Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad sam prosla kroz bulevar ali sam zurila na posao..seta retriver sa ogrlicom po sred srede..a pre njega posle grineta crno beli pas veci sa ogrlicom tamnom koznom sa dugackom zutom slinom jedva hoda i krece se..tetura se..
ako neko zivi blizu ili moze neka obidje da vidi sta je tacno..i neka kopira na druge forume..na krstaricu npr ja ne mogu sada.

Preneseno sa zivotijnskog carstva

http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=6182

sad sam prosla kroz bulevar ali sam zurila na posao..seta retriver sa ogrlicom po sred srede..a pre njega posle grineta crno beli pas veci sa ogrlicom tamnom koznom sa dugackom zutom slinom jedva hoda i krece se..tetura se..
ako neko zivi blizu ili moze neka obidje da vidi sta je tacno..i neka kopira na druge forume..na krstaricu npr ja ne mogu sada.

Preneseno sa zivotijnskog carstva

http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=6182

Da li nekoga mozda interesuje da udomi neku odraslu macu,pitome su ,prave maze i naucene na sve,ima kakvih god pozelite!Bilo bi lepo da se javi neka dobra dusa koja iskreno voli mace...:heart:
post-12-1223482371-1.jpg

post-12-1221743947-1.jpg

DSC01283_resize-ZC-1.jpg

i ovde si aleksandra...jel si imala nekad macku?odakle si?
olim sve da povedu racuna kad poklanjaju macke ljudima koji traze iskljucivo crne ili bele boje i koji naglasavaju da mora da bude cela bela ili cela crna..
aleksandra nista licno tebi kazem uopsteno,svega smo se nagledali

...imam mache belo sa malkice sivog(plavog) na glavici izmedju ushiju...rep mu je siv i ima jednu sivu tufnu na ledjima
onako je pufnasto,nema velike ushi i nije vitko,nego je onako debeljushkasto,mnogo je slatko
nalazi se napolju tako da bi bilo jako lepo kada bi ga neko uzeo(tj. nju,posto je zensko)

Za sve one koji misle da je glupo sto trazim iskljucivo belu macu reci cu vam da nije!Ja sam do pre dva mececa imala 2 macke jednu skroz belu i jednu tigrastu,ali sad mi je ostala samo ova tigrasta jer su belu nazalost zgazila kola:sad2: inace to je bila maca moje sestre koja je mnogo voli i strasno pati za njom,ona ima 9 godina i jako joj je tesko da preboli sto je macka uginula i da je vise nikad nece videti.Zato ja trazim iskljucivo belu macu kakvu sam imala ali ne zbog mene,meni su sve mace slatke,vec zbog moje sestre koja toliko pati zbog gubitka macke.

Poklanjam ženkicu mešanku nlt, staru godinu dana. Veoma je umiljata i nije lovački pas, ne reaguje ni na mace. Verovatno je živela ranije u stanu, neće da obavlja nuždu u kući, zna da hoda sa povodcem i mnogo voli decu. Ako neko želi umiljatu kucu, malog rasta na poklon, neka mi se javi na pp. Slike će naknadno biti stavljene.

Evo i slikica....

Prilozi

• SP_A0894.jpg
    SP_A0894.jpg
    11,5 KB · Pregleda: 4
  • SP_A0895.jpg
    SP_A0895.jpg
    11 KB · Pregleda: 6
  • SP_A0921.jpg
    SP_A0921.jpg
    15,8 KB · Pregleda: 3
stenci treba da se daju izmedju 2 i 3 meseca starosti, nikako ranije.
a za 50€ pravog sarca tesko da ces naci.
tako da ti savetujem da pogledas malo po azilima i uzmes nekog odraslog, ili da skupljas pare i kupis od pravog odgajivaca zdravo i pravo stene.
mozes i da kontaktiras odgajivace i da im naglasis da bi uzeo po nizoj ceni neko stene sa "manom" posto pretpostavljam da nisi zainteresovan za izlozbe..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back