Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=6056

Da li neko želi da udomi malog rotića do četiri meseca, vakcinisanog (mislim da ima i papire, ali moram da proverim)

Postoj jedan problem, kuca je sa mesec dana dobila neku vakcinu i veterinar joj je tom prilikom pogodio nerv i od tada se slabo koristi jednom zadnjom šapicom. Konsultovano je nekoliko veterinara koji su rekli da se to da sanirati, samo se treba malo pozabaviti kucom, u smislu neke fizikalne terapije ili vežbica. Njegovi sadašnji vlasnici ne žele da se bakću oko toga i da ga vode na veterinarski fakultet na vežbice, jer im je daleko pošto žive u Sremčici (a tomo je očigledno stvar prestiža imati rasno kuče) ...Vlasnik hoće po dobro poznatom seljačkom običaju da ga ostavi negde u šumi. Moja prijateljica ih je molila da to ne rade da ćemo se potruditi da mu nađemo dobru pododicu. Pošto oni putuju na neku Slavu van Bgd, tj Sremčice, bliži se taj trenutak.

Ako ima neko ko želi ovog malog rota i ko ima malo vremena, strpljenja i razumevanja damu se posveti, neka mi se javi na PP, HITNO JE
Molim vas prenesite na druge forume
Hvala

Ovo preslatko, umiljato, veselo, cupavo musko stene trazi nekog ko ce da ga voli i brine o njemu.
Telefon 065/600-20-67

Prilozi

• kuca.jpg
    kuca.jpg
    66,2 KB · Pregleda: 3
:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Imam snage samo da vam javim da moje lepe Kevice nema više. U subotu uveče otrovana je kreozanom ispred ulaza. Celu noć smo se borili svi zajedno i za trenutak pomislili da smo uspeli, ali... uginula je u nedelju u zoru ... Bila je toliko dobra, pitoma i umiljata i volela je da jede...To poverenje prema ljudima, koštalo je života...uzela je otrovanu hranu iz ruke svog ubice....kada smo primetili da dahće...bilo je kasno. Umrla je u velikim mukama. Od 7 uveče (kada smo primetili) do pola pet ujutru borila se jadna kao lavica, od tog vremena pola je provela u buretu sa hladnom vodom, jer smo joj skidali temperaturu, toplomer meri do 41,5 više nije mogao, a ko zna kolika je bilil...ja nemam snage više ništa da napišem, jer sam bolesna od tuge...juče nisam mogla ni na posao da dođem....Pola komšiluka je plakalo za njom...sahranili smo je u nedelju oko šest...mom tati je najgore, išla je na pijacu sa njim svaki dan, sada je otišao sam, ne smem ni da ga zovem, da vidim, kako je...
Protiv, za sada nepoznatog mostruma, podnećemo krivičnu prijavu, ne znam da li je dobro da saznam koje, mislim da ću ga golim rukama zadaviti...nadam se da će uskoro umereti (ko god da je i koliko god da je star) u mugama mnogo gorim od onih u kojma je ona umirala i da će mnogo duže umirati nego što je ona....ne bojim se više tko nešto da želim i kažem, neki ljudi (ako se uopšte mogu dako nazvati) zaslžuju samo da umru u najgorim mukama...:otkacio:.kad mi mogao takvim ljudima život da se oduzme i dodeli onima koji umiru, a zalužuju da žive, ovaj svet bi bio divno mesto.

Ja ću ovog puta ići do kraja!

Prilozi

• SP_A0748.jpg
    SP_A0748.jpg
    6,1 KB · Pregleda: 8
  • SP_A0746.jpg
    SP_A0746.jpg
    6,5 KB · Pregleda: 6
  • SP_A0751.jpg
    SP_A0751.jpg
    6,5 KB · Pregleda: 4
  • SP_A0755.jpg
    SP_A0755.jpg
    9,3 KB · Pregleda: 4
  • SP_A0754.jpg
    SP_A0754.jpg
    6,2 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Imam snage samo da vam javim da moje lepe Kevice nema više. U subotu uveče otrovana je kreozanom ispred ulaza. Celu noć smo se borili svi zajedno i za trenutak pomislili da smo uspeli, ali... uginula je u nedelju u zoru ... Bila je toliko dobra, pitoma i umiljata i volela je da jede...To poverenje prema ljudima, koštalo je života...uzela je otrovanu hranu iz ruke svog ubice....kada smo primetili da dahće...bilo je kasno. Umrla je u velikim mukama. Od 7 uveče (kada smo primetili) do pola pet ujutru borila se jadna kao lavica, od tog vremena pola je provela u buretu sa hladnom vodom, jer smo joj skidali temperaturu, toplomer meri do 41,5 više nije mogao, a ko zna kolika je bilil...ja nemam snage više ništa da napišem, jer sam bolesna od tuge...juče nisam mogla ni na posao da dođem....Pola komšiluka je plakalo za njom...sahranili smo je u nedelju oko šest...mom tati je najgore, išla je na pijacu sa njim svaki dan, sada je otišao sam, ne smem ni da ga zovem, da vidim, kako je...
Protiv, za sada nepoznatog mostruma, podnećemo krivičnu prijavu, ne znam da li je dobro da saznam koje, mislim da ću ga golim rukama zadaviti...nadam se da će uskoro umereti (ko god da je i koliko god da je star) u mugama mnogo gorim od onih u kojma je ona umirala i da će mnogo duže umirati nego što je ona....ne bojim se više tko nešto da želim i kažem, neki ljudi (ako se uopšte mogu dako nazvati) zaslžuju samo da umru u najgorim mukama...:otkacio:.kad mi mogao takvim ljudima život da se oduzme i dodeli onima koji umiru, a zalužuju da žive, ovaj svet bi bio divno mesto.

stvarno uzas aj sma se njezio dok sma citao:sad2::cry::sad2:

:sad2::sad2::cry::evil::otkacio:

Danas sam u "sanducetu" nasla mejl koji prenosim od reci do reci:

"Da li znate nekog ko želi da udomi malog rotića do četiri meseca, vakcinisanog (mislim da ima i papire, ali moram da proverim).

Postoj jedan problem, kuca je sa mesec dana dobila neku vakcinu i veterinar joj je tom prilikom pogodio nerv i od tada se slabo koristi jednom zadnjom šapicom. Konsultovano je nekoliko veterinara koji su rekli da se to da sanirati, samo se treba malo pozabaviti kucom, u smislu neke fizikalne terapije ili vežbica. Njegovi sadašnji vlasnici ne žele da se bakću oko toga i da ga vode na veterinarski fakultet na vežbice, jer im je daleko pošto žive u Sremčici (a tomo je očigledno stvar prestiža imati rasno kuče) ...Vlasnik hoće, po dobro poznatom seljačkom običaju, da ga ostavi negde u šumi. Moja prijateljica ih je molila da to ne rade da ćemo se potruditi da mu nađemo dobru pododicu. Pošto oni putuju na neku Slavu van Bgd, tj Sremčice, bliži se taj trenutak.

Ako ima neko ko želi ovog malog rota i ko ima malo vremena, strpljenja i razumevanja da mu se posveti, neka mi se javi HITNO JE!

kontakt telefon
064 177 63 31
Ivana

Hvala!"

Mejl je od 24.10. Nisam stupala u kontakt sa Ivanom niti znam detalje. Ukoliko je neko zainteresovan neka se javi na gore napisan br. telefona, a kasnije kratko obavesti o situaciji. Moze i na pp.

Poslednja izmena:
Pomagajte!!! Hitno moram da nadjem dom za ovo prepametno, musko stene jer vise ne mogu da ga cuvam od mojih odraslih pasa. Jadan, bezi od njih i jutros sam ga, po ko zna koji put, vratila sa ulice.
Da li neko moze da mi predlozi neki azil ili bilo koje drugo resenje?
Bojim se da ce da strada, jer zivim na Bulevaru i ovde kola uzasno jurcaju!!

Nije cipovan, koliko vidim. Neko ga je ostavio na putu i prosto je neverovatno kako nije zavrsio kao mrlja. Bila sam u soku kako stene prelazi ulicu! Sacekao je da kola prodju, pa tek onda pokusao da predje.Kada zivis na prometnoj ulici, svaki dan si u soku! Ne mogu da provalim na koga lici. Ima dugu, usku njusku i paperjastu dugu dlaku. Ma, medenjak i to ti je!!!
Problem je sto imam odrasle pse i on ih se plasi. I brdo macaka, a one beze od njega.

Prilozi

• meda.jpg
    meda.jpg
    119,5 KB · Pregleda: 18
Nije cipovan, koliko vidim. Neko ga je ostavio na putu i prosto je neverovatno kako nije zavrsio kao mrlja. Bila sam u soku kako stene prelazi ulicu! Sacekao je da kola prodju, pa tek onda pokusao da predje.Kada zivis na prometnoj ulici, svaki dan si u soku! Ne mogu da provalim na koga lici. Ima dugu, usku njusku i paperjastu dugu dlaku. Ma, medenjak i to ti je!!!
Problem je sto imam odrasle pse i on ih se plasi. I brdo macaka, a one beze od njega.

ja mislim d aje ot skocki ovcar sta vi mislite?;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back