Tispasa
Početnik
- Poruka
- 36
Tu u komsiluku ima ruski hrt i sve mi se cini da je on ovde kumovao!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam u "sanducetu" nasla mejl koji prenosim od reci do reci:
"Da li znate nekog ko želi da udomi malog rotića do četiri meseca, vakcinisanog (mislim da ima i papire, ali moram da proverim)...."
sve mace su nasle svoje nove domove jedna zahvaljujuci dijeneku kome puno hvala na prosledjenom tel. a ostale zahvaljujuci nekolicini divnih ljudi koji su se svojski potrudili... inace udomili su svih 6 macica a mamu od nedelje vode na sterilizaciju!poklanjamo 3 sarene mace cija hiperproduktivna mama mora na sterilizaciju a oni kao sto se vidi zive u ulazu... privremeno su zbrinuti i lece im se okice dok cekaju da ih neko usvoji. ako znate nekog ko zeli sarene da sarenije biti ne mogu mace javite se ma mail. bojsan@eunet.yu ili na pp
mali lovac
![]()
![]()
skoro smo identicne (jedno je sigurno devojcica)
![]()
ovoj slatkici je pola glave crno pola sareno
![]()
![]()
Tu u komsiluku ima ruski hrt i sve mi se cini da je on ovde kumovao!!!
Maza i dalje trazi dom![]()
![]()
Poklanjamo
negovanu kucu, tolerantnim osobama.
![]()
Non stop
064 476 10 16
011 2642 389
Milan
http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=6056
Da li neko želi da udomi malog rotića do četiri meseca, vakcinisanog (mislim da ima i papire, ali moram da proverim)
Postoj jedan problem, kuca je sa mesec dana dobila neku vakcinu i veterinar joj je tom prilikom pogodio nerv i od tada se slabo koristi jednom zadnjom šapicom. Konsultovano je nekoliko veterinara koji su rekli da se to da sanirati, samo se treba malo pozabaviti kucom, u smislu neke fizikalne terapije ili vežbica. Njegovi sadašnji vlasnici ne žele da se bakću oko toga i da ga vode na veterinarski fakultet na vežbice, jer im je daleko pošto žive u Sremčici (a tomo je očigledno stvar prestiža imati rasno kuče) ...Vlasnik hoće po dobro poznatom seljačkom običaju da ga ostavi negde u šumi. Moja prijateljica ih je molila da to ne rade da ćemo se potruditi da mu nađemo dobru pododicu. Pošto oni putuju na neku Slavu van Bgd, tj Sremčice, bliži se taj trenutak.
Ako ima neko ko želi ovog malog rota i ko ima malo vremena, strpljenja i razumevanja damu se posveti, neka mi se javi na PP, HITNO JE
Molim vas prenesite na druge forume
Hvala
kontakt: ja preko PP/foruma/mailMalo tigrasto mace, zenkica najverovatnije, sa ulice, preslatka i prelepa, ekstremno umiljata trazi topli dom pred zimu.
![]()
![]()
Pocetnik sam na forumu-valjda se snadjem...POMOC!!! Do nedavno smo ziveli u kuci i nase dve mace su uzivale. A onda..Jednu su napali psi , pa smo morali da je uspavamo, upravo se suocavamo sa potencijalnim gubitkom druge. Preselili smo se u stan. Ona je sterilisana, cime smo mislili da je problem resen, a onda shvatili da i dalje ima teranje. Rekose da ponovna operacija nije moguca, jer je ili ostao suvise mali deo jajnika da bi mogao biti pronadjen ili je nadbubrezna zlezda preuzela funkciju.. Teranje postaje sve veci problem..Prate ga visednevna mjaukanja, mokrenje po namestaju, sto inace nikada ne radi..Da samo mi ne spavamo izdrzali bi, ali komsije se sve cesce bune! A i ona se muci! Vec smo dali oglas za poklanjanje nekom sa dvoristem, ali nam rastanak jaaako tesko pada. Molim vas, ako postoji neko voljan da nam s vremena na vreme "pozajmi" macora, neka se javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Malo cudna molba, ali ona predstavlja POSLEDNJI POKUSAJ DA SE IPAK NE ODVOJIMO OD VOLJENOG LJUBIMCA!!!!!