incidenta. Ipak, on se nada da će uskoro dokazati nevinost i tvrdi da se našao na pogrešnom mestu u pogreno vreme.
Kako kaže, zadesio se svega nekoliko metara od incidenta, podigao je ruku kako bi sačuvao fotoaparat koji je imao sa sobom, a onda je objavljena njegova fotografija ispod koje je stajalo objašnjenje da je glavni organizator napada na Vučića, da je visoki funkcioner Stranke demokratske akcije (SDA), saradnik Bakira Izetbegovića, a ustvrdili su da je zbog incidenta u Srebrenici okupio grupu kriminalaca koja je bliska ratnom komandantu u Srebrenici Naseru Oriću.
Hodžićev zet?
Čitaoci su Avazu poslali i Merdićeve slike iz Potočara, koje su on i njegovi prijatelji postavili na svoje Facebook stranice. Kako je preneseno Avazu, u Jelahu se zna da su Merdić i njegova grupa veoma bliski nekim ujecajnim ljudima u SDA. Također, čitatelji koji su se obratili tvrde da je Merdić zet Ramiza Hodžića Sikija koji je uhapšen u SAD pod optužnicom za pomaganje terorističkoj organizaciji Islamska država. Bio je pripadnik odreda „El Mudžahid“. Slike Almira Merdića pojavljuju se i na facebook stranici grupe “Bosanski ratnici”.
taoci Dnevnog avaza prepoznali da se radi o Almiru Merdiću.
Merdić opovrgava sve tvrdnje i navodi da čak nije dobro ni video šta se desilo tokom incidenta u Potočarima, pa nije siguran koliko može biti i kompetentan svedok celog događaja.
- Kada sam jutros otvorio novine, ostao sam šokiran – objašnjava Merdić za Patriju.
Kaže da od svega oseća nervozu, napetos i mučninu. Otkako je oboleo od PTSP-a izbegava stres, ali se sada teško kontroliše.
- Ja jesam patriota. Čim sam napunio 18 godina 1993. priključio sam se Armiji RBiH. Ali, tu ne vidim ništa loše, naprotiv, ponosan sam jer sam branio moju zemlju i moj narod. Nisam činio zločine, borio sam se pošteno za svoju zemlju. Što se tiče Vučića, napada, organizovnja incidenta, o tome nisam razmišljao ni u najdubljim snovima – kaže Merdić.
On ističe da u Srebrenicu ide svake godine kako bi odao počast žrtvama genocida. Jer to oni zasužuju. A to će činiti i dalje.
O napadu na Vučića nema neko posebno mišljenje. Zna jedino da se on lično ne bi spuštao na tako niske grane pa da premijera jedne zemlje napada na dženazi sunarodnjaka.
Merdić se nada da će BiH sada poduzeti potrebne mere kako se ne bi našao na kojekavim crnim listama, zbog kojih bi ga srpske vlasti proganjale.http://www.blic.rs/Vesti/Politika/575222/DZABE-SE-PERE-Ovo-je-dokaz-da-je-Merdic-ucestvovao-u-napadu-na-Vucica
Запала га најкраћа шибица?OTKRIVENO Telohranitelj Alije Izetbegovića bio šef protokola koji je Vučića sproveo na linč
B. Jelovac, Dnevni avaz | 14. 07. 2015.
Čovek iz protokola koji je spovodio premijera Aleksandra Vučića i srpsku delegaciju od ulaska u Memorijalni centar u Potočarima jeste Alen Kominlija zvani Nane, koji je inače svojevremeno radio u obezbeđenju Alije Izetbegovića.
"Dnevni avaz" naime otkriva da je Kominlija osoba koja je praktično sprovela premijera Vučića pred masu, a o čemu je "Blic" prethodnih dana pisao.
- Od ulaska u Memorijalni centar sve vreme ispred nas je išao čovek iz protokola koji nas je usmeravao šta treba da radimo. On je bio tu kada se premijer upoznao sa "Majkama Srebrenice", on je Vučiću odredio da bude u drugom redu na komemoraciji, protokol nas je potom odveo da položimo cvijeće na spomen-ploču. Isti protokol je odredio put kojim ćemo ići i tako smo i dovedeni pred masu koja nas je gađala kamenicama - izjavio je za "Blic" jedan od pratilaca premijera koji je insistirao na anonimnosti.
„Dnevni avaz“ otkriva da je reč o Kominlija, koji je po svemu sudeći zaposlen u Protokolu u Veću ministara BiH, ali koji je bio pripadnik jedinice bliske Bakiru Izetbegoviću.
Kominlija se i vidi na fotografijama incidenta na čelu kolone s Vučićevom delegacijom.
Kominlija je bivši pripadnik jedinice „Biseri“ koja je tokom ratova devedesetih osiguravala Predsedništvo BiH i Aliju Izetbegovića.
Direktno nadređeni u toj jedinici bio mu je Osman Mehmedagić Osmica, kojeg tvrdolinijaško krilo SDA na čelu s Bakirom Izetbegovićem želi videti na čelu Obaveštajno-sigurnosne agencije BiH (OSA)!
Inače, Kominlija je 10. marta 2000. godine u zgradi Predsedništva BiH, pri čišćenju oružja upucao svog kolegu i kuma Mirsada Dedića Bracu.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/575264/OTKRIVENO-Telohranitelj-Alije-Izetbegovica-bio-sef-protokola-koji-je-Vucica-sproveo-na-linc
Petpostavkom--- na nekoj komemoraciji prisutni premijer Velike Britanije Kamerun bude napadnut od indoktrinirane mase. Kako bi vlada Velike Britanije reagovala?.
То се не би ни десило. Свела би се на минимум могућност да се тако нешто деси.
Ja nikako da shvatim da je taj deo gde je Srebrenica zapravo Republika Srpska. Pa kako majkumu da nam tamo kamenuju premijera?
mene zanima isto, da taj kamerun svoju politicku karijeru zapocinje u radikalnim redovima i daje izjave tipa noz, zica, srebrenica..100 muslimana za jednog srbina, a posle dvadeset godina zastupa politiku mira - ne znam da li bi tom kamerunu iko verovao da nije licemer
mada ja ni jednom britanskom premijeru ne verujem
ja bih postavila samo jedno pitanje - kako izbrisati losu proslost nekog politicara?
Pa pravo da ti kazem sigurno da nije rezirano, ali je bilo ocekivano, ali drndati o atentau stvarno veze s mozgom nema.
Pa bacaju se i balklje policijcima na glavu i u usta i to u sopstvenoj zemlji pa nikom nista.
Jedna jadna zena ( majka ubijenih) lepo kaze da je to sramota jer ti koji su Vucica "kamenovali" nisu bili ni rodjeni u to vreme i nista ne razumeju.
Samozvani expert za terorizam je obični exspert za laganje iz koristoljublja
Ekskluzivno: Otkrivamo ko i koliko plaća Dževada Galijaševića da širi laži o Bošnjacima
Portal Faktor.ba u posjedu je dokumenta koji konačno zvanično potvrđuje ono što se manje-više godinama zna - da je samoproglašeni "ekspert za borbu protiv terorizma" Dževad Galijašević srpski plaćenik zadužen da širi laži o Bošnjacima.
Galijašević je za svoje “ekspertske analize” o terorizmu i ekstremizmu, koje pokušava podmetnuti Bošnjacima i njihovim političkim predstavnicima, debelo plaćen. “Ekspert” iz Moševca kod Maglaja za svoje izmišljotine, koje redovno završavaju na naslovnicima medija u bh. entitetu Republika Srpska i Srbiji, mjesečno je primao po 2.700 KM!
Naručilac posla je – otkriva Ugovor o djelu, koji je u posjedu portala Faktor.ba – Republički centar za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica, na čijem je čelu Milorad Kojić.
Ugovorom o (ne)djelu precizirano je tačno koji su Galijaševićevi zadaci. Možete ih pročitati u članu 1 Ugovora.
Posebno je zanimljiv član 5, u kojem se navodi da će direktor Centra vršiti “kvalitativni i kvantitativni prijem poslova”, te da je “izvršilac dužan da odmah postupi po njegovim eventualnim primjedbama”. U prevodu, Galijašević će pričati sve što mu Kojić naredi.
Zbog svega što je radio i radi plaćenik Galijašević, nije bilo nikakvo iznenađenje da se oglasio u banjalučkim medijima, kako bi pružio podršku potpredsjedniku Federacije BiH Mirsadu Kebi, koji je, iako se to činilo nemogućim, uspio na momente da nadmaši i samog “eksperta iz Moševca”.
Mnogi su skloni vjerovati da su “dokazi i dokumentacija” kojima maše Kebo dobijeni upravo od Galijaševića, odnosno Kojićevog centra čiji je on plaćenik.
(E. H. / Faktor.ba)http://faktor.ba/ekskluzivno-otkriv...evada-galijasevica-da-siri-lazi-o-bosnjacima/
Ima još puno o ovom plaćeniku na : http://www.vlasenica.info/index.php...nici&catid=40:friske-vijesti-z-bosne&Itemid=2

Vidim da ima budala koji ovaj VEOMA ozbiljan incident pokušavaju da izvrgnu ruglu
P.S
Kako prođe onaj irački novinar što je na Buša bacio cipelu ???????????????????
Vidim da ima budala koji ovaj VEOMA ozbiljan incident pokušavaju da izvrgnu ruglu
P.S
Pravni tim serioznih država se ne slaže s tobom.
Pa sada....Vidim da ima budala koji ovaj VEOMA ozbiljan incident pokušavaju da izvrgnu ruglu
P.S
...ovakav dokument mogu ja sad da napravim i postavim da tebe placaju vanzemaljci, sve sa njihovim pecatom i potpisom
ko to ima ekskluzivu na istinu ? samo cinjenice i zdrav razum se koriste za formiranje stava ( bez ostrascene zaslepljenosti )
Evo Neglezi se već oglasili. Vučića napali Srbi, na kraju će ispasti da je Vučić još napao sve ljude na skupu. Još kako naši ovde tvrde Srbi su krivi za sve pa i za napad na premijera Srbije...
Дејли мејл: Вучић бежао од разјарених Срба!
Претходног дана је затражио да се блокира осуда Сребренице; а онда се појавио на сахрани да поставља шебој на гроб.
То је послало јасну поруку да је његово покајање фингирано.
slazem se
uvek je tako na forumu, antisrpska pamet je antipamet
P.S