ПОКС: Након Косова и Метохије Вучић пустио низ воду и Републику Српску

nesko101

Elita
Poruka
18.031

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) оценила је данас да обећање председника Србије да ће се успротивити сепаратистичким тежњама Републике Српске дато јуче немачком министру одбране представља сагласност власти са гашењем Републике Српске.​

„Нема тајне шта Европска Унија очекује у Босни, јер су својих 14 услова тој земљи давно учиниле јавним, а једна од тих је и унитаризација.

Функционалност Босне и Херцеговине за њих значи гашење Републике Српске и том процесу је јуче својом изјавом председник Србије дао подршку правдајући то европским интеграцијама“, изјавио је председник ПОКС-а Војислав Михаиловић.
Михаиловић је оценио да такав став власти представља нож у леђа српском народу Републике Српске у његовој борби за политички опстанак.
https://srbin.info/politika/poks-nakon-kosova-i-metohije-vucic-pustio-niz-vodu-i-republiku-srpsku/
Lično ovde upozoravam godinama da posle Kosova sledi Republika Srpska kao i zivotna sredina Srbije sa prljavim litijumom i zagađenje podzemnih voda Srbije.
Sve je to posledica što ga niste kaznili za izdaju Kosova i Metohije braćo.
 


Функционалност Босне и Херцеговине за њих значи гашење Републике Српске
Функционалност БиХ не представља "гашење Републике Српске" према томе лажни монархисти могу само да га дувају. Кога боли д. шта они "сматрају".
 

Back
Top