_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Vodite je kod Novaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel neko poklanja musko stene sarplaninca ili prodaje po razumnoj ceni starosti do 2-2,5 meseci moze i mladje...
imam jednog zainteresovanog coveka ali hoce rasnog ako ima
ko ima rasne nek mi s ejavi da mu dam broj coveka na pp
covek deluje ok
kaze da zivi sam
treba mu drug
hoce da seta po prirodi sa njim i sl
upravo sam naisla na 3 male mace, neko ih je izbacio na livadicu, imaju oko mesec i po dana, jedan je klasicno sivo tigrast, a 2 pepeljasto sivo tigrasta, od kojih je jedan odmah prisao mojoj kuci da se mazi, 2 imaju obicnu infekciju oka, ali to su imale i sve moje mace kada su bile male, pogledacu da li su musko ili zensko, pa vam napisati. Posto ja imam vec 3 mace i kucu moji ce me izbaciti ako donesem jos neku, tako da ko zainteresovan neka mi se javi![]()
imam jednog zainteresovanog coveka ali hoce rasnog ako ima
ko ima rasne nek mi s ejavi da mu dam broj coveka na pp
covek deluje ok
kaze da zivi sam
treba mu drug
hoce da seta po prirodi sa njim i sl
novopeceni bracni par, zeli svim srcem da udomi nekog stenca (bilo bi pozeljno rasnog), za cuvanje u stanu, dolaze u obzir i veci psi.... nidza035@yahoo.com / 064/9811400
P.S. moze i neka cupava maca
Evo ovako - od onih 11 stenaca koji su bili ovde kod mene jedno je udomljeno preko ARC-a jos krajem avgusta, zenkica je u pitanju, i otisla je u centar, u Cvijicevu, da zivi u kuci sa jos jednim psom, zenkom NO, i mackom. Danas su me zvali iz ARC-a da mi kazu da ljudi koji su je uzeli hoce da je vrate pod izgovorom da je kuca podivljala i da hoce da ujede, a da se oni plase za sebe i svoje dete, i da hoce psa da vrate. Cela prica je vrlo nerealna jer je ta zenkica tada kada je uzeta bila jedna od najmirnijih i najumiljatijih stenaca od svih njih, i ja ne mogu da poverujem da se ona za tri meseca pretvorila u monstruma. Takodje mi nije jasno kako ne mogu da izadju na kraj sa stenetom od 6 meseci, koliko sada ima, kada su pored te zenke NO imali i muzjaka sarplaninca. U svakom slucaju pre ce biti da zele iz nekog razloga da je se otarase, a zbog cega tacno ne znam.
Elem, oni je hoce sto pre iz svoje kuce a ni ARC ni ja nemamo gde da je smestimo. Ja pored Tedija i Mackica povremeno uvodim i onog Chupavka, i bilo bi stvarno previse da balansiram sa jos jednim psom.
Ona je do sada zivela u dvoristu, pa bi bilo zgodno da bude smestena, trajno ili privremeno, takodje u dvoriste.
Ako znate nekog ko bi je prihvatio do udomljenja, ili za stalno, molim vas javite mi. Stvar je prilicno hitna.
Ne znam kako sada izgleda ali evo njene slike par dana pre udomljenja.
![]()
kao sto je vec receno, prelistajte ovaj post, a mozete i onaj o Azilu u Budisavi, tamo trenutno ima oko 25 stenenaca, raznih izgledanovopeceni bracni par, zeli svim srcem da udomi nekog stenca (bilo bi pozeljno rasnog), za cuvanje u stanu, dolaze u obzir i veci psi.... nidza035@yahoo.com / 064/9811400
P.S. moze i neka cupava maca
Imam cetiri mesanca, mali slatki, dva crna i dva braon crna. Svi su muski, pa ako bi neko hteo da udomi nekog od njih, mail je:
mala_maja92@yahoo.com
Inace, u pitanju su stenci sasvim mali tako da ima vremena da ih vlasnik nauci onome cemu on zeli.
Nadam se da ce neko da se javi!!!
zelela bih da usvojim ovog psa!
zelela bih da usvojim ovog psa!